Kaş ben hiç aldırmıyorum direk ağlıyorumYa benim ağrı eşiğim çok düşük zamanında bıyığıma gitmiştim ölüp diriliyodumkaş aldırırken bile öyleyim bayılacak gibi oluyorum geçen bi yer keşfettim kadınının eli çok hafif hiç acımadı bile
Bence yap. Çoğu yer bi kaç gün yasaklıyo 15 çok fazlaKızlar ya Dr Cevat Bayrak hsg sonrası ilişki öneriyor ne dersinizBizim dr da 15 gün yasak dedi. yumurtlama donemindeyim
hsgmi o çekti 3 gün yasak dedi bana sonrasında devamKızlar ya Dr Cevat Bayrak hsg sonrası ilişki öneriyor ne dersinizBizim dr da 15 gün yasak dedi. yumurtlama donemindeyim
O zaman bekle canımEşimde bi sorun yok şükür canım likefaksiyon süremiz uzundu o da normale gelmiş
Bence yap. Çoğu yer bi kaç gün yasaklıyo 15 çok fazla
Ah kızlar dr haklı galiba, hâlâ kanamam var bu nedir yaahsgmi o çekti 3 gün yasak dedi bana sonrasında devam15 gün ilk kez duyuyorum
Aa neden kanama oluyo ki benim hiç olmadıAh kızlar dr haklı galiba, hâlâ kanamam var bu nedir yaa
Dün yolculuk yapıyordum len yol yorgunuydum eve geldim duş alıp yattımPestilim çıktı yollarda
Ay senin tüplerini açtıkları için 15 gün demiş galiba doktorun kanama varsa hiç ilişki yapma canın yanar kaş yaparken göz çıkartmayalım şimdiAh kızlar dr haklı galiba, hâlâ kanamam var bu nedir yaa
Bazılarında oluyo kanama cnm onun tüpleri açıldı oyüzden normaldirAa neden kanama oluyo ki benim hiç olmadı
Aa neden kanama oluyo ki benim hiç olmadı
Ay senin tüplerini açtıkları için 15 gün demiş galiba doktorun kanama varsa hiç ilişki yapma canın yanar kaş yaparken göz çıkartmayalım şimdi
Kuzu tüpler kapalıydı ya açmak için salpingografi yaptılar belki ondan olabilir ,antibiyotik falan da kullanıyorum ay inşallah enfeksiyon falan olmaz,tüpler geri tikanmaz demiAa neden kanama oluyo ki benim hiç olmadı
öyle yapayım kuzum bu ay bekleyeyim artıkAy senin tüplerini açtıkları için 15 gün demiş galiba doktorun kanama varsa hiç ilişki yapma canın yanar kaş yaparken göz çıkartmayalım şimdi
ben dedemek öylepestilin mi çıktı ooo pestilide çok severim :
O zaman bekle sen bana bakmaKuzu tüpler kapalıydı ya açmak için salpingografi yaptılar belki ondan olabilir ,antibiyotik falan da kullanıyorum ay inşallah enfeksiyon falan olmaz,tüpler geri tikanmaz demi
Valla bu ay kafadan attım tüp yapacağımız için o da. Onun harici hep adete yakın istet istemez aklıma geliyordu bu ay hiç beklemiyorumKafadan atınca oluyor diyolar, ben artık bebek düşünmediğim bir an bari olsun istiyorum, beklemediğim anda olsun istiyorum, bıktım hergün ağlamaktan artık.. Kafadan atabilen bar mı?
Hiç belli olmaz, ben her gün yumurtlama ilişki regl günü kafamda bunlarla yaşıyorum delircemValla bu ay kafadan attım tüp yapacağımız için o da. Onun harici hep adete yakın istet istemez aklıma geliyordu bu ay hiç beklemiyorumama olmaz yinede bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?