- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.391
- 158
Hmm hayır olsun inşallahbende bilmiyom kasıklarımda bata son 1 gün
selam kuzumSelam çiçekler
Nbr kuzu epeydir görünmüyon hiç kanama devam ediyomuselam kuzum
yorgunum valla tatlım, devam ediyor ama azaldı canimNbr kuzu epeydir görünmüyon hiç kanama devam ediyomu
Dinlen bolca canımyorgunum valla tatlım, devam ediyor ama azaldı canim
sen ne yapıyorsun canımDinlen bolca canım
Hiçç valla sıkılıyom adet olsamda dr gitsem diye stres yapıyorumsen ne yapıyorsun canım
30 lira canımpawlover komşum kan tahliline kaç tl verdin geçen gün
Kız nerdesin seslenince yazıyon hep30 lira canım
Dizi izliyorum bi yandan ondanKız nerdesin seslenince yazıyon hep
Sağol kuzummhıı tamamm iyi seyirler
stres yapma işte baş düşmanımız o zatenHiçç valla sıkılıyom adet olsamda dr gitsem diye stres yapıyorum
Ne kaldı zaten şurda 5 günstres yapma işte baş düşmanımız o zaten
Hadi ya geçmiş olsun kuzum iki tüpte tıkalı mıydı ?evet tazyikli suyla açıyorlarmış duymuştum bununla bitsin inşaallahzorlu bi süreçti kuzum tüpler tıkalı çıktı, hsg esnasında açtılar. Artık Rabbimden hayırlısını diliyorum canım
Aynen öyle valla canım Rabbim ne hastanesiz bıraksın ne de oralara düşürsün .. sen nasılsın belirtiler ne alemde:)Iyi cok sukur kuzumm ictigin ilac yarasin sifa olsun insallah..hastane yorgunlugu ck fena bilirim yavrm Rabbim beterinden korusun orayla da olmuyo orasiz da olmuyo :)
Amin amin inşaallah canımKuzum bnım tabi ki vaktinde gelsin ben annesini zora sokmadan gelsin anlamında dedim
Allah razı olsun canım benimHadi ya geçmiş olsun kuzum iki tüpte tıkalı mıydı ?evet tazyikli suyla açıyorlarmış duymuştum bununla bitsin inşaallahGelsin bebiş inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?