- 16 Aralık 2017
- 4.724
- 7.473
- 108
Malum is kuzu
Insallah guzelimm insallah Allah razi olsnnaz kaldı nisana balım inşallah bize güzel haberler vereceksin:)
uyku tutmadı beni
güzelmiş günü uyuyarak geçirmiyorsun canım :)
Eveet maleseeef :)ne projesi canım :) iş mii
Sağol komşuumKolay gelsin komşucum
Köpek bakıyoruz saldım artık bebek işini eylüle kadarInsallah kuzumm insallah duyarmm..darisi basiniza tez zamanda Allahin izniyle
Malum is kuzu
Kız aldınız mı yoksaKöpek bakıyoruz saldım artık bebek işini eylüle kadarnasip
Yok kuzu yarın barınağa gitcez bide bi arkadaşa söyledik ondan haber bekliyoruzKız aldınız mı yoksa
Deli kiz yaa :)) ne zaman neye kendini hazir hissediyosan tatlm..oyle inan daha verimli oluyr hersey..Köpek bakıyoruz saldım artık bebek işini eylüle kadarnasip
Doktor istersen tüpe başlayabiliriz ama gençsin öyle gözüken büyük bi sorun da yok bence acele etme yumurta takibi yapalım dedi. Ona uydum bakalımDeli kiz yaa :)) ne zaman neye kendini hazir hissediyosan tatlm..oyle inan daha verimli oluyr hersey..
doktoru dinle canım belki senin tüpler açıldığı için enfeksiona karşı falan demiştir, bana hiç yasak falan demedi doktor ama kanama olduğu için beklemiştim 3. gün ilişki olmuştu bir sorunda olmadıKızlar ya Dr Cevat Bayrak hsg sonrası ilişki öneriyor ne dersinizBizim dr da 15 gün yasak dedi. yumurtlama donemindeyim
kızzz adetmi oldun sen yoktum 2 gündür neler olmuşİyiyim çok şükür komşum doktorla konuştum daha gençsin hemen tüpe yönelme bence dedi. Yumurta takibi yapalım bi kaç ay dedi. Aklım karıştı napsam bilemedim. Sen nasılsın komşum
Hayirlisi Rabbimden kuzumm tabiki dinle dr.una guven..olacak insallah..Doktor istersen tüpe başlayabiliriz ama gençsin öyle gözüken büyük bi sorun da yok bence acele etme yumurta takibi yapalım dedi. Ona uydum bakalımhayırlısı olur inşallah
doktoru dinle canım belki senin tüpler açıldığı için enfeksiona karşı falan demiştir, bana hiç yasak falan demedi doktor ama kanama olduğu için beklemiştim 3. gün ilişki olmuştu bir sorunda olmadı
buralardayım kuzum eşimle uğraşıyom bende hastaneye git diye diye napimkız ne 2 günü kaç gündür burda neler oldu nelersen nerdesin
buralardayım kuzum eşimle uğraşıyom bende hastaneye git diye diye napim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?