- 6 Aralık 2017
- 6.463
- 6.580
- 198
oldu canım dün artık hastaneye gitmiyosan ilişki falan isteme benden dedim bu sabah gittiikna olmadımı hala
oldu canım dün artık hastaneye gitmiyosan ilişki falan isteme benden dedim bu sabah gittidoktor yarın tekrar gel demiş yumurtalık filmi çekiceklermiş tekrar ve test verecekmiş.
Maleseefkızzz adetmi oldun sen yoktum 2 gündür neler olmuş
hayırlısı canım bakalım önümüzdeki hafta alırız herhalde sonuçlarıoh be sonundahadi hayırlısı
yaaa üzülme kuzum hayılısı olsun hakkındaMaleseef
Üzüldüm bittiiiyaaa üzülme kuzum hayılısı olsun hakkında
hayırlısı canım bakalım önümüzdeki hafta alırız herhalde sonuçları
Üzüldüm bittiii
Aynen kuzum nasipten ötesi yokartık bünyeler bağışıklık kazandı çabuk atlatıyo
yarındı dimi bat günün kuzumhadi inşallah korktuğu kadar yokmuş işte bu kadar basit :))) bende idrar testi yaptım burda paylaştım negatif çıktı
hayırlısı kuzum beklemeye devamAynen kuzum nasipten ötesi yok
yarındı dimi bat günün kuzum
inşallah gelmez geç döllenme falandırevet canım ama adet ağrısı çekmiyorum geliyorum die belirtide yok bakalım bekliyorum gelir elbet kafaya takınca gecikmede yapabiliyor
inşallah gelmez geç döllenme falandırbenimki 3 aydır 1-2 gün geç geliyor hep
barınaktan alınordakiler çok yazıkYok kuzu yarın barınağa gitcez bide bi arkadaşa söyledik ondan haber bekliyoruz
Evde bakılabilcek gibi varsa ordan alcaz kuzum. Büyük köpeğe evde de yazık olur küçük istiyorum o yüzdenbarınaktan alınordakiler çok yazık
öyle yapayım kuzum bu ay da böyle geçsin ne yapalım:)doktoru dinle canım belki senin tüpler açıldığı için enfeksiona karşı falan demiştir, bana hiç yasak falan demedi doktor ama kanama olduğu için beklemiştim 3. gün ilişki olmuştu bir sorunda olmadı
sen de oyalanmis olursun canım ama kedi ya da kuş düşünmediniz mi :)Evde bakılabilcek gibi varsa ordan alcaz kuzum. Büyük köpeğe evde de yazık olur küçük istiyorum o yüzden
Dünya tatlısı iki tane kuşum var, kediden korkuyorum o yüzden köpeksen de oyalanmis olursun canım ama kedi ya da kuş düşünmediniz mi :)
Dünya tatlısı iki tane kuşum var, kediden korkuyorum o yüzden köpek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?