GünaydınGünaydın ballar
nasılsın canım benimGünaydın
Kuzmm hala kabizliktan baska belirtm yk..iyimi kotumu bilemedim daha gormedim ya kuzu tedirginlik var ustumde..insallah sagliklidirAynen öyle valla canım Rabbim ne hastanesiz bıraksın ne de oralara düşürsün .. sen nasılsın belirtiler ne alemde:)
ay sen bi rahat ol artık kuzum Allahın izniyle birşey olmaz inşaallahKuzmm hala kabizliktan baska belirtm yk..iyimi kotumu bilemedim daha gormedim ya kuzu tedirginlik var ustumde..insallah sagliklidir
günaydınlar:)Günaydın
Pamuk gibiyiimm sen nasılsın kuzumnasılsın canım benim
:)) ne bileym kiz hala saka gibi geliyo burunemedim o havaya 2 nisanda guzel seyler duyup inanirim insallah artk :) Allaha emanet kuzucummay sen bi rahat ol artık kuzum Allahın izniyle birşey olmaz inşaallahStres yaparsan olmaz ki balim
Kalbini duyunca inanırsın taze anne adayıı:)) ne bileym kiz hala saka gibi geliyo burunemedim o havaya 2 nisanda guzel seyler duyup inanirim insallah artk :) Allaha emanet kuzucumm
Günaydın canım. Her sabah uyanınca bi bakıyom öyle
Günaydın canım. Her sabah uyanınca bi bakıyom öyle
Günaydıın
GünaydıınProje yetiştirmeye çalışıyorum ondaan
Yarım saat önce yazdım kızz.Normalde 9 da uyanıyom onun öncesi yazarsam uyanıp tekrar uyuyorumkaçta uyanıyon kız 6da yazmışsın heralde
Kolay gelsin komşucumGünaydıınProje yetiştirmeye çalışıyorum ondaan
Yarım saat önce yazdım kızz.Normalde 9 da uyanıyom onun öncesi yazarsam uyanıp tekrar uyuyorumnormal uyanış 9 bazen 8
oo daim olsun canım:) ben de çok iyiyim kuzum:)Pamuk gibiyiimm sen nasılsın kuzum
az kaldı nisana balım inşallah bize güzel haberler vereceksin:):)) ne bileym kiz hala saka gibi geliyo burunemedim o havaya 2 nisanda guzel seyler duyup inanirim insallah artk :) Allaha emanet kuzucumm
Insallah kuzumm insallah duyarmm..darisi basiniza tez zamanda Allahin izniyleKalbini duyunca inanırsın taze anne adayıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?