- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.391
- 158
Ne kadarlık seninki benim 2 yaşındaBu da benim bebek oğlump a t u l i benimki de öyle strese girdiği için aldım dişi kuş ama yapmıyolar yumurta
Burada güzel kız yokki yani temiz bakılmıyolar mazallah hasta kız bulursak oğluşum ölür falan Aslında bi bakim kız şimdi bi yer geldi aklıma hee sağolll tabi eşimi kandırırsam ancak alırız
Bu da benim bebek oğlump a t u l i benimki de öyle strese girdiği için aldım dişi kuş ama yapmıyolar yumurta
Alın alın :) eşine söyle beni ısırıyoryeter artık de
ay ne ısırması kız elime gelmiyor bile ilk aldığımda ısırdı elimi etimi koparacaktı nerdeyse elimi salladım bırakması için bırakmadı o da elimde sallandı bi güzel o günden sonra korkuyor hep çok nadiren gelip konuyo bize
Bizim de gelin mavi beyazKız ne tatlış bu renk annemde var küçüklüğümden beri bu renk baktık hayalim hep mavi beyaZ kuş almaktı
Hayırlısı olsun canım en yakın zamanda gelsin bebişin :)öyle yapayım kuzum bu ay da böyle geçsin ne yapalım:)
Maşallah kızzBizim de gelin mavi beyazoğlum 4 yaşında kızım 2
Ne için kullancaksınKIzlar agnucaston mu prowomen k mı kullansam bu ay alıp, kararsız kaldım, sizce?
Ne için kullancaksın
Sağlıklıdır Allah’ın izniyle kuzum içini ferah tut.. sen iyi ol ki yavrunda iyi olsun canım :):) zaten belirtiler baya sonra başlıyo kuzum göğüs acısı büyümesi falanKuzmm hala kabizliktan baska belirtm yk..iyimi kotumu bilemedim daha gormedim ya kuzu tedirginlik var ustumde..insallah sagliklidir
Çörek otu bal tarçın düşünmez misin?Yumurta kalitesi için canım, çikolata kistim bar ya benim
agnucaston en az 3 ay düzenli kullanılıyor ama kullandığı ilk aydan hamile kalan var canım hangisini istersen bana kalsa agnucastonKIzlar agnucaston mu prowomen k mı kullansam bu ay alıp, kararsız kaldım, sizce?
Evde kullandığım macun var zaten omun içinde var canım çörekotuÇörek otu bal tarçın düşünmez misin?
anladıım, bence doktoruna danışarak kullan hangi hormonuna etki ediyo ilaç falan. Hormonun normalken yükseltmesin sonra? Ben korkuyorum öyle şeylerdenEvde kullandığım macun var zaten omun içinde var canım çörekotu
anladıım, bence doktoruna danışarak kullan hangi hormonuna etki ediyo ilaç falan. Hormonun normalken yükseltmesin sonra? Ben korkuyorum öyle şeylerden
Insallah bitanem gorsem rahatlicm insallah :) sali cabucak gelsin istiyrm :)Sağlıklıdır Allah’ın izniyle kuzum içini ferah tut.. sen iyi ol ki yavrunda iyi olsun canım :):) zaten belirtiler baya sonra başlıyo kuzum göğüs acısı büyümesi falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?