Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Burada güzel kız yokki yani temiz bakılmıyolar mazallah hasta kız bulursak oğluşum ölür falan Aslında bi bakim kız şimdi bi yer geldi aklıma hee sağolll tabi eşimi kandırırsam ancak alırız

Alın alın :) eşine söyle beni ısırıyor yeter artık de

Alın alın :) eşine söyle beni ısırıyor yeter artık de
ay ne ısırması kız elime gelmiyor bile ilk aldığımda ısırdı elimi etimi koparacaktı nerdeyse elimi salladım bırakması için bırakmadı o da elimde sallandı bi güzel o günden sonra korkuyor hep çok nadiren gelip konuyo bize

hahahaha kuş rakçı oldu 1 dk'lığına

Kuzmm hala kabizliktan baska belirtm yk..iyimi kotumu bilemedim daha gormedim ya kuzu tedirginlik var ustumde..insallah sagliklidir
Sağlıklıdır Allah’ın izniyle kuzum içini ferah tut.. sen iyi ol ki yavrunda iyi olsun canım :):) zaten belirtiler baya sonra başlıyo kuzum göğüs acısı büyümesi falan

KIzlar agnucaston mu prowomen k mı kullansam bu ay alıp, kararsız kaldım, sizce?
agnucaston en az 3 ay düzenli kullanılıyor ama kullandığı ilk aydan hamile kalan var canım hangisini istersen bana kalsa agnucaston

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…