Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi inşallah hayırlısıyla gelir miniğiniz tedaviye gerek kalmadan

Malesef bazı doktorlar insanın suratına bile bakmıyo
ayne işte bu doktor tam öyle değerlerine baktı artış var ister aşılama yaptrın ister ilacı biraz daha kullan bn olsan ilacı kullanmaya devam ederdim deyip gönderdi bizi

U Umithepvar günaydıın bebişten haber bekliyoruuum
Kuzumm gunaydinn..saat teee 6da randevu kuzum yaa yazarim tabikii cnmsin unutmamissin kuzum..pazar gunu kahverengi akintim oldu o gundn beri fenalardaym bi gorsem guzel seyler duysam insallah rahatlicam dr olabiliyr bu haftalarda demis ama gittim hemen rapor aldm evde dinleniyrm kuzum..
Kuzucuklarim bu arada hepinize gunaydin hayirli kandilleriniz olsun dualarda bulusalim insallah

ayne işte bu doktor tam öyle değerlerine baktı artış var ister aşılama yaptrın ister ilacı biraz daha kullan bn olsan ilacı kullanmaya devam ederdim deyip gönderdi bizi
Bana da bi gittiğim doktorun yanındaki asistan e bi buçuk yıl olmuş ne diye doktora geliyosun benim 5 yıl olmamıştı dedi

Aman Allah korusun yat dinlen iyi yapmışsın. Hayırlı kandiller çiçek gibi haberler alırız inşallah bebişten de

Bana da bi gittiğim doktorun yanındaki asistan e bi buçuk yıl olmuş ne diye doktora geliyosun benim 5 yıl olmamıştı dedi
vallahi Rabbim ellerine düşürmesin kuzum ya deli olduk sabah sabah ister onu yaptır ister onu ne demektir ya

günaydın balım hayırlı kandiller :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…