- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
Hadi yaaaageçmiş olsun canım inşallah ilaçlı tedavi işe yarar ne
Yaramıştır inşallahbende yine bitki çayına başladım bide soğan suyu denicem bu ay bakalım
Öğlen ve akşam yemeği öncesi diyo aslında yapamaz mısın?soğan suyunu bende denemek istiyorum ama sabahları çalıştığım için sıcak içemem die bir türlü başlayamadım
Öğlen ve akşam yemeği öncesi diyo aslında yapamaz mısın?
Bide taze yapın diyoişte öğlende kaynatacak yer yok kikaynatıp soğuk içsem mutlaka ılık için diyor
Bide taze yapın diyo ☹ Bilemedim nasıl halledilir
Dene bence hiç yoktan bi faydası dokunur belkibilmiyorum acaba sadece akşamlarımı içsem cmt gününe kadar belki tüpümün şişliği iner
Dene bence hiç yoktan bi faydası dokunur belki
Adetten sonra başlanıyo diyo kuzu sen olmadın ama daha başlican mı yine de başlamak istersen ben başlicam zaten destek oluruz güzel olurevet canım deneyeyim bu akşam istersen birlikte yapalım birbirimizi destekleriz
Hadi inşallah hayırlısıyla gelir miniğiniz tedaviye gerek kalmadanGünaydın kızçeler biz eşimin doktoruna gittik bugün tekrar değerlerde artış var 3 ay daha kullanmaya devam et ilacı dedi ama adamın ilgilenmesini pek beğenmedi eşim değerlerini birde özel bir hastaneye gösterecek
amin canım inşallah eşim doktora gıcık oldu tam bilgi vermedi diye yeni doktor arayışında şuandaHadi inşallah hayırlısıyla gelir miniğiniz tedaviye gerek kalmadan
Malesef bazı doktorlar insanın suratına bile bakmıyoamin canım inşallah eşim doktora gıcık oldu tam bilgi vermedi diye yeni doktor arayışında şuanda
ayne işte bu doktor tam öyle değerlerine baktı artış var ister aşılama yaptrın ister ilacı biraz daha kullan bn olsan ilacı kullanmaya devam ederdim deyip gönderdi biziMalesef bazı doktorlar insanın suratına bile bakmıyo
Kuzumm gunaydinn..saat teee 6da randevu kuzum yaa yazarim tabikii cnmsin unutmamissin kuzum..pazar gunu kahverengi akintim oldu o gundn beri fenalardaym bi gorsem guzel seyler duysam insallah rahatlicam dr olabiliyr bu haftalarda demis ama gittim hemen rapor aldm evde dinleniyrm kuzum..
Bana da bi gittiğim doktorun yanındaki asistan e bi buçuk yıl olmuş ne diye doktora geliyosun benim 5 yıl olmamıştı dediayne işte bu doktor tam öyle değerlerine baktı artış var ister aşılama yaptrın ister ilacı biraz daha kullan bn olsan ilacı kullanmaya devam ederdim deyip gönderdi bizi
Aman Allah korusun yat dinlen iyi yapmışsın. Hayırlı kandillerKuzumm gunaydinn..saat teee 6da randevu kuzum yaa yazarim tabikii cnmsin unutmamissin kuzum..pazar gunu kahverengi akintim oldu o gundn beri fenalardaym bi gorsem guzel seyler duysam insallah rahatlicam dr olabiliyr bu haftalarda demis ama gittim hemen rapor aldm evde dinleniyrm kuzum..
Kuzucuklarim bu arada hepinize gunaydin hayirli kandilleriniz olsun dualarda bulusalim insallah
vallahi Rabbim ellerine düşürmesin kuzum ya deli olduk sabah sabah ister onu yaptır ister onu ne demektir yaBana da bi gittiğim doktorun yanındaki asistan e bi buçuk yıl olmuş ne diye doktora geliyosun benim 5 yıl olmamıştı dedi
günaydın balım hayırlı kandiller :))Kuzumm gunaydinn..saat teee 6da randevu kuzum yaa yazarim tabikii cnmsin unutmamissin kuzum..pazar gunu kahverengi akintim oldu o gundn beri fenalardaym bi gorsem guzel seyler duysam insallah rahatlicam dr olabiliyr bu haftalarda demis ama gittim hemen rapor aldm evde dinleniyrm kuzum..
Kuzucuklarim bu arada hepinize gunaydin hayirli kandilleriniz olsun dualarda bulusalim insallah
Höhh dencek seymi o Allah askina banane sendenn dengesiz yaaBana da bi gittiğim doktorun yanındaki asistan e bi buçuk yıl olmuş ne diye doktora geliyosun benim 5 yıl olmamıştı dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?