İç güveysinden hallice kuzum sen nasılsın?Merhaba tatlım nasılsın
R4bi4 @papatyakokankadin minik kalp0753 ben ne yazcam bilemedim açıverin biriniz bi topik düşündüm düşündüm çıkmadı yaratıcı cümle
Böyle bi cevapla 2 buçuk senem geçtibaada öyle dedi kuzum geç olur demedi ama normal yoldan gebelik olmaz demem sana sonuçta sperm var her an gebe kalabilirsin de dedi
AMİnnnn canım kpmşum ne güzel dua ettin rabbim seninde önündeki engelleri kaldırır inşallahGünaydıınçıktığın yolda hiiç engel çıkmasın önüne inşallah
TÜpe başladık cnmGünaydınlar canım:) Neye borçluyuz:)
Allah razı olsuunBöyle bi cevapla 2 buçuk senem geçtien iyisini allah bilir
AMİnnnn canım kpmşum ne güzel dua ettin rabbim seninde önündeki engelleri kaldırır inşallah❤❤
Hadi bakalımGeldim kızlar muayene etti yumurtalık rezervi çok iyi dedi gonal f verdi pazartesi kontrol var tekrar
Kac cikti kuzum amh..gonal f.i kaclik doz kullanicaksin..o kontroller sik sik olucak :) hakkinda hayirlisi olsun Rabbim utandirmasin bol bol yumosun olsun kuzummGeldim kızlar muayene etti yumurtalık rezervi çok iyi dedi gonal f verdi pazartesi kontrol var tekrar
Geldim kızlar muayene etti yumurtalık rezervi çok iyi dedi gonal f verdi pazartesi kontrol var tekrar
Ben hamladığım şeylere karşıyımBütün kaslar çalışınca
Ben hamladığım şeylere karşıyım
Ben koşuyom misler gibi zıplıyorum hiç bi yerimde ağrımıyo canım trambolinevde taytımızı giyip yerlerde yuvarlanabilriiz
Ben koşuyom misler gibi zıplıyorum hiç bi yerimde ağrımıyo canım trambolin
çok da zıplama göbeğin kayar canım,rahim sarkarDu bakim becerebilcem mizıpladım hopladım geldim oy çok ter attırıyo zırt pırt duşa girerim ben böyle
Acın işte daR4bi4 @papatyakokankadin minik kalp0753 ben ne yazcam bilemedim açıverin biriniz bi topik düşündüm düşündüm çıkmadı yaratıcı cümle
iyiyim canım benim şükürler olsun, sen de iyi ol inşaallah ❤İç güveysinden hallice kuzum sen nasılsın?
Taze canımHadi bakalımSüreci konuştunuz mu taze transfer mi yapcak rahim dinlendirme mi
Masal söyledi canım valla heyecanlandım inşaallah güzel haberler alcaz sendenTÜpe başladık cnm
Amh ye bakmadı valla ultrasonla baktı sadece 150 lik kullancam kiloma göre doz ayarladık. Aminn inşallahKac cikti kuzum amh..gonal f.i kaclik doz kullanicaksin..o kontroller sik sik olucak :) hakkinda hayirlisi olsun Rabbim utandirmasin bol bol yumosun olsun kuzumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?