ahahah benimde koşu bandım bisikletim var ama haftafa 3 gün yapabiliyorum spor sadece gerçi tam anlamıyla diyet yapmıyorum canımın çektiğini azda olsa yiyorumbiraz daha sıkı tutsam benimkilerde gidecek inanıyorum
Niyetim bu sefer sıkı tutmak ama bakalım ne kadar iradeli olcambende öyleydim baktım gitmiyo yaz da geliyo hop dedim kendime
Ooo benden 5 gitse zaten istediğim kiloya ulaşcamhadi inşallah canım gram gram gidiyor ama totalde bektığım zaman 5 kg gitmiş hiç yoktan iyidir :)
Ooo benden 5 gitse zaten istediğim kiloya ulaşcammaşallah iyi vermişsin. Ben 3 verdim 3 buçuk aldım
Oo hadi gel birlikte diyet yapalım
Eşim de kilo aldı uzun zamandır görmeyenler oo nolmuş sana diyo bakın bu bi yatırım ben bu göbeği yapmak için kaç burger kaç pizza yedim kaç para yatırdım haberiniz var mı bu göbeğe diyo o geldi aklımazaten o en büyük sorun 1 verip 3 alıyoz Allaha şükür yediğimizi inkar etmiyoz
Mola yok mola ayda birolur kızben zaten 3 gün diyet 2 gün mola şeklinde yuvarlanıyorum
aynen öyle canım benim eşimde 12 kilo aldı evlendikten sonra hanım bana iyi baktı diyor soranlaraEşim de kilo aldı uzun zamandır görmeyenler oo nolmuş sana diyo bakın bu bi yatırım ben bu göbeği yapmak için kaç burger kaç pizza yedim kaç para yatırdım haberiniz var mı bu göbeğe diyo o geldi aklımabizde o misal inkar etmiyoruz hakkını verdik kilonun
toplu bir diyet yapalım bence burda kaçamak falan yapan olursa yazsın buraya neyi ne kadar yediğini :)Mola yok mola ayda birben başladım bugün gel katıl bana
Ben evlendikten sonra kiloyu şeye bağlıyorum bekarken anne ne yaparsa o beğenmezsen bi iki lokma yaşamak için yiyip kalkıyosun. Evlenince hep kendi sevdiğin yemekleri yapınca yaşamaktan zevke dönüyo yemekaynen öyle canım benim eşimde 12 kilo aldı evlendikten sonra hanım bana iyi baktı diyor soranlara
Olur valla yapalımtoplu bir diyet yapalım bence burda kaçamak falan yapan olursa yazsın buraya neyi ne kadar yediğini :)
aynen öyle canım birde biz çalışan hanımlarda şu var işten geldim o kadar uğraştım yaptım aman çöpe gitmesin diye kalan son lokmayıda lüpletiyoruz tabaklarda yemek bırakmıyoruzBen evlendikten sonra kiloyu şeye bağlıyorum bekarken anne ne yaparsa o beğenmezsen bi iki lokma yaşamak için yiyip kalkıyosun. Evlenince hep kendi sevdiğin yemekleri yapınca yaşamaktan zevke dönüyo yemek
tamam bugün başlıyoruz ben başlayım ilk olarak bugün sabah 2 dilim ekmek biraz peynir ve 5-6 adet zeytin yedimOlur valla yapalımherkes her yediğini yazsın o zaman
olsun valla boş oturmaktan iyidir canım canım :)Ooh misbende projelerle boğuşuyorum günlerdir bomboştum 3 iş birden geldi
bende inanıyorum kuzum Allahın izniyle gelecek bebişler, sonra buralar bebeğim durmuyor bebeğimin çok gazı var, uykusuzluktan ölüyorum mesajlarıyla dolacak
Burda kızları darlamayalım kız katılanlar toplaşıp diyet topiğinde açalım bi konutamam bugün başlıyoruz ben başlayım ilk olarak bugün sabah 2 dilim ekmek biraz peynir ve 5-6 adet zeytin yedim
olur kuzum isteyenler bir sıralansın başka topik açalımBurda kızları darlamayalım kız katılanlar toplaşıp diyet topiğinde açalım bi konuR4bi4 diyet çok güzel sende gelsene
tez gelsin o günleerrrrrbezidir mamasidir otudur çöpüdür
bekleyelim bakalım başka kimler bizi bu yolda yanlız bırakmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?