Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Niyetim bu sefer sıkı tutmak ama bakalım ne kadar iradeli olcam bende öyleydim baktım gitmiyo yaz da geliyo hop dedim kendime

zaten o en büyük sorun 1 verip 3 alıyoz Allaha şükür yediğimizi inkar etmiyoz
Eşim de kilo aldı uzun zamandır görmeyenler oo nolmuş sana diyo bakın bu bi yatırım ben bu göbeği yapmak için kaç burger kaç pizza yedim kaç para yatırdım haberiniz var mı bu göbeğe diyo o geldi aklıma bizde o misal inkar etmiyoruz hakkını verdik kilonun

aynen öyle canım benim eşimde 12 kilo aldı evlendikten sonra hanım bana iyi baktı diyor soranlara

aynen öyle canım benim eşimde 12 kilo aldı evlendikten sonra hanım bana iyi baktı diyor soranlara
Ben evlendikten sonra kiloyu şeye bağlıyorum bekarken anne ne yaparsa o beğenmezsen bi iki lokma yaşamak için yiyip kalkıyosun. Evlenince hep kendi sevdiğin yemekleri yapınca yaşamaktan zevke dönüyo yemek

Ben evlendikten sonra kiloyu şeye bağlıyorum bekarken anne ne yaparsa o beğenmezsen bi iki lokma yaşamak için yiyip kalkıyosun. Evlenince hep kendi sevdiğin yemekleri yapınca yaşamaktan zevke dönüyo yemek
aynen öyle canım birde biz çalışan hanımlarda şu var işten geldim o kadar uğraştım yaptım aman çöpe gitmesin diye kalan son lokmayıda lüpletiyoruz tabaklarda yemek bırakmıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…