- 6 Aralık 2017
- 6.463
- 6.580
- 198
oda doğru valla inşallah yapabilirsin kafan rahatlar biraz bende hep öyle diyorum ama hep bebek düşünürken buluyorum kendimiBebek odaklı davranmamaya karar verdim kuzum ondan umursamıyomsonradan pişman olmam inşallah ama odak orda olunca bi çok şeyi kısıtlıyodum bıraktım
aynen öyle cnmevet alışkanlık yaptığımız herşeyi vucudumuz arıyor :)
İşte bende öyleydim o yüzden kendime uğraşlar buldum boş kalma fırsatım olmayınca düşünme fırsatım da olmaz inşallah.oda doğru valla inşallah yapabilirsin kafan rahatlar biraz bende hep öyle diyorum ama hep bebek düşünürken buluyorum kendimi
kız gündüz düşünmesen gece düşünüyorum ondada düşünmesem afedersin ilişkide düşünüyorum bu sefer olacakmı diye beynimin bir tarafı ona endexlenmiş gibiİşte bende öyleydim o yüzden kendime uğraşlar buldum boş kalma fırsatım olmayınca düşünme fırsatım da olmaz inşallah.Sen de bul kuzu kendine bi hobi
O bende de varkız gündüz düşünmesen gece düşünüyorum ondada düşünmesem afedersin ilişkide düşünüyorum bu sefer olacakmı diye beynimin bir tarafı ona endexlenmiş gibi
İnşaallah canım dualarınıza çok ihtiyacım var eksik etmeyin olur mu ?iyiyim canım benim şükürler olsun, sen de iyi ol inşaallah ❤
Tabii ki canımİnşaallah canım dualarınıza çok ihtiyacım var eksik etmeyin olur mu ?
İlkini orda yaptılar sonrasını annem yada eşim yapcak ben yapamam paniğim çokAnladm kuzumm hadi hayirlisi olsun heyecanlandm ve sevindim senin adina :)) Rabbim yardimcin olsnn..igneleri kim yapcak
Gözün aydınKızlar eskisi gibi giremeyebilirim ben annem geliyor yarın
Saol komşu nbr nasıl oldum geçtimi bulantı falanGözün aydın
yani simdi hamile kalsak 9 ay sonra 2020 yanlis mi biliyorum?aa merhaba canım hoşgeldin :) neden kaçtı fırsat anlayamadım
hepimize insallah hosbuldukMerhaba hosgeldinn aramiza Rabbim tez zamanda nasip etsin insallah
Öyle canım ben ip atliyordum göbek kaymış:)gerçek olmazzzz buu
Halsizlik var komşum onun dışında iyiyim şükürSaol komşu nbr nasıl oldum geçtimi bulantı falan
Günaydıngünaydın en güzel hanımlar üstüne alınan yazarhahaha
Günaydınlar efenimgünaydın en güzel hanımlar üstüne alınan yazarhahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?