180e aldım 120kg 90cm yanlış hatırlamıyosam sayacı falanda varhangi büyüklüktekini aldınne kdara aldın
Anladm kuzumm hadi hayirlisi olsun heyecanlandm ve sevindim senin adina :)) Rabbim yardimcin olsnn..igneleri kim yapcakAmh ye bakmadı valla ultrasonla baktı sadece 150 lik kullancam kiloma göre doz ayarladık. Aminn inşallah
Amaan dedimki dikkat ediyorum olmuyo millet umursamadan belini kütletiyo sigarasını içiyo hamileyken maşallah çatır çatır da doğruyo nolcaksa olsun azcık kendime odaklanıyım dedimçok da zıplama göbeğin kayar canım,rahim sarkar
Çok heycanlı bi aya sonucu öğrencez hadi inşallah geliyo bi bebiş haberiTaze canım
çok da zıplama göbeğin kayar canım,rahim sarkar
Tabiki öyle canım hayırlısı hakkımızdaBöyle bi cevapla 2 buçuk senem geçtien iyisini allah bilir
AMİnnnn canım kpmşum ne güzel dua ettin rabbim seninde önündeki engelleri kaldırır inşallah❤❤
180e aldım 120kg 90cm yanlış hatırlamıyosam sayacı falanda var
Aynen motive edici bi özelliksayıcı olması çok iyiymiş ya
kız git bir koşu bandı al en iyisi hoplama zıplama ne olur ne olmazsayıcı olması çok iyiymiş ya
kız git bir koşu bandı al en iyisi hoplama zıplama ne olur ne olmaz
Aynen motive edici bi özellik
hah işte bugün tam zamanı ilk adımı at bugün bende senin gibiydim şimdi evde olduğum her an 30 dk da olsa biniyorumevde var koşu bandı inanırmısın evlendiğimden beri binmedim :)
hah işte bugün tam zamanı ilk adımı at bugün bende senin gibiydim şimdi evde olduğum her an 30 dk da olsa biniyorum
Dakikada 100 falan zıplıyorum 8-10dk arasında yoruluyorumçılgınlar gibi zıplamakkkaç tane zıplayınca yoruluyon
bencede canım 3 aydır falan yapıyorum haftada 3-4 gün yapabiliyorum anca ama yapmadığım gün brşeyi unutmuş gibi hissediyorumaslında yapılabilir denicem kuzu :)
Dakikada 100 falan zıplıyorum 8-10dk arasında yoruluyorumben çok eğleniyorum
kuzum sende çok zıplama kız ne olur ne olmazDakikada 100 falan zıplıyorum 8-10dk arasında yoruluyorumben çok eğleniyorum
Amiin hiç birimizinkini inşallah kuzumallah eğlenceni enerjini bozmasın canım
evet alışkanlık yaptığımız herşeyi vucudumuz arıyor :)bencede canım 3 aydır falan yapıyorum haftada 3-4 gün yapabiliyorum anca ama yapmadığım gün brşeyi unutmuş gibi hissediyorum
Bebek odaklı davranmamaya karar verdim kuzum ondan umursamıyomkuzum sende çok zıplama kız ne olur ne olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?