Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
napıyorsun :) canım benim zıp zıpcı arkadaşım
Bugün zıpzıp yok belimi ağrıtmışım haftasonu gezmeye gitmek için ağrılarımı geçirmem lazım kahvaltı etmeye üşenmekten vazgeçmeye çalışıyorum ama kaldıramadım totomu sen napıyosun canım

Teşekkürleer sen nasılsın nasıl gidiyo? Geldi mi annen. Ben de annemi çok özledim
Uçuyor şuan daha gelmedi canım ya şu iğne deli ediyo beni çok canım acıdı dün vurulurken bağırttı resmen Bugün nasıl vurulacam bilmiyorum onun dışında iyiyim bende daha kalkmadım acıktım aslında nerde annen

Çatlatma iğnesinden farklı mı acaba ben hiç hissetmemiştim Allah kolaylık versin çektiğin acıların karşılığını alırsın inşallah Memlekette amasyada

Çatlatma iğnesinden farklı mı acaba ben hiç hissetmemiştim Allah kolaylık versin çektiğin acıların karşılığını alırsın inşallah Memlekette amasyada
Aynı tip olarak iğne ya ben ayaktayken yaptı kadın bi de diyo kimse acımıyo hissetmiyo bile. Çatlatma iğnesini bende minicik hissediyodum ama bu ondan fazla acıttı bide iğne yeri bariz belirgin

Aynı tip olarak iğne ya ben ayaktayken yaptı kadın bi de diyo kimse acımıyo hissetmiyo bile. Çatlatma iğnesini bende minicik hissediyodum ama bu ondan fazla acıttı bide iğne yeri bariz belirgin
Benim canım pek acımıyo ondan hissetmiyo olabilirim epilasyonda da herkes gözümü korkutmuştu uyuşturucu krem sür falan diye ben onu da hissetmiyorum hayırlı sonuçlar olsun inşallah

oo sırt üst yat uzan dinlen :) açlığını yatıştırma da hemen kalk ye :)

Benim canım pek acımıyo ondan hissetmiyo olabilirim epilasyonda da herkes gözümü korkutmuştu uyuşturucu krem sür falan diye ben onu da hissetmiyorum hayırlı sonuçlar olsun inşallah
Benim ağrı eşiğim düşük ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…