- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.391
- 158
Dikkat et komşum dinlen yorma kendini. Proje bittimi ? Fideler öldü mü?Halsizlik var komşum onun dışında iyiyim şükür
Günaydınlar efenim
Yok kuzu öğlen teslim etcem projeyi bi aksilik çıkmazsaDikkat et komşum dinlen yorma kendini. Proje bittimi ? Fideler öldü mü?
napıyorsun :) canım benim zıp zıpcı arkadaşımGünaydın
Bugün zıpzıp yok belimi ağrıtmışımnapıyorsun :) canım benim zıp zıpcı arkadaşım
%50 heyecannasılsın canım heycan doruktaydı en son :)
MaşallahYok kuzu öğlen teslim etcem projeyi bi aksilik çıkmazsafidelerim büyüyoo biber bile verdiler
TeşekkürleerMaşallahafiyetle ye
Uçuyor şuanTeşekkürleersen nasılsın nasıl gidiyo? Geldi mi annen. Ben de annemi çok özledim
Çatlatma iğnesinden farklı mı acaba ben hiç hissetmemiştimUçuyor şuandaha gelmedi canım ya şu iğne deli ediyo beni çok canım acıdı dün vurulurken bağırttı resmen Bugün nasıl vurulacam bilmiyorum onun dışında iyiyim bende daha kalkmadım acıktım aslında nerde annen
Aynı tip olarak iğne ya ben ayaktayken yaptı kadınÇatlatma iğnesinden farklı mı acaba ben hiç hissetmemiştimAllah kolaylık versin çektiğin acıların karşılığını alırsın inşallah Memlekette amasyada
Benim canım pek acımıyo ondan hissetmiyo olabilirim epilasyonda da herkes gözümü korkutmuştu uyuşturucu krem sür falan diye ben onu da hissetmiyorumAynı tip olarak iğne ya ben ayaktayken yaptı kadınbi de diyo kimse acımıyo hissetmiyo bile. Çatlatma iğnesini bende minicik hissediyodum ama bu ondan fazla acıttı bide iğne yeri bariz belirgin
Bugün zıpzıp yok belimi ağrıtmışımhaftasonu gezmeye gitmek için ağrılarımı geçirmem lazım kahvaltı etmeye üşenmekten vazgeçmeye çalışıyorum ama kaldıramadım totomu sen napıyosun canım
Temizlikte duruyo çok yatamam da accık yatıyomoo sırt üst yat uzan dinlen :) açlığını yatıştırma da hemen kalk ye :)
%50 heyecanadetim kesildi gibi yaa acaba iğneden mi oldu
Temizlikte duruyo çok yatamam da accık yatıyomyedim
Nerde o günleryatarak temizliği icat etmeliyiz
Nerde o günler
Benim ağrı eşiğim düşük ondanBenim canım pek acımıyo ondan hissetmiyo olabilirim epilasyonda da herkes gözümü korkutmuştu uyuşturucu krem sür falan diye ben onu da hissetmiyorumhayırlı sonuçlar olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?