- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.391
- 158
Hmm benim bitecek devamı geldi kahverengi olarakya benimde adetim 2 gün sürdü 3 gün ilaç içtim antibiyotik kesildi kanamam
Günaydıın nasılsıngünaydın şekerler
Hmm benim bitecek devamı geldi kahverengi olarak
Soğan suyunu nası içtiniz ya hiç içesim gelmiyo
İkinci günüm ama 52 günmüş gibi bi bıkkınlığım oldubn daha hiç denemedim ki
İkinci günüm ama 52 günmüş gibi bi bıkkınlığım oldu
Benim hep kısa oluyo önemli bişey değildir inşallahkesin bn başlasam banada öyle olur bugün akşam bnde içeyim adetim kesildi zaten
Benim hep kısa oluyo önemli bişey değildir inşallah
Ben hep 2 gün oluyom max 3 günantibiyot,k verdi doktor onu içtim hemen etkiledi2 gün oldum resmen bişi olmaz inşallah
Ben hep 2 gün oluyom max 3 gündoktor önemsemedi 4 5 ped doluyosa sıkıntı yok demişti
Benim en fazla 4 gençliğimden beri daha çoğunu hiç bilmiyorumhmm doluyor ben genç kızkenhahah bu cümleyi kurcağom aklıma gelmezsdi garibime gitti 7 gün oluyordum zamanla günler azaldı şimdi 4-5 gün oluyor
Benim en fazla 4 gençliğimden beri daha çoğunu hiç bilmiyorumbana da sorunmuş gibi geliyo hep çevrem hep 5ten aşağı olmayınca ama iki üç doktora sordum önemsemediler
Nefes almadan tek seferde iç canım bende zorla içmiştimSoğan suyunu nası içtiniz ya hiç içesim gelmiyo
Galiba öyleeönemli olan o döngüyü sağlayabilmek demk ki günü önemli değil
Nefes almadan tek seferde iç canım bende zorla içmiştim
Öyle hiç içemiyomYa kızlar sormayın başıma geleni iğnemi kendim yapayım dedim yapmaz olaydım bayıldım yaaa allahtan iğneyi çıkarmıştım iğne bi yana ben bi yana düştüm
Ya kızlar sormayın başıma geleni iğnemi kendim yapayım dedim yapmaz olaydım bayıldım yaaa allahtan iğneyi çıkarmıştım iğne bi yana ben bi yana düştüm
Ay yüzyılda yaptırıcam napim yapacak bişey yokk oturuyordum koltukta canım bi yerimi çarpmadım.Öyle hiç içemiyomay Allah korusun kız kafanı falan bi yere çarparsın yapma kendin. Ablam da ilk gebeliğinde kan sulandırıcı iğne oluyodu safım deri altına girmiş sıktıkça balon gibi şişmiş şişliği görünce yığılmış yere biz de ona yaptırmamıştık bi daha
Yumurta geliştirici cnm aynen valla çok hassasım baktığım için bayıldımay kız ne iğnesi yapıyordun kendine :/ yav nasıl bayıldın yaa için almıyor demk ki
Annen yada eşin yapmaz mı?Ay yüzyılda yaptırıcam napim yapacak bişey yokk oturuyordum koltukta canım bi yerimi çarpmadım.
Yumurta geliştirici cnm aynen valla çok hassasım baktığım için bayıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?