Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben hep 2 gün oluyom max 3 gün doktor önemsemedi 4 5 ped doluyosa sıkıntı yok demişti

hmm doluyor ben genç kızken hahah bu cümleyi kurcağom aklıma gelmezsdi garibime gitti 7 gün oluyordum zamanla günler azaldı şimdi 4-5 gün oluyor

hmm doluyor ben genç kızken hahah bu cümleyi kurcağom aklıma gelmezsdi garibime gitti 7 gün oluyordum zamanla günler azaldı şimdi 4-5 gün oluyor
Benim en fazla 4 gençliğimden beri daha çoğunu hiç bilmiyorum bana da sorunmuş gibi geliyo hep çevrem hep 5ten aşağı olmayınca ama iki üç doktora sordum önemsemediler

Benim en fazla 4 gençliğimden beri daha çoğunu hiç bilmiyorum bana da sorunmuş gibi geliyo hep çevrem hep 5ten aşağı olmayınca ama iki üç doktora sordum önemsemediler

önemli olan o döngüyü sağlayabilmek demk ki günü önemli değil

Ya kızlar sormayın başıma geleni iğnemi kendim yapayım dedim yapmaz olaydım bayıldım yaaa allahtan iğneyi çıkarmıştım iğne bi yana ben bi yana düştüm

Nefes almadan tek seferde iç canım bende zorla içmiştim
Ya kızlar sormayın başıma geleni iğnemi kendim yapayım dedim yapmaz olaydım bayıldım yaaa allahtan iğneyi çıkarmıştım iğne bi yana ben bi yana düştüm
Öyle hiç içemiyom ay Allah korusun kız kafanı falan bi yere çarparsın yapma kendin. Ablam da ilk gebeliğinde kan sulandırıcı iğne oluyodu safım deri altına girmiş sıktıkça balon gibi şişmiş şişliği görünce yığılmış yere biz de ona yaptırmamıştık bi daha

ay kız ne iğnesi yapıyordun kendine :/ yav nasıl bayıldın yaa için almıyor demk ki

Ay yüzyılda yaptırıcam napim yapacak bişey yokk oturuyordum koltukta canım bi yerimi çarpmadım.
ay kız ne iğnesi yapıyordun kendine :/ yav nasıl bayıldın yaa için almıyor demk ki
Yumurta geliştirici cnm aynen valla çok hassasım baktığım için bayıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…