- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
Aynen kuzum muhtemelen işin tuhaf yanı dolgudan önce hiç ağrım yoktu
Sen napıyosun nasılsınValla aynı
İyi cnm sen nasılsınnGÜNAYdınlaştığımıza göre nasılsınız kızlar :)
Allah allahh niye kanal yapmamış mademDolgudan sonra ağrımayan dişim ağrımaya başladı ona gittim de dayanamicağın bi ağrı değilse ellemeyelim kanal yapmamız gerek dedi diş macunu önerdi bi tane o da rahatlatmazsa kanal ☹
Sen napıyosun nasılsın
İyi cnm sen nasılsınn
Ne içindi canım benim kafa erken gidiyobende iyiyim canım şafak 1 yarın bu saatlerde hastanede olurum artık :)
Senin önerdiğin doktora gittim. Kökte bi problem gözükmüyo boştan yere öldürmeyelim dişi çok sıkıntı çıkarmıyosa dediAllah allahh niye kanal yapmamış madem
Neyin merakı ki acabasııvalla aslında iyiyim ama meraklıyım birazda :)
Hangi doktora gidiyosun sağlık ocağında ben hiç sevmiyorum aile hekimimi değiştiremedim deNe içindi canım benim kafa erken gidiyobende 3. iğnemi oldum bugün sağlık ocağında yaptırdım hiç hissetmedim. Dün kendim yapınca da hissetmemiştim pawlover
Ne içindi canım benim kafa erken gidiyobende 3. iğnemi oldum bugün sağlık ocağında yaptırdım hiç hissetmedim. Dün kendim yapınca da hissetmemiştim pawlover
Neyin merakı ki acabasıı
Bende değiştiremiyorum süheyl bey var o doktorumuz ama hiç memnun değilim bişey danışında bile hemen sisteme giriyor ücret alacakya devletten pis adam. İğne için memnunum hemşiremizin eli çok hafifHangi doktora gidiyosun sağlık ocağında ben hiç sevmiyorum aile hekimimi değiştiremedim de
Hissettim diye bayılmadım ki ben iğneye bakamam normalde onu yaparken baktığım için içim gittiİyiki hissetmedin yoksa nasıl bayılırdın
hadi yarasın iğneler
Aa aklımdan çıkmış inşallah kuzum bolca dua ediceembelki biraz düzelmiştir tüplerim
Aa sen başka sağlık ocağına gidiyosun o zaman ben bu karadeniz eczanesinin karşısındakine gidiyorum. İki doktor var kadın ikisi deBende değiştiremiyorum süheyl bey var o doktorumuz ama hiç memnun değilim bişey danışında bile hemen sisteme giriyor ücret alacakya devletten pis adam. İğne için memnunum hemşiremizin eli çok hafif
Ha yok canımm ben ay eczanesinin yanındakine gidiyorumAa sen başka sağlık ocağına gidiyosun o zaman ben bu karadeniz eczanesinin karşısındakine gidiyorum. İki doktor var kadın ikisi de
Orayı bilmiyoruuumHa yok canımm ben ay eczanesinin yanındakine gidiyorum
Aa aklımdan çıkmış inşallah kuzum bolca dua ediceem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?