Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dolgudan sonra ağrımayan dişim ağrımaya başladı ona gittim de dayanamicağın bi ağrı değilse ellemeyelim kanal yapmamız gerek dedi diş macunu önerdi bi tane o da rahatlatmazsa kanal ☹
Allah allahh niye kanal yapmamış madem

bende iyiyim canım şafak 1 yarın bu saatlerde hastanede olurum artık :)
Ne içindi canım benim kafa erken gidiyo bende 3. iğnemi oldum bugün sağlık ocağında yaptırdım hiç hissetmedim. Dün kendim yapınca da hissetmemiştim pawlover

Ne içindi canım benim kafa erken gidiyo bende 3. iğnemi oldum bugün sağlık ocağında yaptırdım hiç hissetmedim. Dün kendim yapınca da hissetmemiştim pawlover
Hangi doktora gidiyosun sağlık ocağında ben hiç sevmiyorum aile hekimimi değiştiremedim de

Hangi doktora gidiyosun sağlık ocağında ben hiç sevmiyorum aile hekimimi değiştiremedim de
Bende değiştiremiyorum süheyl bey var o doktorumuz ama hiç memnun değilim bişey danışında bile hemen sisteme giriyor ücret alacakya devletten pis adam. İğne için memnunum hemşiremizin eli çok hafif

Bende değiştiremiyorum süheyl bey var o doktorumuz ama hiç memnun değilim bişey danışında bile hemen sisteme giriyor ücret alacakya devletten pis adam. İğne için memnunum hemşiremizin eli çok hafif
Aa sen başka sağlık ocağına gidiyosun o zaman ben bu karadeniz eczanesinin karşısındakine gidiyorum. İki doktor var kadın ikisi de

Aa sen başka sağlık ocağına gidiyosun o zaman ben bu karadeniz eczanesinin karşısındakine gidiyorum. İki doktor var kadın ikisi de
Ha yok canımm ben ay eczanesinin yanındakine gidiyorum

ay bana bildirim gelmiyor.
Kusura bakmayın canım sıkkın bu aralar. Pek gelemem .Kendinize iyi bakın kızceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…