- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.391
- 158
Yine ne oldu kızay bana bildirim gelmiyor.
Kusura bakmayın canım sıkkın bu aralar. Pek gelemem .Kendinize iyi bakın kızceler.
Hissettim diye bayılmadım ki ben iğneye bakamam normalde onu yaparken baktığım için içim gitti
Yani takip ediyordum bu kulubu ama bir ay oldu üye olalıSen yenisin galiba
Hoş geldin o zaman canm sorununuz var mı bahset birazYani takip ediyordum bu kulubu ama bir ay oldu üye olalı
Günaydın komşucum naberGünaydınlaar
Hoşbulduk cnmHoş geldin o zaman canm sorununuz var mı bahset biraz
İyidir komşum haftasonu gezmeleri senden naberGünaydın komşucum naber
İyi vallaaİyidir komşum haftasonu gezmeleri senden naber
Hayırlısı olsun cnmHoşbulduk cnmBiz yedi aydır bebek istiyoruz ama olmadı. Yumurta tembelliği var yani yumurta oluşuyor ama küçük kalıyor . İki aydır klomen ve çatlatma iğnesi kullanıyorum
Gezmelerde kuzu sen nerlerdesinHeyy nerdesiniz
Evde cnm nerde geziyonGezmelerde kuzu sen nerlerdesin
Düzce yaptık bi kuzum hava alalım dedikEvde cnm nerde geziyon
Bende de hipofiz bezinde 3 4 ml lik kitle çıktı endokrin e yönlendrdi 12 Nisan randevum var bakalım ne diycek. 15 aydır olmuyo ondan öncesi 1 düşük var 5 yıldır evliyim malesef herkes 2. Bebeklerine kavuştu bense nelerle uğraşıyomTatlı bebiş 5 6 ay gelmeyince bi kontrole gidiyim diye hormon testine gitmiştim prolaktinim yüksek çıktı. Tatlı güzel doktorum ilaç verip düşürebilirim ama benim bi yakınım olsaydın neden yükseldiğini araştırmak isterdim sen hangisini tercih edersen öyle yapalım dedi. Endokrine sevk açtık. Makroprolaktinden ötürü yalandan mı yükseliyo acaba diye bakıldı temiz çıktı bu arada prolaktin iyice yükseldi. Mr sonucunda hipofiz bezimde adenom çıktı. O arada eşiminde likefaksiyon süresinin uzun olduğunu öğrendik. İlk gittiğim ve bilinçsizce insanları korkutan doktorcum, kitle var ama önemini sonra konuşcaz falan bizi baya bi korkuttu. Neyseki doktorum değişince anladım ki korkulcak bişey yokmuş. Dostinex serüvenine başladık bu arada indi baya çok güzel gidiyodu ta ki ilacı bırakana kadar 2 ay kadar önce tekrar yükseldi şimdi tekrar dostinex kullanıyorum bi buçuk hafta önce tekrar mr çekildi adenoma bakılmak için dostinexi değiştirdik başka bi ilaca geçiş yaptık eşim de artık aşılama deneyelim diyince önümüzdeki ay için bi gittim cuma aşılamayla şok oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?