Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzucum çok geçmiş olsun önemli bişey yoktur inşallah? Doktora gittin mi Allahım sağlıkla kucağına aldığın günü göstersin inşallah bişeycik olmasın bebişimize Napim baktım bebek odaklı yaşayıp kendimi kısıyorum dedim sal gitsin gez toz sporunu yap hopla zıpla takılıyorum bide böyle deneyelim bakalım

Muhtemelen dostinex vercek canım benim de bi kimyasal gebeliğim var. Dostinex hem prolaktini dengeliyo hem de kitleyi küçültme etkisi varmış. Prolaktin normale dönse de kullanmak gerekiyomuş. Ben bu bilgiyi alana kadar doktorla birbirimize girmiştik. Diyorum değer düştü hala kullanmama gerek var mı kafana göre bırakcaksan bi daha gelme falan dedi. Doktorlarda ayrı manyak inşallah düzgün bi doktora denk gelirsin. İstanbuldaysan öneri de bulunabilirim şuanki doktorumdan çok aşırı memnunum. İlki bizi aşırı korkutmuştu. Korkcak hiç bişey yok. Stres çok etkiliyo illaki yapcan ama en aza indirirsen hipofiz için en iyisi. Sadece prolaktini mi etkiliyo başka hormonlara da etki etmiş mi? Benim çok şükür sadece prolaktini oynatıyo

Geçmiş olsun canım benim kontrolüm bugün inşallah bol yumoşum olmuştur iğnelerimi oldum çok şükür. Sen nasılsın neden kanama olmuş bebiş iyimi

Merhaba tatlım çok geçmiş olsun canım benim, sadaka ver bol bol. inşaallah sağlıkla gelir yavrun

Cnm kanamanin arttigi gun bnm dr.umaa soledim olabilir ilavlarini al istirahat dedi..ne gel bKaym ne baska bisi ben dururmuyum baska bi dr.a gittim bebisi gorup rahatladm ama o dr ben olsam yatirirdim kanamayi durdururdum dedi neyse ki bnmkinin dedigi gibi oldu durdu kanama ck sukur..bi dahasi olmaz insallah ck kotu..

Oh en guzelini yapiyosun bitanm vala..bende son asamalarda artk tek bi yere odaklanip hayati kacirdigimi fark etmistm insan kendine geliyr canisi..insallah melegin b u arada gelsin sana kuzumm sen yinede yumurtlama gunlerindn sonra ck hoplama

Geçmiş olsun canım benim kontrolüm bugün inşallah bol yumoşum olmuştur iğnelerimi oldum çok şükür. Sen nasılsın neden kanama olmuş bebiş iyimi
Ck tskr ederm kuzumm kanamanin nedenini bilemiyrm kendi dr.um relaks davrandigi icin..diger dr da kanama alani gormedi adet gordum yada kistm mi kanama yapti diye dusundum bilemiyrm sebebini suan..Suanlik benimle melegim insallah bi dahasi olmaz kuzumm..cok kotu bi durum..

Ay guzel haberlerini bekliyrm yavrmm eger istedigi boyuta gelmediyse devam etmeni isticektir..yk bi kaci gelmemis digerlerini buyutmek isterse bi igne daha eklenecek malesef..olgunluga ulasanlarin catlamayi kendi gerceklestirmesin diye..insallah bol bol.yumosun olmustur bitanem haber et emi Rabbim guzel olan olumluyla sonuclandirsin surecini insallah

Merhaba arkadaşlar......
Moralim çok bozuk o kadar bozuk ki beni ancak sizler anlarsınız..........
Hsg çekildim doktor tüplerin tıkalı senin normal yolla hamile kalman bir mucize dedi. Tüp bebek yapabilirsin dedi. Adamın yüzüne gülümsedim ve kendimi ağlamamak için tuttum. Doktordan çıktım ağlamadım eve gittim ağlamadım. Ama eşim bişey desin ağlıyorum. Aklıma gelince gözlerimden yaşlar süzülüyor. Ben ne yaptımda neyin hangi günahın bedelini çekiyorum ki anlamıyorum. kötü rüyalar görüyorum korkuyla uyanıyorum. Küçük bir umudum var küçük bir filiz. Oda cmt günü yandı bitti kül oldu . Keyfim yok huzursuzum ama belide etmemeye çalışıyorum. Neden böyle yapıyorum bir fıkrim bile yok.

Canimm dur bakalım, bu nasıl doktor ki normal yollardan olmaz diyor. Sinir oldum şimdi.

Laparoskopi yapılmayacak mı. Tıbbî çözümleri var. Kendini bunaltma lütfen.
Brokoli kürü dene, kanalları açıyor.
ama umudunu yitirme yani. çözülmeyecek birşey değil Allahın izniyle

İnşallahhh aminnn sağlıkla kavuşursun inşallah bebeğine sende 12:30 da randevum yazarım mutlaka

Hiç takip etmedim valla şu sıralar olması lazım cidden saldım yıldım sürekli bişeyleri takip et kovala iç ye en güzel yaşlarımı kaçırıyorum. Nasibimde yoksa damdan da atlasam olmicak diye bıraktım herşeyi. Hayırlısı olsun inşallah Son bi tüp bebekte denerim sonrasında her yolu denedim der çekilirim kenara diye düşündüm.

Çok şükür bişey olmamış miniğine Allahım sağlıkla kucağına aldığın günleri görmeyi nasip etsin inşallah

Yıpratma kendini en azından bi yolun var. Bizim tüpler açıkta noluyo kuzum nasipte varsa gelir bebişin sana. Sıkma tatlış canını. Daha doğrusu biraz sık sonra unut gitsin

KIzlar ben macunu düzenli kullandım bu ay, ilk defa ovülasyon testinde kopkoyu yumurtlama gördüm ve değerlendirdim, olursa olur artık saldım en azından kaliteli yumurtam oluyo diyorum kendi kendime teselli veriyorum, doktora çıkıcam bi dahaki ay zaten :)

Kuzu üzme kendini, kaç tane arkadaşıma doktor asla hamile kalamazsın dedi tüp bile yapma dedi ama çocukları oldu, başka doktora git ona takılma lütfen..

kuzum kendini üzme bizim açıkta ne oluyo olmayacaksa gene olmuyor, sadece tıkalı deyip gönderdimi hsg de açıyorlar tüpleri neden açmadı doktorn bence başka bir doktora görün birde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…