Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzumm Rabbim ne derse o olur..cok cok zor zamanlar ve cekmeyen anlayamaz anliyrm seni..Rabbim yanginini tez zamanda sondursun insallah kuzumm..ben dualarimda hep Allahim tup bebek asamasina getirme beni diye dua ederdim ama kabullenmem zor olmadi cunku bi care var ndn denemeyeyim diyorsun..ck sorgulamistm herseyi..ama bi imkan daha sunulmus biz gibi olanlara..ve bak ck sukur olumlu sonuclari da var..diyecegim su ki hiic sikilma kuzumm zamani var ve gelicek insallah o zaman..tez zamanda olsn..

En guzelini yapmissin zihnini bosaltmayla kuzumm Rabbim tez zamanda nasip etsn guzel bi bebis insallah...

Allah razi olsun insallah kuzumm saglikla gelsinler

Kuzumm masallah sana hadi guzel haberler alalim insallah..siliklestigi gunu de degerlendirmende fayda var dr.a gerk kalmaz insallah gelir minis :*

Kızlar 10 tane yumurtam var hepsi çok güzel 2 tane baskılama iğnesi aldım perşembe kontrolüm var büyük ihtimal cumartesi opu var
Cnmm super haberlerle gelmissin :)) surec ne kdr hizli ilerliyr degilmi :) saayilan yumurtadan biraz daha fazlasini goruyorlar toplarken sayi artabilir..suanki sayida gayt guzel masallah..hersey boyle guzel gitsin kuzumm :)

canım brokoli denedim aslan pençesi çayı içtim.
laraskopi oldum dış gebeliğimde 1 tüpün durumu kötüydü zaten...
bu 2. doktor 2 kere hsg çekti ve böyle konuştu tüplerini alcam tüp bebek yapcaz dedi...

Yıpratma kendini en azından bi yolun var. Bizim tüpler açıkta noluyo kuzum nasipte varsa gelir bebişin sana. Sıkma tatlış canını. Daha doğrusu biraz sık sonra unut gitsin

öyle canım haklısın herkesin konusu farklı ama hepimizin tek bir amacı var anlıyorum senii doğru söylüyorsun

Cnmm super haberlerle gelmissin :)) surec ne kdr hizli ilerliyr degilmi :) saayilan yumurtadan biraz daha fazlasini goruyorlar toplarken sayi artabilir..suanki sayida gayt guzel masallah..hersey boyle guzel gitsin kuzumm :)
Aminnn 5. Gün embriyosu transfer edecez nasipse

evet canım söylediklerinde benim içimden aklımdan geçen şeyler çok doğru söylüyorsun en büyük örneğim sensin. herşeyin ilacı zaman bize güzellikleride getirir inşallahh..
bu arada sn kanamam var yazmışsın ne oldu yerleşme kanamasıdır inşallah

Kuzu üzme kendini, kaç tane arkadaşıma doktor asla hamile kalamazsın dedi tüp bile yapma dedi ama çocukları oldu, başka doktora git ona takılma lütfen..

evet sonuçları alıp başka doktora götüreceğim bakalım nelerle karılaşırım

Kuzum bnmm guzellikler bekliyr insallah her birinizi..Rabbim buyukk bende daha 2 ayoncesine kdr bn anne olamicm herhalde diydm hala o risk var tabiki ama mucize..normal yolla olmuyosa ck sukur bak tipta yollari var..yilmadan amaca ulasmak icin cabalamak lazm insallah ck ugrasanlardan olmayalim kuzumm..
Vala kanama hakkinda bi fikrim yk neyin nesiydi persembe aklim cikti adet gibiydi bildigin..16sinda kontrolumuz var o zmn ogrenicem sanirim..kanama alani gormedi iki dr.da..hayirlisi Allahtan..ben hamile kalinca biter saniyodum asil smdi basliyormus :)
Rabbim hepinize saglikli gebelikler nasip etsin insallah kuzum benimm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…