Ay hadi çok güzel sonuçlar al inşallahKızlar 10 tane yumurtam var hepsi çok güzel 2 tane baskılama iğnesi aldım perşembe kontrolüm var büyük ihtimal cumartesi opu var
iyiyim canım benim, az vaktin kalmış şükür:) dualarım seninleAnam sağol kuzum iyiyim
Beklemedeyim, sen nasılsın balım❤
Allah razı olsun kuzuiyiyim canım benim, az vaktin kalmış şükür:) dualarım seninle
Öyle regli bekliyorum balım. bu ay fos geçti zaten:)Allah razı olsun kuzu
Sen ne durumdasın, beklemede misin?
Korunma mı vermişlerdi kuzum. Olsun bakalım vakitlerinde sağlıkla gelsinler inşallahÖyle regli bekliyorum balım. bu ay fos geçti zaten:)
Kuzumm Rabbim ne derse o olur..cok cok zor zamanlar ve cekmeyen anlayamaz anliyrm seni..Rabbim yanginini tez zamanda sondursun insallah kuzumm..ben dualarimda hep Allahim tup bebek asamasina getirme beni diye dua ederdim ama kabullenmem zor olmadi cunku bi care var ndn denemeyeyim diyorsun..ck sorgulamistm herseyi..ama bi imkan daha sunulmus biz gibi olanlara..ve bak ck sukur olumlu sonuclari da var..diyecegim su ki hiic sikilma kuzumm zamani var ve gelicek insallah o zaman..tez zamanda olsn..Merhaba arkadaşlar......
Moralim çok bozuk o kadar bozuk ki beni ancak sizler anlarsınız..........
Hsg çekildim doktor tüplerin tıkalı senin normal yolla hamile kalman bir mucize dedi. Tüp bebek yapabilirsin dedi. Adamın yüzüne gülümsedim ve kendimi ağlamamak için tuttum. Doktordan çıktım ağlamadım eve gittim ağlamadım. Ama eşim bişey desin ağlıyorum. Aklıma gelince gözlerimden yaşlar süzülüyor. Ben ne yaptımda neyin hangi günahın bedelini çekiyorum ki anlamıyorum.kötü rüyalar görüyorum korkuyla uyanıyorum. Küçük bir umudum var küçük bir filiz. Oda cmt günü yandı bitti kül oldu . Keyfim yok huzursuzum ama belide etmemeye çalışıyorum. Neden böyle yapıyorum bir fıkrim bile yok.
Amin bitanem Allah razi olsn guzel haberlerini bekliyrmm tatlmmİnşallahhh aminnn sağlıkla kavuşursun inşallah bebeğine sende12:30 da randevum yazarım mutlaka
En guzelini yapmissin zihnini bosaltmayla kuzumm Rabbim tez zamanda nasip etsn guzel bi bebis insallah...Hiç takip etmedim valla şu sıralar olması lazım cidden saldım yıldım sürekli bişeyleri takip et kovala iç ye en güzel yaşlarımı kaçırıyorum. Nasibimde yoksa damdan da atlasam olmicak diye bıraktım herşeyi. Hayırlısı olsun inşallahSon bi tüp bebekte denerim sonrasında her yolu denedim der çekilirim kenara diye düşündüm.
Çok şükür bişey olmamış miniğine Allahım sağlıkla kucağına aldığın günleri görmeyi nasip etsin inşallah
Kuzumm masallah sana hadi guzel haberler alalim insallah..siliklestigi gunu de degerlendirmende fayda varKIzlar ben macunu düzenli kullandım bu ay, ilk defa ovülasyon testinde kopkoyu yumurtlama gördüm ve değerlendirdim, olursa olur artık saldım en azından kaliteli yumurtam oluyo diyorum kendi kendime teselli veriyorum, doktora çıkıcam bi dahaki ay zaten :)
Cnmm super haberlerle gelmissin :)) surec ne kdr hizli ilerliyr degilmi :) saayilan yumurtadan biraz daha fazlasini goruyorlar toplarken sayi artabilir..suanki sayida gayt guzel masallah..hersey boyle guzel gitsin kuzumm :)Kızlar 10 tane yumurtam var hepsi çok güzel 2 tane baskılama iğnesi aldım perşembe kontrolüm var büyük ihtimal cumartesi opu var
Canimm dur bakalım, bu nasıl doktor ki normal yollardan olmaz diyor. Sinir oldum şimdi.
Laparoskopi yapılmayacak mı. Tıbbî çözümleri var. Kendini bunaltma lütfen.
Brokoli kürü dene, kanalları açıyor.
ama umudunu yitirme yani. çözülmeyecek birşey değil Allahın izniyle
Yıpratma kendini en azından bi yolun var. Bizim tüpler açıkta noluyo kuzum nasipte varsa gelir bebişin sana. Sıkma tatlış canını. Daha doğrusu biraz sık sonra unut gitsin
Aminnn 5. Gün embriyosu transfer edecez nasipseCnmm super haberlerle gelmissin :)) surec ne kdr hizli ilerliyr degilmi :) saayilan yumurtadan biraz daha fazlasini goruyorlar toplarken sayi artabilir..suanki sayida gayt guzel masallah..hersey boyle guzel gitsin kuzumm :)
Kuzumm Rabbim ne derse o olur..cok cok zor zamanlar ve cekmeyen anlayamaz anliyrm seni..Rabbim yanginini tez zamanda sondursun insallah kuzumm..ben dualarimda hep Allahim tup bebek asamasina getirme beni diye dua ederdim ama kabullenmem zor olmadi cunku bi care var ndn denemeyeyim diyorsun..ck sorgulamistm herseyi..ama bi imkan daha sunulmus biz gibi olanlara..ve bak ck sukur olumlu sonuclari da var..diyecegim su ki hiic sikilma kuzumm zamani var ve gelicek insallah o zaman..tez zamanda olsn..
Kuzu üzme kendini, kaç tane arkadaşıma doktor asla hamile kalamazsın dedi tüp bile yapma dedi ama çocukları oldu, başka doktora git ona takılma lütfen..
Aminnn 5. Gün embriyosu transfer edecez nasipse
Embriyologlar arayip bilgi vericekler kuzucum sana o konuda..eger 5. Gune gelebilecek gibi olursa 5. Gun transferi yaparlar..3. Gun zatn bi kacini dondururlar kuzum..hadi hayirlisi heyecan ve merakla haberlerini bekliyrm tatlm..Aminnn 5. Gün embriyosu transfer edecez nasipse
Kuzum bnmm guzellikler bekliyr insallah her birinizi..Rabbim buyukk bende daha 2 ayoncesine kdr bn anne olamicm herhalde diydm hala o risk var tabiki ama mucize..normal yolla olmuyosa ck sukur bak tipta yollari var..yilmadan amaca ulasmak icin cabalamak lazm insallah ck ugrasanlardan olmayalim kuzumm..evet canım söylediklerinde benim içimden aklımdan geçen şeyler çok doğru söylüyorsun en büyük örneğim sensin. herşeyin ilacı zaman bize güzellikleride getirir inşallahh..
bu arada sn kanamam var yazmışsın ne oldu yerleşme kanamasıdır inşallah
Ne oldu kız tüplermi tıkalıöyle canım haklısın herkesin konusu farklı ama hepimizin tek bir amacı varanlıyorum senii doğru söylüyorsun
Ne oldu kız tüplermi tıkalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?