- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
Ben çok severim animasyon hala izlerim
Benim şansıma gündüz evde tekim iştebnde çok seviyorum ama eşim sevmiyo :) açıncada bazen çocuklar mutlu etmk sevaptr die dalga geçio
Benim şansıma gündüz evde tekim işte
Aynen öyle oluyo misler gibirahat rahat takılırsın tabi
hangi ilacı verdi kaç ay kullandınız cnmKızlar benim durumda olup hamile kalan varmı
1 yıllık evliyiz hiç korunmadım doktora gittik bende sıkıntı yokmuş eşimin sperm sayısı düşük aşılama yada tüp bebek önermedi doktor eşime vitamin verdi bana da klomen verdi ama maalesef olmadı yarın yine gideceğiz doktora yaşım 34
hangi ilacı verdi kaç ay kullandınız cnm
buralardayım cnm sessiz sessiz takip ediyorum sizinerdesin kız bayadır yoksun
buralardayım cnm sessiz sessiz takip ediyorum sizi
yok kuzum iyyim çok şükür bir sorun yokniye sesizsin canın mı sıkkın
yok kuzum iyyim çok şükür bir sorun yok
sen napıyosun nasılsınanldım canım
sen napıyosun nasılsın
çalışan bayanlar olarak hepimiz aynıyız galiba ev ve iş arasında mekik dokumakla geçiyor hayatımız.bende iyiyim yuvarlanıyorum ev iş felan takıkıyom ya napoim
çalışan bayanlar olarak hepimiz aynıyız galiba ev ve iş arasında mekik dokumakla geçiyor hayatımız.
malesef kuzum ama elden ne gelir yapacak birşey yok malesef bebiş bi gelse kurtulcam işten ama o gelmediği sürece devamaynen buda bazen sıkıcı oluyor :/
malesef kuzum ama elden ne gelir yapacak birşey yok malesef bebiş bi gelse kurtulcam işten ama o gelmediği sürece devam
sonuçlar güzel çıktı ikimizde de şuan sıkıntı görünmyor neden olmuyr acabahangi ilacı verdi kaç ay kullandınız cnm
Kuzumm randevu yarindi demi :)Selamlar
Evet canımKuzumm randevu yarindi demi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?