GünaydınGünaydın ballar❤❤
Tabiki hemşerim iyi düşün bi doktorla karar verme gerekirse özele git
minik kalp0753 canım elbet var çaresi farklı doktorlara git lütfen Allah dermansız dert vermiyor kurban olduğum
Uykuyu açamadım bugün anca ayılıyorumaynen canım günaydın nasılsın zıp zıpcı
Uykuyu açamadım bugün anca ayılıyorumsen nasılsıın
Kalktım kuzu yemek yapıyom şimdikııız kaçta uyudun kii öğlen olduu kalk bi kahve iç
Hatirladim tabi cok s3vindkm canim saglikla kucagi a al insallah. Cok degismis burasi giremiyorum pek anlayamdim birseycanım nasılsın ben hamileyim hatırlarınki beni
İyiyim canım sen nasılsın giremedim bugün ya dışardaydımöyle yapıcam balım günaydın nasılsın
İyiyim canım sen nasılsın giremedim bugün ya dışardaydım
OOO GEZİYORSUNUZ NERELERE GİTTİNİZ :) caps lock açık kalmış pardo :d
canım bende anlamadım senı bulduğuma sevındım cok gozun aydın sende hamılesın sanırımHatirladim tabi cok s3vindkm canim saglikla kucagi a al insallah. Cok degismis burasi giremiyorum pek anlayamdim birsey
gozun aydın cnm
tebrikler tatlım neler uyguladın
Evet canim cok sukur ki oylecanım bende anlamadım senı bulduğuma sevındım cok gozun aydın sende hamılesın sanırım
Hicbirsey uygulamadim. Bu ay adetim gelsin de doktora gideyim klomen icin diye dusunuyordumtebrikler tatlım neler uyguladın
Ediyoruz beslenmesine herşeyi yiyor o konuda sıkıntı yokeşinin beslenmesinde dikkat edin bir çok kişi böyle şeyler deneyebiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?