Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar 12 yumurtam olmuş hepsi istenilen boyuta gelmemiş doz arttırdık Cumartesi tekrar kontrol @Umithepvar
Kuzumm hic ole can sikma hemn bakimm sayi ck guzell..olabilir dr biraz daha fazla elde etmek istiyordur daha fazlasi sansi daha ck arttirir kuzumm bi kaliyeli yumos yetiyr tabiki ama icerdeyken hangisi kaliteli bilinmez yavrm olsn gec olsn guc olmasin kac gun daha kullan dedi

Aynen geç olsun temiz olsun canım iki gün daha kullancam hem gonal-f 175,5 ml hem baskılama bi tane

Sen ne dusunuysn peki yavrm erteleme karari vermistin en son
Of bilmiyorum bugünkü doktor çok aklımı karıştırdı. Bu değerlerle şimdiye kadar olması lazımdı olmadıysa beklemeye lüzum yok olmaza getirdi. Hiç yaşın genç dene falan demedi yaşın genç devlette yavaş ilerliyo ama senin vaktin var devlette başla tedaviye bence dedi. Bilmiyorum baya allak bullak rtti beni kuzum

Iste onemli olan senin ne dusundugun kuzum kendini neye nasil ne kdr hazir hissettigin..o yuzdn dr.u ck takma bence...kendine gore ayarla..nasilsa yol belli dicez artk kuzum..
Hiç bişeye hazır değilim adet olduğumdan ber mutlu mutlu takılıyodum yine beni ağlak moda soktu bugünkü doktor. Kendimi camdan atıp oh kurtuldum diyesim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…