- 6 Aralık 2017
- 6.462
- 6.577
- 198
zamanı var demekki kuzum bir sıkıntı yoksa artık deneyin biraz daha olmazsa tüp bebek falan yaptırarak dene şansınısonuçlar güzel çıktı ikimizde de şuan sıkıntı görünmyor neden olmuyr acaba
Kuzumm hic ole can sikma hemn bakimm sayi ck guzell..olabilir dr biraz daha fazla elde etmek istiyordur daha fazlasi sansi daha ck arttirir kuzumm bi kaliyeli yumos yetiyr tabiki ama icerdeyken hangisi kaliteli bilinmez yavrm olsn gec olsn guc olmasin kac gun daha kullan dediKızlar 12 yumurtam olmuş hepsi istenilen boyuta gelmemiş doz arttırdık Cumartesi tekrar kontrol@Umithepvar
Aynen geç olsun temiz olsun canım iki gün daha kullancam hem gonal-f 175,5 ml hem baskılama bi taneKuzumm hic ole can sikma hemn bakimm sayi ck guzell..olabilir dr biraz daha fazla elde etmek istiyordur daha fazlasi sansi daha ck arttirir kuzumm bi kaliyeli yumos yetiyr tabiki ama icerdeyken hangisi kaliteli bilinmez yavrm olsn gec olsn guc olmasin kac gun daha kullan dedi
Allah allah ne yapcan sen komşumBende doktora gittim bugün bu sonuçlarla hamile kalman lazımdı bu zamana ya tekrar aşılama ya tüp acele etme durumuna göre kendin karar ver ama bi yerden başla dedi
Canım başlamak istemiyo hiç bişeye umutlanmak istemiyorumAllah allah ne yapcan sen komşum
Sen ne dusunuysn peki yavrm erteleme karari vermistin en sonBende doktora gittim bugün bu sonuçlarla hamile kalman lazımdı bu zamana ya tekrar aşılama ya tüp acele etme durumuna göre kendin karar ver ama bi yerden başla dedi
Anladm kuzuum ck degilms iki guncuk..sali yapilck o zmn opu oylemiAynen geç olsun temiz olsun canım iki gün daha kullancam hem gonal-f 175,5 ml hem baskılama bi tane
Of bilmiyorum bugünkü doktor çok aklımı karıştırdı. Bu değerlerle şimdiye kadar olması lazımdı olmadıysa beklemeye lüzum yok olmaza getirdi. Hiç yaşın genç dene falan demedi yaşın genç devlette yavaş ilerliyo ama senin vaktin var devlette başla tedaviye bence dedi. Bilmiyorum baya allak bullak rtti beni kuzumSen ne dusunuysn peki yavrm erteleme karari vermistin en son
Iste onemli olan senin ne dusundugun kuzum kendini neye nasil ne kdr hazir hissettigin..o yuzdn dr.u ck takma bence...kendine gore ayarla..nasilsa yol belli dicez artk kuzum..Canım başlamak istemiyo hiç bişeye umutlanmak istemiyorum
Hiç bişeye hazır değilim adet olduğumdan ber mutlu mutlu takılıyodum yine beni ağlak moda soktu bugünkü doktor. Kendimi camdan atıp oh kurtuldum diyesim varIste onemli olan senin ne dusundugun kuzum kendini neye nasil ne kdr hazir hissettigin..o yuzdn dr.u ck takma bence...kendine gore ayarla..nasilsa yol belli dicez artk kuzum..
Pazartesi yada salı dedi doktorum bakalım c.tesi belli olur dediAnladm kuzuum ck degilms iki guncuk..sali yapilck o zmn opu oylemi
Canın nasıl istiyosa öyle yap o zaman komşum canını sıkma hiç ferah tut içini bi kaç ay herşeyi akışına bırakCanım başlamak istemiyo hiç bişeye umutlanmak istemiyorum
Ben ne güzel bırakmıştım bugün karıştırdı yine benim kafamıCanın nasıl istiyosa öyle yap o zaman komşum canını sıkma hiç ferah tut içini bi kaç ay herşeyi akışına bırak❤
Karışmasın kafan canım eşinle konuşun oturup ortak karar verin stres yapmayacaksan başla bi yerden derimBen ne güzel bırakmıştım bugün karıştırdı yine benim kafamı
Hem stres yaparım hem de şuan zaten borcumuz var başlayamayız herhangi bişeyeKarışmasın kafan canım eşinle konuşun oturup ortak karar verin stres yapmayacaksan başla bi yerden derim
O zaman akışına bırak biraz canım hayırlısı ile gelsin inşallah bebeğinHem stres yaparım hem de şuan zaten borcumuz var başlayamayız herhangi bişeye
Öyle yapcam kuzum bakalım hayırlısı olsun. TişikkürleerO zaman akışına bırak biraz canım hayırlısı ile gelsin inşallah bebeğinprofil güzel olmuş bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?