- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.391
- 158
Nbr komşu bittimi gezmelerGünaydınlaar
Bitti bitti yarın misafir ağırlama varNbr komşu bittimi gezmeler
of sorma Kadıköy ataşehir pendik yaptım son gezmelerim zaten yarın son artık
Yumurtalar toplancak heralde ondaaanoo kıs bildiğin istanbuul turu yapmışsınbugün neden sonnnn anlat bakıyım :)
vayy hadi inşallah sağlıklı olsunlar :)Yumurtalar toplancak heralde ondaaan
Ediyoruz beslenmesine herşeyi yiyor o konuda sıkıntı yok ☺
Ben yorgunvayy hadi inşallah sağlıklı olsunlar :)
sen nasılsın kuzucuk
Ben yorgunhalıları yıkamaya verdim tül perde dip köşe temizlik derken dermanım kalmadı sen nasılsıın?
Tanıdıksa belki ondan bırakmışlardırkız bnm halılarda yıkamadan gelmiş. evde kimse yok halıları kapının önüne bırakıp gitmişlerödemede yapmadık deli mi bunlar ne perdeleri daha ellemedim 8 aylık yeni gibiler sigara kullanmıyoruz. sadece mutfakta storlar var onları yıkamaya veririm :/ amaaan yazarken yoruldum kız bu nasıl bi çile
Amin teşekkür ederimçok daha fazla bilgim yok canım allah yakın zamanda kucağınızı doldursun
Bitti bitti yarın misafir ağırlama varsenden nabeer nasıl gidiyo
Bugünde sancaktepeye geldim geziyomoo kıs bildiğin istanbuul turu yapmışsınbugün neden sonnnn anlat bakıyım :)
Tanıdıksa belki ondan bırakmışlardırperdeleri ben bikaç ayda bi evi bi yumuşatıcı kokusu sarsın diye yıkıyorum nasılsa kociş asıyo
Bugünde sancaktepeye geldim geziyomannem geldi ya gezdiriyom. Cumartesi büyük ihtimal yumoş toplanacak o yüzden yarın son kontrolüm var güzel dilekleriniz için sağolun kızlar siz ne alemdesiniz
Çok severim kendisini bayıldımaynen profilim nasıl
aa gerçekten mi izledin mi çizgi filimlerini :)Çok severim kendisini bayıldım
Ben çok severim animasyon hala izlerimaa gerçekten mi izledin mi çizgi filimlerini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?