- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.391
- 158
İyi valla kız pazara gittim çok pahalı yaa herşey el yakıyoİyi diyelim iyi olalım komşum aynı bildiğin gibisen nasılsın
Hayırlısı canım senin durum negüzel canım mutlu haberini alırız artık
Ben de birazdan çıkcam gezmeyeİyi valla kız pazara gittim çok pahalı yaa herşey el yakıyo
Hayırlısı canım senin durum ne
Ben de birazdan çıkcam gezmeye
Dün geceden bu saate fıttırdım iki çocukla bi soğudum çocuk fikrindenGz gez açılırsın
Dün geceden bu saate fıttırdım iki çocukla bi soğudum çocuk fikrinden
Hava filan da çok kasvetli evetbugün çok mu sıkıcı bana mı öyle geliyot
Hava filan da çok kasvetli evet
Tam uykuluk havaaynen canım ya ondan öyle hisediyorum galiba :)
Fazla bişey kalmadı pazarayarın kşke pazar olsa ve yatsam
Canım yaşın daha çok küçük sakın aldırma tüplerini tüp tıkalı diye alacam diyenini de ilk defa duydum valla Rabbim verir onun şifasını bi de bu süt maydonoz buharı var ya onu da dene ve kesinlikle Saraçoğluna yaz mutlaka insanların umutlarını yiyip bitiriyor böyleleri arkadaşımın yengesine de tüpler açıldıkça tıkanıyor demişler o bitane teyze vardı onun dediklerini yaparak hamile kaldı elhamdulillah sende etrafa bakın varsa böyle insanlar bulO zamanda tüp bebek yapınca düşer dedi . Tüplerden gelen sıvıyla. Bnmde aklıma o takıldı daha 23 yaşındayım ve tüplerimi aldıracağım yada kabullenemiyorum bilmiyorum
Teşekkür ederim kuzumA April wind kuzum gözün aydın doğdu minişin, kucağına alacağın günü de göreceğiz inşaallah
Sağlıkla büyüsün:)
Cnm etiketlemistm gormedin sanirim naptinn kuzun nasil sen nasilsinnTeşekkür ederim kuzum
Ben sıramı tamamen savdım sıra sizde artık hayırlısıyla
Yavrumm görmedim kusura bakma çok bildirim olmuştu bakamadım tek tekCnm etiketlemistm gormedin sanirim naptinn kuzun nasil sen nasilsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?