Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O zamanda tüp bebek yapınca düşer dedi . Tüplerden gelen sıvıyla. Bnmde aklıma o takıldı daha 23 yaşındayım ve tüplerimi aldıracağım yada kabullenemiyorum bilmiyorum
Canım yaşın daha çok küçük sakın aldırma tüplerini tüp tıkalı diye alacam diyenini de ilk defa duydum valla Rabbim verir onun şifasını bi de bu süt maydonoz buharı var ya onu da dene ve kesinlikle Saraçoğluna yaz mutlaka insanların umutlarını yiyip bitiriyor böyleleri arkadaşımın yengesine de tüpler açıldıkça tıkanıyor demişler o bitane teyze vardı onun dediklerini yaparak hamile kaldı elhamdulillah sende etrafa bakın varsa böyle insanlar bul

Kızlar ya yumurtalar aşırı tepki verdi bu ay donduracakmışız 15 yumurtam oldu hepsi çatlamaya hazır Pazartesi opu var transfer diğer ay olacak

Cnm etiketlemistm gormedin sanirim naptinn kuzun nasil sen nasilsinn
Yavrumm görmedim kusura bakma çok bildirim olmuştu bakamadım tek tek
Kuzuşum yoğunbakımda hayırlısıyla durumu iyiye giderse ptesi ameliyata alınacak, o da iyi geçerse ilk riskleri atlatmış olacaz
Bende daha iyiyim kuzu teşekkür ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…