- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.391
- 158
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canımKuzumm ameliyathaneye alicaklar seni dr.un gelince mrb dicek onu hatirlicaksin bi tek :) narkozu vericekler islem 10 dk insallahh guzel sekilde atlatirsin kuzum..adet agrisi gibi bi iki gun agrin olucak o kdr..kanama fln hic olmadi bnde..inan opuyu transferdn daha ck seviceksin uyudugun icinhic korkma hicc bir sey hissetmiyrsun..ben hergun gobektn oksapar diye bi igne vuruluyrm kuzum kan sulandirici..esim vuruyr sagolsun bn kendime vuramam yksa..o da igneden korkuyo yazk her yaptiginda bnle mahvoluyo :) 2 gunde bir de kalcadan progestan..bakalim sali gunu kontrol var bazi ilaclari kesicem dedi neleri kesicek bende merakla bekliyrm cnm
Aynı kuzum nolsun ye iç yat zıplaHayırlısı canım nasılsın bakalım görüşemedik pek
Merhaba kizlar,Anladm kuzum gec olsun guc olmasin insallah..dr en guzelini bilir..hayirlisi olsun hakkinizda..igneler berbat berbatt ben yildimm...sanirim 20. Haftaya kdr kullanicakmisim gobek mosmor ve altinda serrtlikler olustu vuracak yer bulamiyrz artk 5. Aya kadr nasi gitcek bilmiym
Allah razi olsun kuzummm insallah..Bnmde dualarim sizlerle kuzummİnşallah sağlıkla kucağına alırsın canım
Kuzumm iyi vala ugrasiyz nolsn senin nasi gidiyr..cinsiyet bellimi :Merhaba kizlar,
Bir yoklayayim dedim kimler hamile, kimler degil :) Nasilsiniz bakalim?
Ben 9. haftaya kadar vuruldum canim progestan, sonra doktorum biraktirdi. 20. hafta cok geldi bana ama sonucta bu kisiden kisiye degisen bir tedavi, isini saglama aliyor demek ki doktorun...
Tek mi cift mi bu arada senin?
Anladim ben iste hepsini birden kestim; oksapar dahil... Aa lekelenmen varsa muhtemelen progestani kesmez, kesmesin zaten... Perinatologa gorundun mu? Onemli onu atlama istersen...Kuzumm iyi vala ugrasiyz nolsn senin nasi gidiyr..cinsiyet bellimi :
Yanls anlamissin kuzum oksapar 20. Haftayaa kadr kullaniliyormus sanirim gobektn olan..progestani kesermi bilmiyrm kahverengi lekenelnmelerim oluyr..tek kese gorduk ilk kontrolde tek koydm demisti supriz olmazsa tek kuzumm :) ikinci randevumuz sali gunu hayirlisiyla
Yk gorunmedim kuzum bi gideyimde sali gunu insallah o zmn dr.la bi konusurum normal diyip duruyrAnladim ben iste hepsini birden kestim; oksapar dahil... Aa lekelenmen varsa muhtemelen progestani kesmez, kesmesin zaten... Perinatologa gorundun mu? Onemli onu atlama istersen...
Bizim biri erkek kesinlesti, digeri belli degil ama kiz bence :)
Sıkma tatlı canını inşallah bi dahaki ayaBu ayda hüsran hastalandım
Etcem bol bol, tatlış heyecanlar bunlar darısı bebiş haberi aldığın heycana olsun inşallahKızlar dua edin bana sabah opum var giremem herhalde tüm gün öpüyorum sizibu arada heyecandan ölcem
Cnmm Rabbim yardincin olsn bu surec zorlu bir o kdrda guzel mukafatini alacaksin insallah her zorlukta melegim icin dee rahatliyosun..dualarimz seninle..hic korkma ck kolay bi operasynnKızlar dua edin bana sabah opum var giremem herhalde tüm gün öpüyorum sizibu arada heyecandan ölcem
Artık kolay zor farketmez girdik bi yolaCnmm Rabbim yardincin olsn bu surec zorlu bir o kdrda guzel mukafatini alacaksin insallah her zorlukta melegim icin dee rahatliyosun..dualarimz seninle..hic korkma ck kolay bi operasynn
Canım yaşın daha çok küçük sakın aldırma tüplerini tüp tıkalı diye alacam diyenini de ilk defa duydum valla Rabbim verir onun şifasını bi de bu süt maydonoz buharı var ya onu da dene ve kesinlikle Saraçoğluna yaz mutlaka insanların umutlarını yiyip bitiriyor böyleleri arkadaşımın yengesine de tüpler açıldıkça tıkanıyor demişler o bitane teyze vardı onun dediklerini yaparak hamile kaldı elhamdulillah sende etrafa bakın varsa böyle insanlar bul
Niye kız bende diyom bu nerdekızlar 2 gün ban yemişim biliyonuz mu gelmedim
Niye kız bende diyom bu nerde
Geçmiş olsunbdv'de takılırken oldukonu dışı yorum yazmaktan öptüler beni
Geçmiş olsun
Kür değil benim dediğim canım sütle maydonozu kaynatıp buharına oturacaksın 3gün..3.gün ilişkiye girip yatacaksın... hamam çok iyi geliyormuş onu biliyorum kadın hep hamama git diyodu.. uyguladıklarını da kişiye göre ayarlıyor canım herkese aynı metodu uygulamıyosağol canım benim ama çevremde hiç öyle insanlar yok keşke olsa.. maydonoz kürünü denedim bnde kuruluk yaptı bıraktım o yüzden :/ eğer arkadaşından tarifleri alabiliyorsan denerim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?