Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canım

Merhaba kizlar,
Bir yoklayayim dedim kimler hamile, kimler degil :) Nasilsiniz bakalim?
Ben 9. haftaya kadar vuruldum canim progestan, sonra doktorum biraktirdi. 20. hafta cok geldi bana ama sonucta bu kisiden kisiye degisen bir tedavi, isini saglama aliyor demek ki doktorun...
Tek mi cift mi bu arada senin?

Kuzumm iyi vala ugrasiyz nolsn senin nasi gidiyr..cinsiyet bellimi :
Yanls anlamissin kuzum oksapar 20. Haftayaa kadr kullaniliyormus sanirim gobektn olan..progestani kesermi bilmiyrm kahverengi lekenelnmelerim oluyr..tek kese gorduk ilk kontrolde tek koydm demisti supriz olmazsa tek kuzumm :) ikinci randevumuz sali gunu hayirlisiyla

Anladim ben iste hepsini birden kestim; oksapar dahil... Aa lekelenmen varsa muhtemelen progestani kesmez, kesmesin zaten... Perinatologa gorundun mu? Onemli onu atlama istersen...
Bizim biri erkek kesinlesti, digeri belli degil ama kiz bence :)

Anladim ben iste hepsini birden kestim; oksapar dahil... Aa lekelenmen varsa muhtemelen progestani kesmez, kesmesin zaten... Perinatologa gorundun mu? Onemli onu atlama istersen...
Bizim biri erkek kesinlesti, digeri belli degil ama kiz bence :)
Yk gorunmedim kuzum bi gideyimde sali gunu insallah o zmn dr.la bi konusurum normal diyip duruyr

Kızlar dua edin bana sabah opum var giremem herhalde tüm gün öpüyorum sizi bu arada heyecandan ölcem
Cnmm Rabbim yardincin olsn bu surec zorlu bir o kdrda guzel mukafatini alacaksin insallah her zorlukta melegim icin dee rahatliyosun..dualarimz seninle..hic korkma ck kolay bi operasynn

Cnmm Rabbim yardincin olsn bu surec zorlu bir o kdrda guzel mukafatini alacaksin insallah her zorlukta melegim icin dee rahatliyosun..dualarimz seninle..hic korkma ck kolay bi operasynn
Artık kolay zor farketmez girdik bi yola
pawlover

Güzel dilekleriniz için allah razı olsun seviliyosunuz

sağol canım benim ama çevremde hiç öyle insanlar yok keşke olsa.. maydonoz kürünü denedim bnde kuruluk yaptı bıraktım o yüzden :/ eğer arkadaşından tarifleri alabiliyorsan denerim canım

sağol canım benim ama çevremde hiç öyle insanlar yok keşke olsa.. maydonoz kürünü denedim bnde kuruluk yaptı bıraktım o yüzden :/ eğer arkadaşından tarifleri alabiliyorsan denerim canım
Kür değil benim dediğim canım sütle maydonozu kaynatıp buharına oturacaksın 3gün..3.gün ilişkiye girip yatacaksın... hamam çok iyi geliyormuş onu biliyorum kadın hep hamama git diyodu.. uyguladıklarını da kişiye göre ayarlıyor canım herkese aynı metodu uygulamıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…