Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzumm canm bnm ne kusuruu kusur mu aranir bu zamanda dun dustun aklima meraklandm ck ondn solledim kuzum..hadi dualarimiz uras pasayla insallah kuzum Rabbim sifa versin yavruna..hersey ck guzel gecsn annesine gelsin saglikla insallah cnm bnm dualarim sizinle

Aminnn inşallah kuzum

Kızlar burda hayali bir çizgi varmı yoksa ben yine mercek modundamıyım

Eklentiler

• 59308088-D796-4563-B793-EE2332452E66.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 32
Kızlar ya yumurtalar aşırı tepki verdi bu ay donduracakmışız 15 yumurtam oldu hepsi çatlamaya hazır Pazartesi opu var transfer diğer ay olacak
Kuzum kontrolun bugundu aklima geldi gecmise bakaym dddm gormemism msjini..bnmde 145 yumurta saymisti 19 topladi dr ama ole erteleme krari almadi niye ole ettiki dr.un..nyse vardir bir hayir dr.dn iyisinimi bilcezz hayirlisi olsn kuzumm dinlenrsin bir ay daha guzel bnce ignelere biraz ara verms olursun :)

Yumurtalarım aşırı tepki verdi ilaca karşı bu ay transfer yaparsam sağlığın açısından iyi olmaz dedi. Sıvı toplaması olur karnında şişkinlik yapar rahatsız eder dedi. Zaten ben şuan düzgün hareket edemiyorum idrarım erken erken geliyo yaparken yumoşlarım sancılanıyo oturup kalkarken baskı hissediyorum o yüzden bu ay pas geçecez mecbur. Akşam çatlatma iğnemi yaptım 2 tane verdi ama aman allahım tansiyonumu düşürdü çok kötü yaptı beni

Anladm kuzum gec olsun guc olmasin insallah..dr en guzelini bilir..hayirlisi olsun hakkinizda..igneler berbat berbatt ben yildimm...sanirim 20. Haftaya kdr kullanicakmisim gobek mosmor ve altinda serrtlikler olustu vuracak yer bulamiyrz artk 5. Aya kadr nasi gitcek bilmiym

Yaaa evet dün hemşire diyor tedavi bitti sen alışamadın daha ben çok paniğim yaeın işlem nasıl olacak bilmiyorum.allah yardımcımız olsun senin vurduğun iğne ne iğnesi şuan

Yaaa evet dün hemşire diyor tedavi bitti sen alışamadın daha ben çok paniğim yaeın işlem nasıl olacak bilmiyorum.allah yardımcımız olsun senin vurduğun iğne ne iğnesi şuan
Kuzumm ameliyathaneye alicaklar seni dr.un gelince mrb dicek onu hatirlicaksin bi tek :) narkozu vericekler islem 10 dk insallahh guzel sekilde atlatirsin kuzum..adet agrisi gibi bi iki gun agrin olucak o kdr..kanama fln hic olmadi bnde..inan opuyu transferdn daha ck seviceksin uyudugun icin hic korkma hicc bir sey hissetmiyrsun..ben hergun gobektn oksapar diye bi igne vuruluyrm kuzum kan sulandirici..esim vuruyr sagolsun bn kendime vuramam yksa..o da igneden korkuyo yazk her yaptiginda bnle mahvoluyo :) 2 gunde bir de kalcadan progestan..bakalim sali gunu kontrol var bazi ilaclari kesicem dedi neleri kesicek bende merakla bekliyrm cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…