- 16 Aralık 2017
- 4.724
- 7.473
- 108
Kuzumm canm bnm ne kusuruu kusur mu aranir bu zamanda dun dustun aklima meraklandm ck ondn solledim kuzum..hadi dualarimiz uras pasayla insallah kuzum Rabbim sifa versin yavruna..hersey ck guzel gecsn annesine gelsin saglikla insallah cnm bnm dualarim sizinleYavrumm görmedim kusura bakma çok bildirim olmuştu bakamadım tek tek
Kuzuşum yoğunbakımda hayırlısıyla durumu iyiye giderse ptesi ameliyata alınacak, o da iyi geçerse ilk riskleri atlatmış olacaz
Bende daha iyiyim kuzu teşekkür ederimm
Aminnn inşallah kuzumKuzumm canm bnm ne kusuruu kusur mu aranir bu zamanda dun dustun aklima meraklandm ck ondn solledim kuzum..hadi dualarimiz uras pasayla insallah kuzum Rabbim sifa versin yavruna..hersey ck guzel gecsn annesine gelsin saglikla insallah cnm bnm dualarim sizinle
Cnm bn gordummKızlar burda hayali bir çizgi varmı yoksa ben yine mercek modundamıyım
Benim çok düzensiz canımCnm bn gordumminsallah vardir hadi hayirlisi diyelim iki gun sona tekrarla istersen kac gun var bat.a
Var ama çizgi çok kenarda yaa yanlış sonuç olabilirKızlar burda hayali bir çizgi varmı yoksa ben yine mercek modundamıyım
Evet bende oyüzden çok kararsız kaldım .s ve suan o çizgide kayboldu şaka gibiVar ama çizgi çok kenarda yaa yanlış sonuç olabilirbi kaç gün sonra tekrarla inşallah vardır bebiş
Canım o zaman kandırıkçı çizgiydi o maalesefEvet bende oyüzden çok kararsız kaldım .s ve suan o çizgide kayboldu şaka gibisinirlerim bozuldu
Catlatma ignesi fln vurulduysan bekle cnm etkisi kaliyr gercektn hayirlisi olsn insallah vardir tabikiiBenim çok düzensiz canımdoktor 15inde kanda bakdırabilirsin demişti dayanamadım erken testlerden aldım ama ümitlenmek istemiyorum ay inşallah vardır
Kuzum kontrolun bugundu aklima geldi gecmise bakaym dddm gormemism msjini..bnmde 145 yumurta saymisti 19 topladi dr ama ole erteleme krari almadi niye ole ettiki dr.un..nyse vardir bir hayir dr.dn iyisinimi bilcezz hayirlisi olsn kuzumm dinlenrsin bir ay daha guzel bnce ignelere biraz ara verms olursun :)Kızlar ya yumurtalar aşırı tepki verdi bu ay donduracakmışız15 yumurtam oldu hepsi çatlamaya hazır Pazartesi opu var transfer diğer ay olacak
Yok kuzum kendiliğinden çatlamışdı gerek kalmamıstı iğneyeCatlatma ignesi fln vurulduysan bekle cnm etkisi kaliyr gercektn hayirlisi olsn insallah vardir tabikii
Yumurtalarım aşırı tepki verdi ilaca karşı bu ay transfer yaparsam sağlığın açısından iyi olmaz dedi. Sıvı toplaması olur karnında şişkinlik yapar rahatsız eder dedi. Zaten ben şuan düzgün hareket edemiyorum idrarım erken erken geliyo yaparken yumoşlarım sancılanıyo oturup kalkarken baskı hissediyorum o yüzden bu ay pas geçecez mecbur. Akşam çatlatma iğnemi yaptım 2 tane verdi ama aman allahım tansiyonumu düşürdü çok kötü yaptı beniKuzum kontrolun bugundu aklima geldi gecmise bakaym dddm gormemism msjini..bnmde 145 yumurta saymisti 19 topladi dr ama ole erteleme krari almadi niye ole ettiki dr.un..nyse vardir bir hayir dr.dn iyisinimi bilcezz hayirlisi olsn kuzumm dinlenrsin bir ay daha guzel bnce ignelere biraz ara verms olursun :)
Sıkmıyorum komşumm ama sıkıntı böyükk prostat oldum diyorum eşime gülüyo
Sıkmıyorum komşumm ama sıkıntı böyükk prostat oldum diyorum eşime gülüyo
Anladm kuzum gec olsun guc olmasin insallah..dr en guzelini bilir..hayirlisi olsun hakkinizda..igneler berbat berbatt ben yildimm...sanirim 20. Haftaya kdr kullanicakmisim gobek mosmor ve altinda serrtlikler olustu vuracak yer bulamiyrz artk 5. Aya kadr nasi gitcek bilmiymYumurtalarım aşırı tepki verdi ilaca karşı bu ay transfer yaparsam sağlığın açısından iyi olmaz dedi. Sıvı toplaması olur karnında şişkinlik yapar rahatsız eder dedi. Zaten ben şuan düzgün hareket edemiyorum idrarım erken erken geliyo yaparken yumoşlarım sancılanıyo oturup kalkarken baskı hissediyorum o yüzden bu ay pas geçecez mecbur. Akşam çatlatma iğnemi yaptım 2 tane verdi ama aman allahım tansiyonumu düşürdü çok kötü yaptı beni
Yaaa evet dün hemşire diyor tedavi bitti sen alışamadın dahaAnladm kuzum gec olsun guc olmasin insallah..dr en guzelini bilir..hayirlisi olsun hakkinizda..igneler berbat berbatt ben yildimm...sanirim 20. Haftaya kdr kullanicakmisim gobek mosmor ve altinda serrtlikler olustu vuracak yer bulamiyrz artk 5. Aya kadr nasi gitcek bilmiym
Hayırlısı canım nasılsın bakalım görüşemedik pekhadi inşallah az kaldı mutlu habere kavuşmaya
Kuzumm ameliyathaneye alicaklar seni dr.un gelince mrb dicek onu hatirlicaksin bi tek :) narkozu vericekler islem 10 dk insallahh guzel sekilde atlatirsin kuzum..adet agrisi gibi bi iki gun agrin olucak o kdr..kanama fln hic olmadi bnde..inan opuyu transferdn daha ck seviceksin uyudugun icinYaaa evet dün hemşire diyor tedavi bitti sen alışamadın dahaben çok paniğim yaeın işlem nasıl olacak bilmiyorum.allah yardımcımız olsun senin vurduğun iğne ne iğnesi şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?