- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
Kür değil benim dediğim canım sütle maydonozu kaynatıp buharına oturacaksın 3gün..3.gün ilişkiye girip yatacaksın... hamam çok iyi geliyormuş onu biliyorum kadın hep hamama git diyodu.. uyguladıklarını da kişiye göre ayarlıyor canım herkese aynı metodu uygulamıyo
Bilmiyorum ki canımhmm acaba telefondan fln yardım ediyormu
Mrb kızlar yumurtalarım toplandı şükür iyiymkorktuğum kadar yokmuş adet ağrısı gibi ağrım var henüz taburcu olmadım
Yok kız anestezi yapıyorlar anestezi doktoru iyi uykular dedi verdi ilacı uyudum 3 saniye sonraşükür canım bu işlemde kolylıkla bitiyse bi sıkıntı kalmıyor :) bilincin açıkken mi toplanıyor nasıl oluyor
Yok kız anestezi yapıyorlar anestezi doktoru iyi uykular dedi verdi ilacı uyudum 3 saniye sonra
Cnm gecms olsn bi adim daha yaklastin kuzunaa..kac tane toplanmis cnmMrb kızlar yumurtalarım toplandı şükür iyiymkorktuğum kadar yokmuş adet ağrısı gibi ağrım var henüz taburcu olmadım
10 tane canm sağollCnm gecms olsn bi adim daha yaklastin kuzunaa..kac tane toplanmis cnm
Hayirli haberler alirsin cnm insallah10 tane canm sağoll
İnşallah canım transferim bi dahaki ay olucakHayirli haberler alirsin cnm insallah
Biliyrm cnm o zmn icin guzl haberler alirsin simdi yumurtalrin dollenmesiyle ilgili alirsin hersey guzel gecer insallahİnşallah canım transferim bi dahaki ay olucak
Aminnn inşallahhhBiliyrm cnm o zmn icin guzl haberler alirsin simdi yumurtalrin dollenmesiyle ilgili alirsin hersey guzel gecer insallah
Günaydın canım nasılsınGünaydınlar
Uykusuzluktan yorgunluktan kırılıyorum bi kaç gündür sen nasılsın kuzumGünaydın canım nasılsın
İyi olmaya çalışıyorum bende canım ağrım var. Neden uykusuz ve yorgunsun hayırdırUykusuzluktan yorgunluktan kırılıyorum bi kaç gündür sen nasılsın kuzum
Geçer inşallah ağrıların hemencecikİyi olmaya çalışıyorum bende canım ağrım var. Neden uykusuz ve yorgunsun hayırdır
Ovv kolay gelsin canım aminn inşallah cnmGeçer inşallah ağrıların hemencecikyatılı misafirim var dinlenemiyorum günlerdir
İyilikk seni sormalıMerhabalar canımlar nasılsınız görüşmeyeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?