- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
aynen öyle aman ha sensiz naparız
rica ederim canımmmmsağol tatlış arkadaşımm
rica ederim canımmmmkız eşim 1-2 saate test sonuçlarını göstermek için başka bir doktora gidecek çok heycanlıyım acaba o doktor ne diyecek
yok kuzum benlik birşey yokki bir sorun çıkmadı onun sperm sayısını artırma peşinde doktorlar, zaman geçtikçe daha çok istemey başladı galiba artık ben konuyu açmıyorum bile o diyor şöyle yapcam böyle yapcam diyeooo eniştede gelişme var sonları başka doktora bile göstercek :) sen gitmiyormusun doktora
Selam kuzum napiyosunn sesin cikmiyo bayadirmerhaba kızlar
merhaba canımcımmerhaba kızlar
hadi hayırlısı kuzum 1 tane demi yerleştirilcekKızlar 10 yumurtadan 9 u sağlıklıymış 7 tanesi döllenmiş
Bilmiyorum ki onu görüşmedik henüzhadi hayırlısı kuzum 1 tane demi yerleştirilcek
uzaktan izliyorum canımSelam kuzum napiyosunn sesin cikmiyo bayadir
Hck sukur cnmm..insn kiziyr demi ndn tup asamasina gelene kdr birlesemediniz diye :) bn kizmistm :)Kızlar 10 yumurtadan 9 u sağlıklıymış 7 tanesi döllenmiş
Cnm bazi dr.lar kaybi olmayan yasi 30un altinda olanlara prosedur deyip tek koyuyolar..ama dr.un garanticiyse cift koyar o biraz da dr.un elinde yasak masak dinlemiyolar vla :)Bilmiyorum ki onu görüşmedik henüz
Nddn oyle kuzumm cektin bi kendiniiuzaktan izliyorum canım
Yok valla ama farklı bi duygu hissettim haberi alınca kaşı gözü saçı acaba ne renk hangimize benziyo diye bi düşünce geldi o an aklımaHck sukur cnmm..insn kiziyr demi ndn tup asamasina gelene kdr birlesemediniz diye :) bn kizmistm :)
Çift koyar tahminin çünkü tanıdık doktorCnm bazi dr.lar kaybi olmayan yasi 30un altinda olanlara prosedur deyip tek koyuyolar..ama dr.un garanticiyse cift koyar o biraz da dr.un elinde yasak masak dinlemiyolar vla :)
Kız 2-3 tane yerleştirirler inşallahBilmiyorum ki onu görüşmedik henüz
Allah seniYok valla ama farklı bi duygu hissettim haberi alınca kaşı gözü saçı acaba ne renk hangimize benziyo diye bi düşünce geldi o an aklıma
Oo iyii kuzum sannslisinn :)Çift koyar tahminin çünkü tanıdık doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?