Yaa kuzum kıyamam üzme kendini benimde 1 haftaya gelir kırmızı kartımGünaydın kızçeler bu ayda yine bana hasret yine bana hüsran
artık o kadar alıştımki üzülmüyorum kuzumYaa kuzum kıyamam üzme kendini benimde 1 haftaya gelir kırmızı kartım
Aynen ben de o moddayımartık o kadar alıştımki üzülmüyorum kuzum
artık hepten boşverecem olursa Rabbimin hediyesi olmazsa imtihanımızdır artık kısmetAynen ben de o moddayım
Teşekkür ederim balım. Rabbim böyle uygun görmüş..A April wind yeni öğrendim durumu. ne diyeceğimi bilemiyorum kuzum başın sağolsun canımbenimNasibi bu kadarmış bitanem
Şefaatçi olacak sana inşaallah kuzumTeşekkür ederim balım. Rabbim böyle uygun görmüş..
Hayırlı kandillerin olsun
Teşekkür ederim balım. Rabbim böyle uygun görmüş..
Amin canım teşekkür ederimBaşınız sağolsun... Rabbim sabırlar versin inşallah..
Başın sağolsun Rabbim sabırlar versin, sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin inşallah vakti gelinceTeşekkür ederim balım. Rabbim böyle uygun görmüş..
Amin canımBaşın sağolsun Rabbim sabırlar versin, sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin inşallah vakti gelince
Rabbim sabır versin canım allah tez zamanda sağlıklı bi evlat nasip eder inşallah tekrar başın sağolsunAmin canım
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Teşekkür ederim canımRabbim sabır versin canım allah tez zamanda sağlıklı bi evlat nasip eder inşallah tekrar başın sağolsun
iyi kandiller bebisimHayirli kandiller kizlaarr..Rabbim amin dedigimiz tum dualarimizi kabul etsin beraat edenlerden eylesin insallah..dualarda bulusalim canlarimm
Cnmsin kuzummiyi kandiller bebisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?