Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dün kontrol vardı sankim, nasıl sonuçlar?
Cnm Allah razi olsnn unutmamissin :)) ck sukurr buyumus sipa kanama alanimiz varmis 2 cm kdr..kese disinda bebise zarari yk insallah dedi dr.umuz gosterdi de..bi sure daha lekelenmelerim devam edicek yani..zarari olmasin da gelsin artk cekicez..simdilik hersey yolunda cnm bnm darisi en yakin zamanda sizleere olsn insallah..

Allahın izniyle bişey olmicak bebişe gelcek sağlıkla amiin benden umut yok diğerlerine inşallah

Amin canım inşallah, yine tüm gün ağladım. Öyle çaresizim ki, ne aşılama ne tüp hiç birine yanaşmıyor eşim, boş boş deniyoruz 1 senedir kahroluyorum
Esin normal olur kasmazsan kafasinda cnm insallah gelir minigin..sonrasinda yanasiyorlaar mecburen tedavi fikrine..bn esimi tup icin goturdugumde dr bi ara odadan cikmisti bizim burda ne isimiz var dedi bana sardi sonra benm istedigimi gorunce sagolsun ses cikarmadi..peki esin cocuklara karsi nasil seviyormu cocuklari

Kardeşinin çocuğu var, çok seviyor.. Ama genel olarak gevşek işte benim kocam, ben ite kaka yaptırırım herşeyi, doktora gidip test yaptırması bile mucize

Kardeşinin çocuğu var, çok seviyor.. Ama genel olarak gevşek işte benim kocam, ben ite kaka yaptırırım herşeyi, doktora gidip test yaptırması bile mucize
Anladm cnm olmamasiyla ugrasmanin yaninda bi de esinle ugrasmak senin icin epeyce yorucu olucaktir ck haklisin..insallah insafa gelir yavrm yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…