İnşallah yerleşmedirBat 23 Nisa’n, bugün kahve leke geldi, umut yok bu ay da anlaşılan. Oysa en koyu yumurtlamayı bu ay görüp değerlendirmiştim ovülasyon testinde. Nasip değil heralde
Dün kontrol vardı sankim, nasıl sonuçlar?Oo iyii kuzum sannslisinn :)
Cnm Allah razi olsnn unutmamissin :)) ck sukurr buyumus sipa kanama alanimiz varmis 2 cm kdr..kese disinda bebise zarari yk insallah dedi dr.umuz gosterdi de..bi sure daha lekelenmelerim devam edicek yani..zarari olmasin da gelsin artk cekicez..simdilik hersey yolunda cnm bnm darisi en yakin zamanda sizleere olsn insallah..Dün kontrol vardı sankim, nasıl sonuçlar?
İnşallah yerleşmedir
Allahın izniyle bişey olmicak bebişe gelcek sağlıklaCnm Allah razi olsnn unutmamissin :)) ck sukurr buyumus sipa kanama alanimiz varmis 2 cm kdr..kese disinda bebise zarari yk insallah dedi dr.umuz gosterdi de..bi sure daha lekelenmelerim devam edicek yani..zarari olmasin da gelsin artk cekicez..simdilik hersey yolunda cnm bnm darisi en yakin zamanda sizleere olsn insallah..
Sanmam canım, çikolata kistinden dolayı her ay adet öncesi lekelenmem oluyor
inşallah şaşırtır bu sefer seni
Kafasına bişey fırlatıverAmin canım inşallah, yine tüm gün ağladım. Öyle çaresizim ki, ne aşılama ne tüp hiç birine yanaşmıyor eşim, boş boş deniyoruz 1 senedir kahroluyorum
Sanmadigin bu zamanda gelir insallahSanmam canım, çikolata kistinden dolayı her ay adet öncesi lekelenmem oluyor
Insallah cnm bnmm insallah...oyle deme Rabbimden umit kesilmezz cnm bnmmAllahın izniyle bişey olmicak bebişe gelcek sağlıklaamiin benden umut yok diğerlerine inşallah
Sanmadigin bu zamanda gelir insallah
Kafasına bişey fırlatıver
Esin normal olur kasmazsan kafasinda cnm insallah gelir minigin..sonrasinda yanasiyorlaar mecburen tedavi fikrine..bn esimi tup icin goturdugumde dr bi ara odadan cikmisti bizim burda ne isimiz var dedi bana sardi sonra benm istedigimi gorunce sagolsun ses cikarmadi..peki esin cocuklara karsi nasil seviyormu cocuklariAmin canım inşallah, yine tüm gün ağladım. Öyle çaresizim ki, ne aşılama ne tüp hiç birine yanaşmıyor eşim, boş boş deniyoruz 1 senedir kahroluyorum
Bilmem mii kuzum bilmemmi icinde nwlerin koptugunuu az mi yasadimmAh keşke canım inan artık nefes bile alamıyorum, o kadar üzülüyorum ki...
Umut kesmedim de işte zamanı değil herhalde diye saldım komple herşeyiInsallah cnm bnmm insallah...oyle deme Rabbimden umit kesilmezz cnm bnmm
Öyle oluyo bazen ama kendini çok yıpratma bida bugünleri yaşamicaz hayatın tadını da çıkar bi yandanKendinden evlilikten hayattan herşeyden soğudum
Esin normal olur kasmazsan kafasinda cnm insallah gelir minigin..sonrasinda yanasiyorlaar mecburen tedavi fikrine..bn esimi tup icin goturdugumde dr bi ara odadan cikmisti bizim burda ne isimiz var dedi bana sardi sonra benm istedigimi gorunce sagolsun ses cikarmadi..peki esin cocuklara karsi nasil seviyormu cocuklari
Sal kuzum rahatlat kafani en guzeli :)Umut kesmedim de işte zamanı değil herhalde diye saldım komple herşeyi
Anladm cnm olmamasiyla ugrasmanin yaninda bi de esinle ugrasmak senin icin epeyce yorucu olucaktir ck haklisin..insallah insafa gelir yavrm yaaKardeşinin çocuğu var, çok seviyor.. Ama genel olarak gevşek işte benim kocam, ben ite kaka yaptırırım herşeyi, doktora gidip test yaptırması bile mucize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?