Kızlar yaa 11 gün erken regl oldum tedavi ertelendi mayısa
Aynen valla zaten söylemişlerdi erken veya geç olabilir diye. Hayırlısı diyelim lekelenme olunca da sökülse bi an diye bekliyor insan yaHayırlısı buymuş takma kafana.. Benim de 22si bat ama 5 gündür kahve leke geliyor, o kadar koyu yumurtlama görüp değerlendirmeye rağmen tutmadı bu ay da
Konuştun mu doktorunla çok erken gelmiş sanki kuzumKızlar yaa 11 gün erken regl oldum tedavi ertelendi bu ay da
Konuştum canım o da öyle söyledi bu yüzden sonraki adete kaldıKonuştun mu doktorunla çok erken gelmiş sanki kuzum
A.selam kuzum nasilsinSelamlar
iyiyim canım benim temizliğe verdim kendimi sen nasılsın:)A.selam kuzum nasilsin
Galiba bende başlicamKonuştum canım o da öyle söyledi bu yüzden sonraki adete kaldı
Oyy yaz temizligimii kuzuu dip kose olan :) Allah yardimcin olsn kuzum...iyi bnde annemdeym oturuym vala yaptigim bisi yk :)iyiyim canım benim temizliğe verdim kendimi sen nasılsın:)
Tüp mü canımGaliba bende başlicam
Evet arada delleniyorum arada sabrediyim diyorum ay ne saçma ikilemler bugün ağlak modumdayımTüp mü canım
Bende kv ve eltimle kavga ettim kafam kazan gibiEvet arada delleniyorum arada sabrediyim diyorum ay ne saçma ikilemler bugün ağlak modumdayım
Anaa niye kız nolduBende kv ve eltimle kavga ettim kafam kazan gibiertelemeyi düşünüyorum
Eltimin halt yemesi eski lafı şimdi söyledim gibi söylüyor bende kalayı bastımAnaa niye kız noldu
ohh mis kuzum:) evet balım halıları verdim yıkamaya, gelene kadar dip köşe giriştik eşimle:)Oyy yaz temizligimii kuzuu dip kose olan :) Allah yardimcin olsn kuzum...iyi bnde annemdeym oturuym vala yaptigim bisi yk :)
Ee onlar yüzünden niye tedavini erteliyosun boşverEltimin halt yemesi eski lafı şimdi söyledim gibi söylüyor bende kalayı bastım
Kolay gelsin kuzumm bittikten sona mislee gibi oluyo ev yaa zorluyo insani ama sonu mikemmel :) saglikla kirletin cnm bnmohh mis kuzum:) evet balım halıları verdim yıkamaya, gelene kadar dip köşe giriştik eşimle:)
sağol bitanem Allah razı olsun:)Kolay gelsin kuzumm bittikten sona mislee gibi oluyo ev yaa zorluyo insani ama sonu mikemmel :) saglikla kirletin cnm bnm
Senddnde kuzummsağol bitanem Allah razı olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?