Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
pıhtısz regl sağlıklı mıymış himm bunu duyduğuma bende sevindim bak şimdi hayırlısı olsun canım olumlama güzel canım bende yaparım arada

Biliyorum canm hayırlısı olsun rastgelsin insAllah
İnş kuzum gelse de rahatlasak artık

5 kilo verdim kuzu bir 5 kilo daha vermem lazım, valla benim halim olsada vaktim yok kuzu sabah 8:30 akşam 7:00 çalışıyorum eve gitmem 7:30 e yemek çay bulaşık derken 9:00 o saatten sonra nereye spor yapıon
uyku bastırıyor o saatte zaten kuzum valla iyi vermişsin keşke ben de versem benim kastan gidiyor maalesef

Bat bidaki ay zor gibi kuzu ama hayırlısı olsun inşallah bu ara ev kalabalık pek bat ovu falan takip edemiyorum sen de durumlar nasıl
hayırlısı olsun cnm bosver takip etmemek en güzeli aslında bazen ben bata son 3-4 gun kaldi bklm elimizden geldikce degerlendrdik bu ay hep sabah değerlendirdik bi de bklm nolcak
Benim direncim 4.7 kuzum ama dediğim gibi midem kaziniyor şekerim düşüyor valla kullandigimdan beri
yuksek ama cnm 2.7 uzeri direnc var demek zaten benim bi ara 5.7 yi görmüştüm dedigin gibi mide kazinmasii cok oluyor ama dayan kuzum kullan ilacını yediklerine de dikkat et hamur isi tatlidan uzak dur direnc kırıldıkca düzeliyor

ne kadar sürede etkisini gördün canım, insaallah bende de düzelme olur

ne kadar sürede etkisini gördün canım, insaallah bende de düzelme olur
Canım ben arada bıraktım başladım derken 1 seneyi geçti bi kac ay kullanıp sonra ara verip tekrar başladım falan ama spor çok fayda etti yapabiliyorsan her gün düzenli yürüyüş yap acayip fayda ediyor insülin direncinin kırılmasına

yağmurdan dolayı yapamıyorum ki kuzu valla kaç haftadır yağıyor hergun. evde Bi şeyler yapıyorum kendi çapımda :)

tok tutuyor falan demişlerdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…