İstirahat devam mı kuzucum? Oğluş ne durumda?Kuzumm debeleniym vala yaa bi saga yatiym bi sola baska yaptigim bisi yk dr.a gitmek bana gezmek sayiliyo artk :) sizleri takip ediyrm dualarimdada ayrica yer veriyrm
İnş kuzum gelse de rahatlasak artıkpıhtısz regl sağlıklı mıymış himm bunu duyduğuma bende sevindim bak şimdi hayırlısı olsun canım olumlama güzel canım bende yaparım arada
Biliyorum canm hayırlısı olsun rastgelsin insAllah
Kuzum bıraz gec oldu ama Allah analı babalı büyütsün inşallah hyrlı ömürler nasip etsinİyiyim elhamdulillah bugün dr bakacak bakalım ne dicek canım dua edin
Aynen cnmİnş kuzum gelse de rahatlasak artık
Bat bidaki ayMLKn
pawlover
R4bi4
Fit mutlu anne
@MrsRed
Kızlar durumlar ne batlar ne zmn masAllah cok az kalmış liste ya bizlerde kavuşuruz bebeklerimize insAllah hayırlısıyla
Benim direncim 4.7 kuzum ama dediğim gibi midem kaziniyor şekerim düşüyor valla kullandigimdan beriKullandm cnm nerdeyse 1 buçuk sene falan diyet yürüyüşle beraber kilo vermeme yardımcı oldu insülin direnci için kullandım ben onu denge de tuttu
uyku bastırıyor o saatte zaten kuzum valla iyi vermişsin keşke ben de versem benim kastan gidiyor maalesef5 kilo verdim kuzu bir 5 kilo daha vermem lazım, valla benim halim olsada vaktim yok kuzu sabah 8:30 akşam 7:00 çalışıyorum eve gitmem 7:30 e yemek çay bulaşık derken 9:00 o saatten sonra nereye spor yapıon
listede yoktun ki zatenListeden neden çıkarıldım acaba?
Allah allah öyle mi :)listede yoktun ki zaten
hayırlısı olsun cnm bosver takip etmemek en güzeli aslında bazen ben bata son 3-4 gun kaldi bklm elimizden geldikce degerlendrdik bu ay hep sabah değerlendirdik bi de bklm nolcakBat bidaki ayzor gibi kuzu ama hayırlısı olsun inşallah bu ara ev kalabalık pek bat ovu falan takip edemiyorum sen de durumlar nasıl
yuksek ama cnm 2.7 uzeri direnc var demek zaten benim bi ara 5.7 yi görmüştüm dedigin gibi mide kazinmasii cok oluyor ama dayan kuzum kullan ilacını yediklerine de dikkat et hamur isi tatlidan uzak dur direnc kırıldıkca düzeliyorBenim direncim 4.7 kuzum ama dediğim gibi midem kaziniyor şekerim düşüyor valla kullandigimdan beri
Evet canimAllah allah öyle mi :)
ne kadar sürede etkisini gördün canım, insaallah bende de düzelme olurhayırlısı olsun cnm bosver takip etmemek en güzeli aslında bazen ben bata son 3-4 gun kaldi bklm elimizden geldikce degerlendrdik bu ay hep sabah değerlendirdik bi de bklm nolcak
yuksek ama cnm 2.7 uzeri direnc var demek zaten benim bi ara 5.7 yi görmüştüm dedigin gibi mide kazinmasii cok oluyor ama dayan kuzum kullan ilacını yediklerine de dikkat et hamur isi tatlidan uzak dur direnc kırıldıkca düzeliyor
Neden eklenmemişim o zaman ilk açıldığından bu yana bu topikteyimEvet canim
Canım ben arada bıraktım başladım derken 1 seneyi geçti bi kac ay kullanıp sonra ara verip tekrar başladım falan ama spor çok fayda etti yapabiliyorsan her gün düzenli yürüyüş yap acayip fayda ediyor insülin direncinin kırılmasınane kadar sürede etkisini gördün canım, insaallah bende de düzelme olur
Kız sen yaz demedin kiNeden eklenmemişim o zaman ilk açıldığından bu yana bu topikteyim
yağmurdan dolayı yapamıyorum ki kuzu valla kaç haftadır yağıyor hergun. evde Bi şeyler yapıyorum kendi çapımda :)Canım ben arada bıraktım başladım derken 1 seneyi geçti bi kac ay kullanıp sonra ara verip tekrar başladım falan ama spor çok fayda etti yapabiliyorsan her gün düzenli yürüyüş yap acayip fayda ediyor insülin direncinin kırılmasına
esin gitti mi Dr cNimBen de ipin ucunu kçıranlrdnım ne takip ediyorum ne umursuyorum. Nasılsa olmayacak modu. :) tiroit histereskopi kn değerleri falan bktırcam temmuzda. Sonrası Allah Kerim
Te kasımda yaptırdık ya her şeyi kuzum onda sorun yok bende polip var... Zaten yeni çocuk istəməyə başladığı için... İki yıldır kendi kendime gelin güvey oluyormuşum :)esin gitti mi Dr cNim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?