- 6 Aralık 2017
- 6.455
- 6.576
- 198
sorun o zaten kuzumverilir kuzum boğazımıza sahip çıksak
zaten bu erkeklerin umursamamazlıkları daha çok yıpratıyor insanı kuzuİyi olmaya çalışıyorum canım. Bu akşam yine düşünmeye başladım neden olmuyor diye.. Anneler günü geldi geçti herkesin fotolarına baktık hafta sonu babalar günüydü yine aynı.. Biraz koydu bana. eşim doktora gideceğim diye oyalıyor beni.
Aman boşver beni sen nasılsın? Doktor işleri falan var mı yoksa rutin beklemedemisiniz?
Aynen öylen çocuk olmadanda mutlu olabiliriz diyor. Tabi mutlu olabiliriz ama önce tedavilerimizi olalım olmazsa yine Rabbim böyle uygun görmüş dermiş.zaten bu erkeklerin umursamamazlıkları daha çok yıpratıyor insanı kuzu
Aynen öylen çocuk olmadanda mutlu olabiliriz diyor. Tabi mutlu olabiliriz ama önce tedavilerimizi olalım olmazsa yine Rabbim böyle uygun görmüş dermiş.
Pek ala mutlu olunabilir canım elhamdüllillah mutluyuzda ama insan belli bir süreden sonra daha çok istiyor, evde bir çocuk sesi olsa bir bebek olsa onunla oyalansak diye hayırlısı olsun hakkımızda ne yapalım Rabbim lutfederse olur inşallah.Aynen öylen çocuk olmadanda mutlu olabiliriz diyor. Tabi mutlu olabiliriz ama önce tedavilerimizi olalım olmazsa yine Rabbim böyle uygun görmüş dermiş.
Aynı benim eşim. Ne aşılama ne tüp bebek hiçbirine yanaşmıyor, olacaksa olur zaten, olmazsa da napalım yaşarız böyle diyor hiç umrunda değil durum. Biz uykusuz geceler geçiriyoruz, sonra stres yapma ondan olmuyor, nasıl stres yapmayalım
benimki öyle değil araştrır eder türlü türlü ilaçlar kürler getirtiyoruz ama bir süre kullanınca sıkılıp bırakıyor, yada düzenli kullanmıyor.
ah ah nerde o günler bir süprizle öğrensek keşke o kadar ummuyorum ki 1 buçuk yıldır evliyim merak edip gebelik testi bile yapmadım hiçİyi bari, belki arada derede oluverir, benimki onları da denemiyor.
ah ah nerde o günler bir süprizle öğrensek keşke o kadar ummuyorum ki 1 buçuk yıldır evliyim merak edip gebelik testi bile yapmadım hiç
İnşallah tez vakitte sağlıkllı bir gebelik sağlıklı bir bebek nasip eder rabbim canımBen 5 yıllık evliyim 5 senedir olmuyo sanıp acıyorlar, 1 senedir olmuyor, geçen sene boş gebelik oldu
Hayırlısıyla güzel l haberler alırsın insAllah cnmMrhaba guzel hanimlarben de bu ay bekleyenlerdenim. bugunu saymazsak 6 gun sonra regl olmam lazm. Heyecanla bekliyorm .
Amiiin insllhHayırlısıyla güzel l haberler alırsın insAllah cnm
İnşallah tez vakitte sağlıkllı bir gebelik sağlıklı bir bebek nasip eder rabbim canım
Esin hiç mi gitmedi doktora kuzum, bu kocaları ikna etmek zor oluyor valla cNim maalesef inatlari inat. sağlığımız yerinde olsun da gerisi gelir bitanem.İyi olmaya çalışıyorum canım. Bu akşam yine düşünmeye başladım neden olmuyor diye.. Anneler günü geldi geçti herkesin fotolarına baktık hafta sonu babalar günüydü yine aynı.. Biraz koydu bana. eşim doktora gideceğim diye oyalıyor beni.
Aman boşver beni sen nasılsın? Doktor işleri falan var mı yoksa rutin beklemedemisiniz?
ben glifor başladım, kan şekerini düzenler dediler valla midem kaziniyor canımsorun o zaten kuzum
Kız valla ben tatlıdan karbonhidrattdan mümkün olduğunca uzak duruyorum, ramazandan önce spor da yapıyordum hafta 3-4 gün ramazanda bir bıraktım hala başlayamadım.ben glifor başladım, kan şekerini düzenler dediler valla midem kaziniyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?