Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
zaten bu erkeklerin umursamamazlıkları daha çok yıpratıyor insanı kuzu

Aynen öylen çocuk olmadanda mutlu olabiliriz diyor. Tabi mutlu olabiliriz ama önce tedavilerimizi olalım olmazsa yine Rabbim böyle uygun görmüş dermiş.

Aynı benim eşim. Ne aşılama ne tüp bebek hiçbirine yanaşmıyor, olacaksa olur zaten, olmazsa da napalım yaşarız böyle diyor hiç umrunda değil durum. Biz uykusuz geceler geçiriyoruz, sonra stres yapma ondan olmuyor, nasıl stres yapmayalım

Aynen öylen çocuk olmadanda mutlu olabiliriz diyor. Tabi mutlu olabiliriz ama önce tedavilerimizi olalım olmazsa yine Rabbim böyle uygun görmüş dermiş.
Pek ala mutlu olunabilir canım elhamdüllillah mutluyuzda ama insan belli bir süreden sonra daha çok istiyor, evde bir çocuk sesi olsa bir bebek olsa onunla oyalansak diye hayırlısı olsun hakkımızda ne yapalım Rabbim lutfederse olur inşallah.

benimki öyle değil araştrır eder türlü türlü ilaçlar kürler getirtiyoruz ama bir süre kullanınca sıkılıp bırakıyor, yada düzenli kullanmıyor.

Esin hiç mi gitmedi doktora kuzum, bu kocaları ikna etmek zor oluyor valla cNim maalesef inatlari inat. sağlığımız yerinde olsun da gerisi gelir bitanem.
Biz de eşim aşılamaya yanaşmıyor saldık çayıra mevlam kayıra kuzum

ben glifor başladım, kan şekerini düzenler dediler valla midem kaziniyor canım
Kız valla ben tatlıdan karbonhidrattdan mümkün olduğunca uzak duruyorum, ramazandan önce spor da yapıyordum hafta 3-4 gün ramazanda bir bıraktım hala başlayamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…