Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Te kasımda yaptırdık ya her şeyi kuzum onda sorun yok bende polip var... Zaten yeni çocuk istəməyə başladığı için... İki yıldır kendi kendime gelin güvey oluyormuşum :)
Hadii :) Desene onu da bekleyecekmişsin canım :) İyi bari sorun çıkmamış şükür, polip de çok problem değil sanki kuzum gebeliğe engel olacak bir bölgede mi

İstirahat devam mı kuzucum? Oğluş ne durumda?
Ablammm caniimmm..rapor persembe bitiyr ege de randevumuz var bakalim ne dicekler raporu uzatirmi yetermi der bilmiyrm lekelenmeler baya azaldi Rabbime bin sukur..ayy oglus da iyidir insallah 3 haftadir gormuyrmm..
Sen napiysn ablamm cocuklar nasil

Bak bunu bilmiydm kimsede solememisti yuruyus mevzuunu..bnde de vardi insulin direnci ne alemde bilmiyrm smdi tabi

Bak bunu bilmiydm kimsede solememisti yuruyus mevzuunu..bnde de vardi insulin direnci ne alemde bilmiyrm smdi tabi
Canım genelde kilo verdikce düşer diyorlar ama ben ilk 10 kg gittiğinde hala yüksekti direncim sonra düzenli yürüyüşe başladım öyle düştü tabi bu süreçte elimden geldikçe dikkatte ettim yediklerime kilo da verdim insülin direnci bebek sahibi olmaya da engel diyorlar sen hamile kalmışsın bak ne güzel sağlıkla kucağına al insAllah bana doktor insülin direncim yuksekken hamile kalırsan da takip altında tutarız demişti bi sıkıntı olmadı dimi

Ablammm caniimmm..rapor persembe bitiyr ege de randevumuz var bakalim ne dicekler raporu uzatirmi yetermi der bilmiyrm lekelenmeler baya azaldi Rabbime bin sukur..ayy oglus da iyidir insallah 3 haftadir gormuyrmm..
Sen napiysn ablamm cocuklar nasil
İnşallah her şey yolundadır, oğluşun da içeride keyif çatıyodur
Biz de iyiyiz şükür, çocuklarla yuvarlanıp gidiyoruz. Birkaç gündür yağmurlu ya İzmir, serinledik biraz ama dışarı çıkamıyoruz bu sefer de oğlan enerjisini atamayınca çenesine vuruyor. Hiç susmadı 3 gündür
Minnoşum da iyi, çeşitli akrobatik hareketler deniyor bu günlerde

Dün eski kıyafetlerimin içine giremedim 6 kilo fazlam var çok kötü hissediyorum kendimi, masa başı çalışıyorum, abur cuburu kesinlikle kesicem. 50 olsam yetecek bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…