Hadii :) Desene onu da bekleyecekmişsin canım :) İyi bari sorun çıkmamış şükür, polip de çok problem değil sanki kuzum gebeliğe engel olacak bir bölgede miTe kasımda yaptırdık ya her şeyi kuzum onda sorun yok bende polip var... Zaten yeni çocuk istəməyə başladığı için... İki yıldır kendi kendime gelin güvey oluyormuşum :)
Ablammm caniimmm..rapor persembe bitiyr ege de randevumuz var bakalim ne dicekler raporu uzatirmi yetermi der bilmiyrm lekelenmeler baya azaldi Rabbime bin sukur..ayy oglus da iyidir insallah 3 haftadir gormuyrmm..İstirahat devam mı kuzucum? Oğluş ne durumda?
Kzuum nasilsinnListeden neden çıkarıldım acaba?
Bak bunu bilmiydm kimsede solememisti yuruyus mevzuunu..bnde de vardi insulin direnci ne alemde bilmiyrm smdi tabiCanım ben arada bıraktım başladım derken 1 seneyi geçti bi kac ay kullanıp sonra ara verip tekrar başladım falan ama spor çok fayda etti yapabiliyorsan her gün düzenli yürüyüş yap acayip fayda ediyor insülin direncinin kırılmasına
Ay şuan hiç iyi değilimKzuum nasilsinn
Canım genelde kilo verdikce düşer diyorlar ama ben ilk 10 kg gittiğinde hala yüksekti direncim sonra düzenli yürüyüşe başladım öyle düştü tabi bu süreçte elimden geldikçe dikkatte ettim yediklerime kilo da verdim insülin direnci bebek sahibi olmaya da engel diyorlar sen hamile kalmışsın bak ne güzel sağlıkla kucağına al insAllah bana doktor insülin direncim yuksekken hamile kalırsan da takip altında tutarız demişti bi sıkıntı olmadı dimiBak bunu bilmiydm kimsede solememisti yuruyus mevzuunu..bnde de vardi insulin direnci ne alemde bilmiyrm smdi tabi
İnşallah her şey yolundadır, oğluşun da içeride keyif çatıyodurAblammm caniimmm..rapor persembe bitiyr ege de randevumuz var bakalim ne dicekler raporu uzatirmi yetermi der bilmiyrm lekelenmeler baya azaldi Rabbime bin sukur..ayy oglus da iyidir insallah 3 haftadir gormuyrmm..
Sen napiysn ablamm cocuklar nasil
Kzuum nasilsinn
Yok komik değil. Yanlış oldu o.
Ayy valla tam beni anlatıyor kuzum ,ne yaparsam kilo veremiyorum inşallah ilaç ve yürüyüş desteğiyle veririm. kurbandan sonra düğün var zayıflamak için mücadelemi vereceğim sebzeye ağırlık vereyim valla canım sen iyi vermissin kilo
Sen nerdesin bakimcanım seni bayadır görmüyordum bebişin ne kadar büyümüş cinsiyetini bileöğrenmişsin çok sevindim
hamile olduğunu öğrenmemiz daha dün gibi
kız üstüne düşebilsem çok çabuk kilo veriyorum 1 ayda 8 kilo verdiğim zamanı bilirim.uyku bastırıyor o saatte zaten kuzum valla iyi vermişsin keşke ben de versem benim kastan gidiyor maalesef
ben saldım çayıra mevlam kayra :)Sen nerdesin bakim
hepimiz öyle canısıben saldım çayıra mevlam kayra :)
hepimiz öyle canısı
haymaşallah o kadar çok mu kuzum valla çok iyikız üstüne düşebilsem çok çabuk kilo veriyorum 1 ayda 8 kilo verdiğim zamanı bilirim.
al benden de o kadarben saldım çayıra mevlam kayra :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?