İnşallah güzel sonuçlar alırsın canımMrhaba guzel hanimlarben de bu ay bekleyenlerdenim. bugunu saymazsak 6 gun sonra regl olmam lazm. Heyecanla bekliyorm .
etkisini goruyorsundur muhakkak canım benim spora mecalim yok vallaKız valla ben tatlıdan karbonhidrattdan mümkün olduğunca uzak duruyorum, ramazandan önce spor da yapıyordum hafta 3-4 gün ramazanda bir bıraktım hala başlayamadım.
Tsk ederm hepimz insllhİnşallah güzel sonuçlar alırsın canım
ben glifor başladım, kan şekerini düzenler dediler valla midem kaziniyor canım
Kullandm cnm nerdeyse 1 buçuk sene falan diyet yürüyüşle beraber kilo vermeme yardımcı oldu insülin direnci için kullandım ben onu denge de tuttuBenim yeni bitti kuzum, sen glifor kullandın mı canım etkisini gördün mü
5 kilo verdim kuzu bir 5 kilo daha vermem lazım, valla benim halim olsada vaktim yok kuzu sabah 8:30 akşam 7:00 çalışıyorum eve gitmem 7:30 e yemek çay bulaşık derken 9:00 o saatten sonra nereye spor yapıonetkisini goruyorsundur muhakkak canım benim spora mecalim yok valla
masAllah cnm zaten tempolymussun dikkat etsen daha da gider5 kilo verdim kuzu bir 5 kilo daha vermem lazım, valla benim halim olsada vaktim yok kuzu sabah 8:30 akşam 7:00 çalışıyorum eve gitmem 7:30 e yemek çay bulaşık derken 9:00 o saatten sonra nereye spor yapıon
Listede yok musun sen kiz ilk sayfada yazanları yazmıştmbeni unutmuşsun
varım kuzu gözden kaçtı demekki, kuzum iş saatlerim uzun ama masa başı bir işte çalışıyorum hareketlerim kısıtlı malesef anca eve gidince ev işleriyle biraz hareket oluyor o kadar.masAllah cnm zaten tempolymussun dikkat etsen daha da gider
Listede yok musun sen kiz ilk sayfada yazanları yazmıştmRabbim hepimizin gönlünün muradını versin insAllah canım bat ne zaman senin
Olabilir cnmvarım kuzu gözden kaçtı demekki, kuzum iş saatlerim uzun ama masa başı bir işte çalışıyorum hareketlerim kısıtlı malesef anca eve gidince ev işleriyle biraz hareket oluyor o kadar.
sabah eşim bırakıyor, akşam abim alıyor kuzum yürüsem 1 saatte anca eve varırım birde sanayi sitesinde çalışıyorum her yer erkek kaynıyor, kadın başına yürümek pek olmuyor yani insan çekiniyor.Olabilir cnm
Himm masa başı biraz sıkıntı tabi ise nasıl gidip geliyorsun dönüşte yürüyüş yapabilsen o da güzel olur bi iki durak önce insen mesela
Ha zmn haklısın canım olmaz kaç kilosun zayiflamaya çalışıyorsun normal kiloda olup zayıflamak isteyenlerdensen zorlama hiçsabah eşim bırakıyor, akşam abim alıyor kuzum yürüsem 1 saatte anca eve varırım birde sanayi sitesinde çalışıyorum her yer erkek kaynıyor, kadın başına yürümek pek olmuyor yani insan çekiniyor.
şuan 68 kiloyum kuzumHa zmn haklısın canım olmaz kaç kilosun zayiflamaya çalışıyorsun normal kiloda olup zayıflamak isteyenlerdensen zorlama hiç ☺ ben gibi obez şişman konumundaysan evde egzersizlere yönelebilirsin
Benim uzun süredir odak noktam kilolarım
Cok aşırı kilon yokmuş cnm aslinda yediklerine dikkat etsen yavas yavas gider hem kalıcı da olur oldugu kadar artoşuan 68 kiloyum kuzumvaktim olsa sıkıntı yok evde koşu bandım bisikletim falan var ama vakit yok
aynen çok değil canım eşimde takıntı haline getirdin diyor yemek falan yemediğimde sinirleniyor.Cok aşırı kilon yokmuş cnm aslinda yediklerine dikkat etsen yavas yavas gider hem kalıcı da olur oldugu kadar arto ☺
pıhtısz regl sağlıklı mıymış himm bunu duyduğuma bende sevindim bak şimdi hayırlısı olsun canım olumlama güzel canım bende yaparım aradaAy ben yeni görüyorum, adetim yeni bitti benim, iki ay filan oldu macun kullanıyorum, bu ay ilk defa adetim öksürük şurubu renginde pıhtısız parlak kırmızı oldu, bi jinekolog sağlıklı regl pıhtısız olur demişti, enfeksiyonsuz vs. Ona bile sevindim :) bir de olumlama yapıyorum her gün ben sağlıklı biriyim hamile kalabiliyorum yine kalıcam bu sefer sağlıklı olacak filan diye :) tırlattım sanırım
Biliyorum canm hayırlısı olsun rastgelsin insAllahKuzum bnı biliyon bı yandan kilo vermeye çalışıyorum bı yandanda işte ovulasyon dönemindeyim beklemedeyim anlıyacağın
Kuzumm debeleniym vala yaa bi saga yatiym bi sola baska yaptigim bisi yk dr.a gitmek bana gezmek sayiliyo artk :) sizleri takip ediyrm dualarimdada ayrica yer veriyrmU Umithepvar zaten hiç yazmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?