Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben glifor başladım, kan şekerini düzenler dediler valla midem kaziniyor canım
Benim yeni bitti kuzum, sen glifor kullandın mı canım etkisini gördün mü
Kullandm cnm nerdeyse 1 buçuk sene falan diyet yürüyüşle beraber kilo vermeme yardımcı oldu insülin direnci için kullandım ben onu denge de tuttu

etkisini goruyorsundur muhakkak canım benim spora mecalim yok valla
5 kilo verdim kuzu bir 5 kilo daha vermem lazım, valla benim halim olsada vaktim yok kuzu sabah 8:30 akşam 7:00 çalışıyorum eve gitmem 7:30 e yemek çay bulaşık derken 9:00 o saatten sonra nereye spor yapıon

5 kilo verdim kuzu bir 5 kilo daha vermem lazım, valla benim halim olsada vaktim yok kuzu sabah 8:30 akşam 7:00 çalışıyorum eve gitmem 7:30 e yemek çay bulaşık derken 9:00 o saatten sonra nereye spor yapıon
masAllah cnm zaten tempolymussun dikkat etsen daha da gider
beni unutmuşsun
Listede yok musun sen kiz ilk sayfada yazanları yazmıştm Rabbim hepimizin gönlünün muradını versin insAllah canım bat ne zaman senin

masAllah cnm zaten tempolymussun dikkat etsen daha da gider

Listede yok musun sen kiz ilk sayfada yazanları yazmıştm Rabbim hepimizin gönlünün muradını versin insAllah canım bat ne zaman senin
varım kuzu gözden kaçtı demekki, kuzum iş saatlerim uzun ama masa başı bir işte çalışıyorum hareketlerim kısıtlı malesef anca eve gidince ev işleriyle biraz hareket oluyor o kadar.

varım kuzu gözden kaçtı demekki, kuzum iş saatlerim uzun ama masa başı bir işte çalışıyorum hareketlerim kısıtlı malesef anca eve gidince ev işleriyle biraz hareket oluyor o kadar.
Olabilir cnm
Himm masa başı biraz sıkıntı tabi ise nasıl gidip geliyorsun dönüşte yürüyüş yapabilsen o da güzel olur bi iki durak önce insen mesela

Olabilir cnm
Himm masa başı biraz sıkıntı tabi ise nasıl gidip geliyorsun dönüşte yürüyüş yapabilsen o da güzel olur bi iki durak önce insen mesela
sabah eşim bırakıyor, akşam abim alıyor kuzum yürüsem 1 saatte anca eve varırım birde sanayi sitesinde çalışıyorum her yer erkek kaynıyor, kadın başına yürümek pek olmuyor yani insan çekiniyor.

Ha zmn haklısın canım olmaz kaç kilosun zayiflamaya çalışıyorsun normal kiloda olup zayıflamak isteyenlerdensen zorlama hiç ben gibi obez şişman konumundaysan evde egzersizlere yönelebilirsin
Benim uzun süredir odak noktam kilolarım

şuan 68 kiloyum kuzum vaktim olsa sıkıntı yok evde koşu bandım bisikletim falan var ama vakit yok

MLKn
@Masal17
R4bi4
Fit mutlu anne
M MrsRed

Kızlar durumlar ne batlar ne zmn masAllah cok az kalmış liste ya bizlerde kavuşuruz bebeklerimize insAllah hayırlısıyla

Ay ben yeni görüyorum, adetim yeni bitti benim, iki ay filan oldu macun kullanıyorum, bu ay ilk defa adetim öksürük şurubu renginde pıhtısız parlak kırmızı oldu, bi jinekolog sağlıklı regl pıhtısız olur demişti, enfeksiyonsuz vs. Ona bile sevindim :) bir de olumlama yapıyorum her gün ben sağlıklı biriyim hamile kalabiliyorum yine kalıcam bu sefer sağlıklı olacak filan diye :) tırlattım sanırım

pıhtısz regl sağlıklı mıymış himm bunu duyduğuma bende sevindim bak şimdi hayırlısı olsun canım olumlama güzel canım bende yaparım arada
Kuzum bnı biliyon bı yandan kilo vermeye çalışıyorum bı yandanda işte ovulasyon dönemindeyim beklemedeyim anlıyacağın
Biliyorum canm hayırlısı olsun rastgelsin insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…