Kizlar esim nurse gaz damlasi bi de biogaia gaz damlasi aldi. Once nurseden baslamayi dusunuyorum ustune gunde 3 defa yazilmis ama kac damla ne kadar veriyosunuz? Icinde bebekler icin bilgi bulamadim. Bi de ocean d3 yazmisti doktor saglikocaklarindakinde paraben var kullanma demisti onu da almis

Ben bu d3 meselesini doktora sordum, bana paraben içermiyor dedi. Biogaia günde 1 kere 5 damla kullanıyorum, digeri hakkında bir bilgim yok

Gebelikten ötürü, bebek kilo alıyor ve, vücuda baskı yapıyor. Benimde hep sol tarafımdı. Sol bacağım ağrırdı. Sol ayagım şişerdi. Dogumdan sonrada sol ayagım balon gibi oldu. Sen yinede şikayetin devam ederse git tabi bekleme. Sonuçta ne olur ne olmaz.
Benim bacaklarımda duvara vurmuş gibi ezikler oluşmuştu. Mor ve acıyordu. Bi dogum yaptım, bişey kalmadı, hepsi geçti.
Vucut taşımıyor bi zaman sonra

Evet paraben içeriyormuş ama benim doktorum paraben midede etkisizleşiyor için rahat etsin kullan dedi. Ocean sprey formundaysa bana doktor 1 yaşına sprey ilaç önermiyorum damla damlat dedi

Çok normal canım, iki bebişe bakıyorsun. Maşallah iyi bile. Sütün yettiği kadar verde, bir damla bile olsa yarar onlara ☺
Evet canim 1 damla 1 damladir diyorum bazen emziriyorum bazen sagiyorum. Hatta bazen mamadan sonra birini emzirir gibi yapip memeyi kandirip sutunu bile aliyoruz sonraki ogune fazla olsun diye

Evet paraben içeriyormuş ama benim doktorum paraben midede etkisizleşiyor için rahat etsin kullan dedi. Ocean sprey formundaysa bana doktor 1 yaşına sprey ilaç önermiyorum damla damlat dedi
Icinde damlaligi da var canim spreyi cikarip damlaligi taktim ama kac damla seklinde kullanicam. ustune masallah yazmamis karalamislar nasil kullanicami anlasilmiyo

Teşekkür ederim artık biran önce günü gelsede doğursam demeye başladım zorlanıyorum artık

Kızlar aşılar konusunda doktorlar arasındaki karmaşa benimde kafamı karıştırıyor sizler ne düşünüyorsunz bu aşıların içeriği hakkında falann kimisi yaptrmayn diyor kimisi yaptırın diyor sağlık ocağnda yaptircam aşılarını ben daha önce bebeği olan anneler siz yaptrmsmydnz tüm aşılarını?

kafan karışmasın canım.. biz korunalım da..hele ki bugünkü şartlarda..
kızımda yaptırmıştım.. inşallah bunda da yaptırırım.

Bizde aynilarini kullandik. Nurse nin üstüne 20 damla yazmıştı eczacı ama çok geldi gözüme tek sefer için. Kapaktaki pompasıni doldurup ağzına günde 3 defa sikiyordum. Bio gaia içinde hergün ayni satte 5 damla verdim. Birer şişe bitti 2.yi almadık çok şükür şuan hiçbirşey kullanmiyorum. Saatlerce ikinmasi ilaç verirkende geçmedi çünkü. Sadece ayak ve karnına elma yağı masaji arada yapıyorum faydasi oluyor. Inşallah gaz sorununu tez vakitte atlatirsiniz

Oglumda hepsini yaptirdim canim bunlarinda yaptiricam

Amin canim. Benim kizda cok ikiniyo uykusunda falan son raddede agliyo. oglanin gazi gelirse asiri agliyo ikinma falan yok onda. Iki ilaci da gun icinde kullanabilirmiyim acaba?

Amin canim. Benim kizda cok ikiniyo uykusunda falan son raddede agliyo. oglanin gazi gelirse asiri agliyo ikinma falan yok onda. Iki ilaci da gun icinde kullanabilirmiyim acaba?
Ben bio gaia yi hergün 12 30 da verdim. Düzenli kullanmak önemli diye okumuştum. Nurse harvey sı de sabah öğle akşam şeklinde ikisini ayni zamanda kullandım. Zaten doktorumuz bio gaia gax damlası değil bağırsak Florası ni düzenler tek başına gaza çözüm olmaz demişti.

Evet canim 1 damla 1 damladir diyorum bazen emziriyorum bazen sagiyorum. Hatta bazen mamadan sonra birini emzirir gibi
Ben yaptırmıştım canım. 3 aylıkken de rota virüs aşısı yaptırıcam. O özel oluyor, saglık ocakları yapmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…