Bende bazen birinden birini kucagimda uyutuyorum ama suanko gibi ikiside uyanik ve uyutmaya calisinca iskenceye donuyor olay. Kiza emzik verdim az zorladim kustu. 5 bucuktan beri uyaniklar besigi salliyorum surekli
Bide kriz gelince ne etsen kar etmiyor salla pispisla emzik ver atı verir emziği benimki demin emziği attı agzdan ağlıyor nasıl 1 saat önce yarım saat boşalana kadar emdi 1 saat sonra 50 ml tadımlık verdik çerez tabi o ağlıyor düşün aç değil biliyorum göğsümu actm ağzına aldı iki çekti üstünde uyudu şaka gibi napaym tek uyusunda dedim şimdi uyuyor şükür

Neden öyle dediki acaba eğer öyle bı durumda varsa erkenden bunu fark etmeleri güzel önlemi alınmis olur çünkü belli bı haftası var yapılması için .
Benim herşeyim sorunlu zaten canim doktor muayenede gördü keseye bakınca rahim ağzında biraz incelik var dikiş gerekebilir dedi.rahmim de yarim zaten benim

Merhaba kizlar 5. Tüp bebege hazırlanırken hamile oldugumu öğrendim bu sevincimi sizinle paylaşmak istedim.Rabbim isteyen herkese nasip etsin insaallah
rabbim saglıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. İmkansız diye bişey yoktur. Allah ol desin yeterki
Benimki de aynı. İstisnasız her akşam 6 ile 11 arası uyumuyor. 1 saattir sallıyorum, aglıyor. En son yine meme verdim, emiyor şuan sustu. Agzından çıkarsam uyanıyor. Emzik benimki emmiyor, oglumda emmemişti

Kızlar selam dünden beri gene perişanız. Oğlanları uyutuyorum yarım saat demeden gazdan geri kalkıyorlar kıvranarak
Aynen benimkide öyle pişiyoruz birbirimizin ısısından 1 saat ya uyuyor ya uyumuyor ağlayarak uyanıp sürekli kucak istiyor

Aman sordurdum zaten 250tlymis bi tanesi onu da buralarda bulamazmisiz yurtdisindan geliyomus. Ama kesin cozummus. Annemde siparis ver gelsin parasini yollarim al diye tutturdu.
Mommyy bliss olanı duydum çok iyiymiş amerikada vardı canım

Hepsi kusuyor anladığım kadarıyla acaba ne zaman geçer az önce batırdı benimki yine ortalığı
Dün öyle bi kustuki muhallebi kuvamında burnu tıkandı nefes alamadı ödüm koptu sızıntı gibi kussa sorun yok gazla burundanda kusuyor elim ayağıma dolanıyor

Senin ikiz dahada zor valla.

Kızlar hepimizin gazla ve uykularıyla başı belada. 15 günlükken başladı 40 çıktıktan sonra çok arttı. Dün kimyon çayı içtim ama sabaha kadar ıkınıp inledi belki düzenli içende fayda gösterir. Bende emzik denicem herkesinki avent ultra softumu aldı? Benimki bazen biberondan bile öğürüyor

Bende su siralar icmeyi biraktim kimyon cayini ictigimde dedigin gibi ikiniyolar ama en azindan uyanip aglama derecesine gelmiyolardi. Yeniden baslayayim icmeye. Benim emzikler nuk canim bazen tutuyolar bazen atiyolar. Kizda sunu farkettim yuzunu bi seye dayayip uyumayi seviyo. minik yastigini yuzune yaklastirip emzigi verdim az once uyuya kaldi oyle. Demek istese kusmadan tutabiliyo emzigi. Oglumda biseyleri tutarak uyumasini seviyo bisey bulamazsa ski skiya ellerini yakalayip oyle uyuyo simdiden garip garip huylari var

Kızlar birde gaz damlası ne kullanyorsunuz?
Daha almadim direniyorum ama isin sonu gaz damlasi denemek gibi duruyor. Simdilik kimyon cayi iciyodum. ayaklarinin altina aci elma yagi surup sicak su torbasi koyuyorum o rahatlatiyo ama yagi bebekler kucuk diye gunde en fazla 2 kez surebilirim o yuzden gaz sancilari gun icinde yeniden oluyor. Yurt disi gaz damlalarindan siparis verebilirsem onlardan alicam galiba.

Dün gece aynısını yaşadım burnunun içine doldu yüzü kıpkırmızı oldu korkudan ter attım o anda

Dün gece aynısını yaşadım burnunun içine doldu yüzü kıpkırmızı oldu korkudan ter attım o anda
Kızlar bizim diyet işe yaradı artk eskisi gibi kusmuyor normal bı şekilde ağzından ve az kusuyor 48 saattr oyleyiz 1 hafta devam edicem geceleri artık daha az emiyor 15 20 dk Max minimum 10 dk tek göğüs emiyor ama hemen uyuyor sonra ona rağmen gece çıkardı fazlasını ben çocuğa her istedgnde veriyordm çok fazla beslemisim tecrubesizlik işte süt kompmle dışarı çıkıyordu emince

Deneye deneye öğrenioz işte canımm maşallah iyi olmasına sevindim ya burun tıkanıklığı için ne yapıyorsunuz bide bebekleri dışarı çıkarıyormusunuz benimki bugün 1 aylık oldu ne zaman çıkarmak lazım ?

Disari istedigin zaman cikar canim havalar guzel fazla bunaltmadan giydir cocugu yeter

Biz arabayla 20günlükken 5 saat yolculuk uçakla 15 saat yolculuk yaptık. Sorun olmadı şükür. Onun harici sarılığı var diye hergün dışarı çıkıp doktora gittik akşamları dondurmacıya gittik. Alışsın diye düşündüm.
Burun içinde eczaneden izotonik aldım tıkandığında her 2 buruna 2 damla sıkıyorum

Ben 1 haftadan sonra cikardm bahçeye yarım saat hava aldırıyorum onun dışında doktor sağlık ocağı öyle Çıkıyorz, doktora ben sordum temizlemeyi burun için burnunda kusarsa çok fazla serum fizyolojik sıkma dedi daha çok yakar genzini dedi yumuşatacak kadar SK çek dedi kusarsa oda burnundan yani

Kızlar bugün kontrole gittik çok şükür kilo almışız ama bebeğin suyu ayak bölgeler De normal baş kısmında sınırda çıktı bana dua eder misinz haftaya tekrar kontrolüm var doktor bol sıvı tüket dedi ki zaten günde 2 3 litre su içen biriyim Aslında bebeğin mesanesi doluydu sıvı oyüzden de az olabilir hani amnion sıvısı bebeğin idrarindan oluyir ya oyuzdn de olablr dedi doktr Nst gönderdi beni elhamdulillah sancı cikmadi çikolata ye bebeğin hareketlerini kontrol et dedi

Masallah bebise. Endiselenme canim insallah sorun olmucaktir. Sekerin yoksa havuc suyu ic suyu arttiriyormus

Benim kızım da senin oğlusun gibi esmer bombis
bizim kiz bana oglus babasina cekmis her konuda. Goz yapilari da farkli esimin daha cekiktir benim ona kiyasla daha yuvarlak. Esim kizi alip alip hic bizden tarafa cekmemissin erük gözlü diyo ogullari kendisine benzeyince kizin bana benzemesini cekemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…