Eee olsun o kadar kızıda annesine benzesin benimde kız aynı benim kopyambizim kiz bana oglus babasina cekmis her konuda. Goz yapilari da farkli esimin daha cekiktir benim ona kiyasla daha yuvarlak. Esim kizi alip alip hic bizden tarafa cekmemissin erük gözlü diyo ogullari kendisine benzeyince kizin bana benzemesini cekemedi
Eee olsun o kadar kızıda annesine benzesin benimde kız aynı benim kopyamkaynanam önce bı yediremedi değişir daha dedi gören herkes annesine benziyor deyince kabul etti artık bütün torunları kendi taraflarına çekmiş şimdi bana benzeyince bı garipsedi hayır anasıyz yani benzemesinden doğal ne olabilir.
Saglikla evladımi alırım kucağıma. Tamam havuç suyu yapar içerim doğru söylüyorsun saracoglu diyordu uzun zamandır kür yapmıyorum ya unutmuşum şimdi aklıma geldi inşallah havuç bulursam tabiMasallah bebise. Endiselenme canim insallah sorun olmucaktir. Sekerin yoksa havuc suyu ic suyu arttiriyormus
Saglikla evladımi alırım kucağıma. Tamam havuç suyu yapar içerim doğru söylüyorsun saracoglu diyordu uzun zamandır kür yapmıyorum ya unutmuşum şimdi aklıma geldi inşallah havuç bulursam tabiMasallah bebise. Endiselenme canim insallah sorun olmucaktir. Sekerin yoksa havuc suyu ic suyu arttiriyormus
Maşallah bravo bizimkiler niye böyle bas bas bağırıyorYan komsumun kizina gipta ederdim. Bunlar kadar kucukte degildi doyurur atardi besige gik demezdi o cocuk ne ninni ne sallama kendi kendine uyurdu. Bunlarin icine canavar kacmis amuda kalkicam uyusunlar diye ama yine yaranamam bunlaraikiside ayni anda agliyo keske video atabilsem
Yani nasıl geçecek bu gaz bilmemAynen benimkide öyle pişiyoruz birbirimizin ısısından 1 saat ya uyuyor ya uyumuyor ağlayarak uyanıp sürekli kucak istiyor
Mommyy bliss olanı duydum çok iyiymiş amerikada vardı canım
Dün öyle bi kustuki muhallebi kuvamında burnu tıkandı nefes alamadı ödüm koptu sızıntı gibi kussa sorun yok gazla burundanda kusuyor elim ayağıma dolanıyor
Senin ikiz dahada zor valla.
Kızlar hepimizin gazla ve uykularıyla başı belada. 15 günlükken başladı 40 çıktıktan sonra çok arttı. Dün kimyon çayı içtim ama sabaha kadar ıkınıp inledi belki düzenli içende fayda gösterir. Bende emzik denicem herkesinki avent ultra softumu aldı? Benimki bazen biberondan bile öğürüyor
Nurse harweys kullanıyoruz canım günde üç kere 6 damlaKızlar birde gaz damlası ne kullanyorsunuz?
Canım sağlıkla alacaksın kucağına bebeğini inşallah. Dualarım seninleKızlar bugün kontrole gittik çok şükür kilo almışız ama bebeğin suyu ayak bölgeler De normal baş kısmında sınırda çıktı bana dua eder misinz haftaya tekrar kontrolüm var doktor bol sıvı tüket dedi ki zaten günde 2 3 litre su içen biriyim Aslında bebeğin mesanesi doluydu sıvı oyüzden de az olabilir hani amnion sıvısı bebeğin idrarindan oluyir ya oyuzdn de olablr dedi doktr Nst gönderdi beni elhamdulillah sancı cikmadi çikolata ye bebeğin hareketlerini kontrol et dedi
Ben demiştim sizeKızlar bizim diyet işe yaradı artk eskisi gibi kusmuyor normal bı şekilde ağzından ve az kusuyor 48 saattr oyleyiz 1 hafta devam edicem geceleri artık daha az emiyor 15 20 dk Max minimum 10 dk tek göğüs emiyor ama hemen uyuyor sonra ona rağmen gece çıkardı fazlasını ben çocuğa her istedgnde veriyordm çok fazla beslemisim tecrubesizlik işte süt a kompmle dışarı çıkıyordu emince
Eki Görüntüle 2291933 kizimin sut beyazligiyla oglumun esmer teniiii
Maşallah canım, çok tatlılar yaa. Kiloları da gayet iyi. Saglıkla büyüsünlerTeyzeleri biz 15.gun kontrolune gidememistik tam 20 gunluguz simdi gittik. Oglus 3360gr olmus kizim 3120gr olmus. 240gr fark olmus kizima az daha ozen gostermem lazim. Mama olarak evolviayi iciyolarsa devam edin yoksa aptamil falan kullanabilirsiniz dedi. Gaz olayini sordum nurse onerdi iclerindeki en iyisiidir dene dedi. Oglusun kulak testi vardi cihaz bozukmus 1.aya kaldi.
Tamamen tecrubesizlik ve çocuk aç diye düşünmekten kaynaklı işte halbuki kilo alıyorsa doyuyodur lakin bizim kızda bı boğazı büyüklük yok değil doğduğu gün belliydiBen demiştim sizeaç oldugun dan degil emzik olarak kullanıyorlar. Oglumda bende tecrubesizdim. Emzirdim mama verdim, sonuç reflü. Şu yaşına kadar kustu. Siz siz olun, küçükken önlemini alın
çözdürdükten sonra dısarda 3 saat buz dolabında 24 saatte tuketmen lazım canımKızlar bişey soracm acil bilen dönerse sevinirim şimdi bugün asimizi olduk 1 ay asisi 3 de aylık kontrolümz var hemde su kusma işi canımı sıkmaya başladı iyice onun için götürücez emdikce kusuyor ordada yapar kesin ben daha önceden sagdigm sütü cozdursem biberonla hastanede icirsem dedim en azndan benim üstüm basım batmaz sütü cozdurdukten sonra ne kadar dışarda bekleyebilir hastaneye gidene kadar belli bı zaman geçecek sonuçta.
evet canım kalca ultrasonuna cagırdılar 1.ay dolumundaCanım Sağlık ocağı ilk ayda kalça ultrasonu cektrmen gerekiyodu dedi ama bana demedi tabi şimdi diyor size dediler mi öyle bişey ne zaman cektrecksnz ?
normali 2-3 saatte bir canım ama sabah 7-9 arası aksam da 6-8 arası daha sık ve uzun emiyor.Valla emip kusmasndansa oyalamak için ver dedi şuan mesela 6 da uyudu 9 da uyandı emdi sagmistm bı 75 ml emdi gazını çıkardım 1. Saatte tekrar istiyor verincede kusuyor küçücük bebeğe nasıl uygulayın bilmiyom kucağıma alıyorum oyalamk için her yerimi emmeye çalışıyor nasıl vermeym susmuyor agliyorcidden beni meme yerine kullanıyor emziği almiyor.
Bide bizim gündüz uykulari azaldı bi kaç gündür gün boyu iki saatte bı uyanır tekrar uyurdu normalde şimdi 4 saat uyudu erken başladık.Ben demiştim sizeaç oldugun dan degil emzik olarak kullanıyorlar. Oglumda bende tecrubesizdim. Emzirdim mama verdim, sonuç reflü. Şu yaşına kadar kustu. Siz siz olun, küçükken önlemini alın
Bende 40 ndan sonra randevu alicam götürecem ultrasona canım inşallahçözdürdükten sonra dısarda 3 saat buz dolabında 24 saatte tuketmen lazım canım
Benim dısarı goturup boşa harcadıgım cok süt oldu
evet canım kalca ultrasonuna cagırdılar 1.ay dolumunda
normali 2-3 saatte bir canım ama sabah 7-9 arası aksam da 6-8 arası daha sık ve uzun emiyor.
Bazı gunler saat basına düşmüş fazlasını seninki gibi kusuyor tabi. eşim oyle olunca gece emizik tutuyor agzına eliyle sürekli biz de bi turlu emizige alıstıramadık boyle acil durumlarda kullanıyoruz ancak
Emizigi agzına cok ittirmeden kibarca sürekli tutun alışkanlık kazanır mı bilmem ama bi süre olsun alır
Kv gittiğimiz gün oyun yapıp uyanık tutuyolar yavrumu o gun sacmalıyor kv evinde de donunce evde de yarıma kadar saat geçmeden gene istiyor ve fazlasını kusuyor sürekli
Yine maşallah prensese. Bide kaka yapıyorsa düzenli doyuyor demektirTamamen tecrubesizlik ve çocuk aç diye düşünmekten kaynaklı işte halbuki kilo alıyorsa doyuyodur lakin bizim kızda bı boğazı büyüklük yok değil doğduğu gün belliydi
Maşallah maşallah, benimki kendine bi düzen kurmuş. Gündüz gece iyi, akşamları 7 ile 12 arası uyanık takılıyorBide bizim gündüz uykulari azaldı bi kaç gündür gün boyu iki saatte bı uyanır tekrar uyurdu normalde şimdi 4 saat uyudu erken başladık.
Bende 40 ndan sonra randevu alicam götürecem ultrasona canım inşallah
Zaten ancak dediğin gibi aliyor emziği ağzına 10 25 dk oyaliyor sonra atıyor agzndan geri almıyor, pazartesi doktora gittik o zaman bile çocuğun düzeni değişiyor uyuması gerekirken emiyor emmesi gerekirken uyuyor falan
İnsanlara anlatamiyosn çocuğun düzeni var yapmayın diye bizde ayniyz geliyorlar ben çıkarmiyorm hiç allahtsn kp kvdmden daha anlayışlida hemen müdahale ediyor çocuğu rahatsız ediyosnz bırakın uyusun falan diyor kalkıp gidiyorlar
İyi Maşallah canım doktor çok bile almış kilo dedi ondan durdurduk bizde az veriyorm napaym en az 2 saat kıza kalsa saat başı emse uyumadigi zamanlar hele gazı olunca daha çok emmek istiyor emerken rahatlıyormus gazli bebek ancak bende aynen tek memeyi emziriyorm dediğin gibi su kusma krizleri geçsin normale döneriz inşallah.Yine maşallah prensese. Bide kaka yapıyorsa düzenli doyuyor demektirkilo alımı iyiyse de öyle :) benim oglanda ne kadar meme versen emiyor ben tabi 15 20 dakika sadece tek memeyi emziriyorum. Digerinden agzım yangını için hala kusması sürüyor biliyor musun begenmedigi yemek olursa bak kusarım diyor, ciddende bazen çıkarıyor
Bı ara benim kızda aynı 6 ile 11 arası uyanıkti 1 hafta böyle devam ettkk sonra ne oldu bilmiyorum kacrdm orayıMaşallah maşallah, benimki kendine bi düzen kurmuş. Gündüz gece iyi, akşamları 7 ile 12 arası uyanık takılıyorbide abisi grip olmuş, onada geçti. Burnu tıkanıyor, arada öksürük vardi, şimdi gitti gibi. Burnunu temizliyorum rahatlıyor
Uzuyor merak etme, bi zaman sonra düzene giriyor. Şimdi oyalamak da mesele. Agu gugu dan anlamıyorlar. Gelde sustur, bi meme verirsen susuyorlarBı ara benim kızda aynı 6 ile 11 arası uyanıkti 1 hafta böyle devam ettkk sonra ne oldu bilmiyorum kacrdm orayıdeğişti bı anda 3 aylık olmasını bekliyorum bakalım gece uykulari uzayacakmi?
Sagol canim cok sukur kilo almaya baslamislar istahlarida yerinde artik 1 ogun sut 1 ogun mama seklinde ilerliyoruz sutum yetismiyo bu gazmanlaraMaşallah canım, çok tatlılar yaa. Kiloları da gayet iyi. Saglıkla büyüsünler
Hic bi fikrim yok canim insallah onemli bisey degildir. Dedigin gibi kontrolu bekleme devam ederse erkenden gorunKızlar iki gündür karnımın sol tarafına ara ara sanki bicak saplanır gbi batma oluyor hareket edemiyorum sol tarafıma yastık dayayıp uzanınca batma geçiyor ama hareket edersem devam ediyor sertleşmeler zaten hep devam ediyor sizce neden oluyor olabilir bu batma birde sadece sol tarafımda oluyo kontrolüm önümüzdeki haftaya ama böyle devam ederse kontrol gününü beklemeden gidicem gbi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?