Eee olsun o kadar kızıda annesine benzesin benimde kız aynı benim kopyam kaynanam önce bı yediremedi değişir daha dedi gören herkes annesine benziyor deyince kabul etti artık bütün torunları kendi taraflarına çekmiş şimdi bana benzeyince bı garipsedi hayır anasıyz yani benzemesinden doğal ne olabilir.

aynen yaa diyorum birak bi tanesi bana benzesin kiskanma diye

Ay insallah canm
Masallah bebise. Endiselenme canim insallah sorun olmucaktir. Sekerin yoksa havuc suyu ic suyu arttiriyormus
Saglikla evladımi alırım kucağıma. Tamam havuç suyu yapar içerim doğru söylüyorsun saracoglu diyordu uzun zamandır kür yapmıyorum ya unutmuşum şimdi aklıma geldi inşallah havuç bulursam tabi

Ay insallah canm
Masallah bebise. Endiselenme canim insallah sorun olmucaktir. Sekerin yoksa havuc suyu ic suyu arttiriyormus
Saglikla evladımi alırım kucağıma. Tamam havuç suyu yapar içerim doğru söylüyorsun saracoglu diyordu uzun zamandır kür yapmıyorum ya unutmuşum şimdi aklıma geldi inşallah havuç bulursam tabi

Maşallah bravo bizimkiler niye böyle bas bas bağırıyor

Yani nasıl geçecek bu gaz bilmem Gerçekten yavrulara işkence. Canım benimki avent ultra soft tuttu bebekler
Kızlar birde gaz damlası ne kullanyorsunuz?
Nurse harweys kullanıyoruz canım günde üç kere 6 damla

Teyzeleri biz 15.gun kontrolune gidememistik tam 20 gunluguz simdi gittik. Oglus 3360gr olmus kizim 3120gr olmus. 240gr fark olmus kizima az daha ozen gostermem lazim. Mama olarak evolviayi iciyolarsa devam edin yoksa aptamil falan kullanabilirsiniz dedi. Gaz olayini sordum nurse onerdi iclerindeki en iyisiidir dene dedi. Oglusun kulak testi vardi cihaz bozukmus 1.aya kaldi.

Canım sağlıkla alacaksın kucağına bebeğini inşallah. Dualarım seninle

Ben demiştim size aç oldugun dan degil emzik olarak kullanıyorlar. Oglumda bende tecrubesizdim. Emzirdim mama verdim, sonuç reflü. Şu yaşına kadar kustu. Siz siz olun, küçükken önlemini alın

Eki Görüntüle 2291933 kizimin sut beyazligiyla oglumun esmer teniiii
Maşallah canım, çok tatlılar yaa. Kiloları da gayet iyi. Saglıkla büyüsünler

Ben demiştim size aç oldugun dan degil emzik olarak kullanıyorlar. Oglumda bende tecrubesizdim. Emzirdim mama verdim, sonuç reflü. Şu yaşına kadar kustu. Siz siz olun, küçükken önlemini alın
Tamamen tecrubesizlik ve çocuk aç diye düşünmekten kaynaklı işte halbuki kilo alıyorsa doyuyodur lakin bizim kızda bı boğazı büyüklük yok değil doğduğu gün belliydi

çözdürdükten sonra dısarda 3 saat buz dolabında 24 saatte tuketmen lazım canım
Benim dısarı goturup boşa harcadıgım cok süt oldu
Canım Sağlık ocağı ilk ayda kalça ultrasonu cektrmen gerekiyodu dedi ama bana demedi tabi şimdi diyor size dediler mi öyle bişey ne zaman cektrecksnz ?
evet canım kalca ultrasonuna cagırdılar 1.ay dolumunda
normali 2-3 saatte bir canım ama sabah 7-9 arası aksam da 6-8 arası daha sık ve uzun emiyor.

Bazı gunler saat basına düşmüş fazlasını seninki gibi kusuyor tabi. eşim oyle olunca gece emizik tutuyor agzına eliyle sürekli biz de bi turlu emizige alıstıramadık boyle acil durumlarda kullanıyoruz ancak

Emizigi agzına cok ittirmeden kibarca sürekli tutun alışkanlık kazanır mı bilmem ama bi süre olsun alır

Kv gittiğimiz gün oyun yapıp uyanık tutuyolar yavrumu o gun sacmalıyor kv evinde de donunce evde de yarıma kadar saat geçmeden gene istiyor ve fazlasını kusuyor sürekli

Bide bizim gündüz uykulari azaldı bi kaç gündür gün boyu iki saatte bı uyanır tekrar uyurdu normalde şimdi 4 saat uyudu erken başladık.
Bende 40 ndan sonra randevu alicam götürecem ultrasona canım inşallah

Zaten ancak dediğin gibi aliyor emziği ağzına 10 25 dk oyaliyor sonra atıyor agzndan geri almıyor, pazartesi doktora gittik o zaman bile çocuğun düzeni değişiyor uyuması gerekirken emiyor emmesi gerekirken uyuyor falan
İnsanlara anlatamiyosn çocuğun düzeni var yapmayın diye bizde ayniyz geliyorlar ben çıkarmiyorm hiç allahtsn kp kvdmden daha anlayışlida hemen müdahale ediyor çocuğu rahatsız ediyosnz bırakın uyusun falan diyor kalkıp gidiyorlar

Tamamen tecrubesizlik ve çocuk aç diye düşünmekten kaynaklı işte halbuki kilo alıyorsa doyuyodur lakin bizim kızda bı boğazı büyüklük yok değil doğduğu gün belliydi
Yine maşallah prensese. Bide kaka yapıyorsa düzenli doyuyor demektir kilo alımı iyiyse de öyle :) benim oglanda ne kadar meme versen emiyor ben tabi 15 20 dakika sadece tek memeyi emziriyorum. Digerinden agzım yangını için hala kusması sürüyor biliyor musun begenmedigi yemek olursa bak kusarım diyor, ciddende bazen çıkarıyor

Maşallah maşallah, benimki kendine bi düzen kurmuş. Gündüz gece iyi, akşamları 7 ile 12 arası uyanık takılıyor bide abisi grip olmuş, onada geçti. Burnu tıkanıyor, arada öksürük vardi, şimdi gitti gibi. Burnunu temizliyorum rahatlıyor

İyi Maşallah canım doktor çok bile almış kilo dedi ondan durdurduk bizde az veriyorm napaym en az 2 saat kıza kalsa saat başı emse uyumadigi zamanlar hele gazı olunca daha çok emmek istiyor emerken rahatlıyormus gazli bebek ancak bende aynen tek memeyi emziriyorm dediğin gibi su kusma krizleri geçsin normale döneriz inşallah.
İnanırım canım valla kiminde gecermis 2 yasa kadsr en geç senin oğlan da psikolojik olarak kalmış demek bak sevmediği oluncada çıkarıyor doğal olarak.

Bı ara benim kızda aynı 6 ile 11 arası uyanıkti 1 hafta böyle devam ettkk sonra ne oldu bilmiyorum kacrdm orayı değişti bı anda 3 aylık olmasını bekliyorum bakalım gece uykulari uzayacakmi?

Bı ara benim kızda aynı 6 ile 11 arası uyanıkti 1 hafta böyle devam ettkk sonra ne oldu bilmiyorum kacrdm orayı değişti bı anda 3 aylık olmasını bekliyorum bakalım gece uykulari uzayacakmi?
Uzuyor merak etme, bi zaman sonra düzene giriyor. Şimdi oyalamak da mesele. Agu gugu dan anlamıyorlar. Gelde sustur, bi meme verirsen susuyorlar

Kızlar iki gündür karnımın sol tarafına ara ara sanki bicak saplanır gbi batma oluyor hareket edemiyorum sol tarafıma yastık dayayıp uzanınca batma geçiyor ama hareket edersem devam ediyor sertleşmeler zaten hep devam ediyor sizce neden oluyor olabilir bu batma birde sadece sol tarafımda oluyo kontrolüm önümüzdeki haftaya ama böyle devam ederse kontrol gününü beklemeden gidicem gbi

Hic bi fikrim yok canim insallah onemli bisey degildir. Dedigin gibi kontrolu bekleme devam ederse erkenden gorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…