2019 Ekim İkiz Anneleri

elif23

Guru
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2008
2.461
170
363
Merhaba bugün bebeklerimin ikiz olduğunu öğrendim 5+1 günlük burada beraber tecrübelerimizi paylaşıp beraber büyütelim göbüşlerimizi inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi

Hayırlı olsun canım inşallah sağlıcakla kucağına alırsın benim güzel geçiyor sadece hep uyuyorum çok yorgunum senin nasıl geçiyor inşallah bulantı yoktur

Hayırlı olsun canım inşallah sağlıcakla kucağına alırsın benim güzel geçiyor sadece hep uyuyorum çok yorgunum senin nasıl geçiyor inşallah bulantı yoktur
Bulantı sabahları yoğun oluypr yataktan çıkmadan tuzlu kraker falan yiyorum GÜn içinde çok yoğun değil acıktıkca bulanıyor.Bu gidişle 100 kg olabilirim onun haricinde bir sıkıntım yok çok şükür canım daha yolun çok başındayız inşallah sağlıkla alırız bebişleri kucağımıza

Bende doymak bilmiyorum karnım çok acıkıyor ama herşey midemi bulandırıyor ne yiyeceğini şaşırdım

Bende akıntı normal su gibi var ama 6. Haftada alttan bakılmıştı dr kanama alanı gördü keselerin etrafında o yüzden iğne yaptırdım şimdilik herşey yolunda

Nasipse bizde ekimde dogucaz :) insallah dururlar 37 38 leri goruruz.

Amiinn inşallah en çok korktuğum konu bu ya erken gelirse diye

Aynen bende.Simdiljk sorun yok sukur.11+1 olduk biz.
Mide bulantisi ve halsizlik ne alemde sizde ? Benim kolum kalkmiyor.yururken halsizlikten nefes nefeseyim.Bende mi anormallik var ? Bulanti desen 7/24 nerdeyse.Hele aksamlari cok kotu oluyorum.

Aynen bende.Simdiljk sorun yok sukur.11+1 olduk biz.
Mide bulantisi ve halsizlik ne alemde sizde ? Benim kolum kalkmiyor.yururken halsizlikten nefes nefeseyim.Bende mi anormallik var ? Bulanti desen 7/24 nerdeyse.Hele aksamlari cok kotu oluyorum.
Benim mide bulantısı bu gün daha az 12+6 bugün yarın 13. Haftaya geçiyorum dahada iyi olacak inşallah bende geçen hafta 7/24 mide bulandım vardı çok fanaydı halsizlik dahada arttı bende yorgunluk hat safhada

Benim mide bulantısı bu gün daha az 12+6 bugün yarın 13. Haftaya geçiyorum dahada iyi olacak inşallah bende geçen hafta 7/24 mide bulandım vardı çok fanaydı halsizlik dahada arttı bende yorgunluk hat safhada

Tamamen gecmese de ara ara olsun ona da raziyim ben ama halsizlik ve yorgunluk cok.Bir de kasiklarda doluluk hissi baski hissi var mi sende de canim ya.Alt karnim sis gibi boyle.Cok pimpirikliyim hep olumsuz dusunuyorum.Bisey mi var da kasiklarima baski var diyorum hep su sira

Batma hissi hiç olamadı bende ama ekim annelerinde baya kişide olmuştu normal bence olumsuz düşünme canım için rahat olsun

Batma hissi hiç olamadı bende ama ekim annelerinde baya kişide olmuştu normal bence olumsuz düşünme canım için rahat olsun

Bazi gunler oluyor sanirim o.Bugun yok mesela.Gaz olunca karinda etkisi oluyor.
Midem yemek yedigimde de bulaniyor acken de bulaniyor ben anlamadim bu isi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…