2019 Ekim İkiz Anneleri

Merhaba anneler, bebişleriniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah Bir sorum olucak ikiz olduğunu öğrendikten sonra folik asit alımınız arttı mı, yoksa günde 1 tane mi kullandınız?

Benim degismedi.
1 tane almaya devam ettim.

Kızlar burada olan ikiz annesi var mı ? 11+4 deyim bende ikisi de şuan için sağlıklı çok şükür. Ama nerede okusam bulandı kusma falan diyorlar bende bunların hiç.biri yok bende mi bir gariplik var anlamadım karnımın alt kısmı 2 haftadır acayip kasılıp acıyor normal dedi doktor geçen hafta magnezyum ile vitaminde başladılar. Bir de ben çalışıyorum masa başı iş ama hareket etmem gerekiyor sürekli mecburen doktoruma söylediğimde hareket etmeni istiyoruz zaten dedi. Çevremde de hiç ikiz annesi yok bilgi akışı yapmıyorum

Kızlar burada olan ikiz annesi var mı ? 11+4 deyim bende ikisi de şuan için sağlıklı çok şükür. Ama nerede okusam bulandı kusma falan diyorlar bende bunların hiç.biri yok bende mi bir gariplik var anlamadım karnımın alt kısmı 2 haftadır acayip kasılıp acıyor normal dedi doktor geçen hafta magnezyum ile vitaminde başladılar. Bir de ben çalışıyorum masa başı iş ama hareket etmem gerekiyor sürekli mecburen doktoruma söylediğimde hareket etmeni istiyoruz zaten dedi. Çevremde de hiç ikiz annesi yok bilgi akışı yapmıyorum

Ne guzel iste cok sanslisin.Ben 4 ay cektim mide bulantisindan.Ben henuz 21.haftada kasilma ve agri basladi.Ondan once hic yoktu.Belki magnezyum takviyesiyle olur.Benim doktorum 25 te baslicaz dedi magnezyuma.16.haftadan itibaren vitamin kullaniyorum

İkizlerde daha kötü olur diye duydum ama maşallah ben normal hayatıma gayet rahat devam ediyorum tek gebelik geçirenler var çevremde bulantıdan kusmadan hasta oluyorlar. Ondan garipsedim biraz. Senin tek yumurta mı çift yumurta mı canım

Ben de çift yumurta ikizlerine hamileyim canım hiç bulantım olmadı benim de hiçbir sıkıntımız yok şükür.Herkesin bünyesi farklı buna hiç takılma.Bence çok şanslıyız tadını çıkar derim sonra gittikce farklı şeyler çıkıyor zorlaşıyor günler

bende başlarda çok garipsedim bende bi sorun mu var acaba diye hep doktora korkarak gittim çünkü çevremde herkes kusmaktan helak oldular serum falan yediler bende tık yok ama her gidisimde çok guzel seyler duydum dün de cinsiyetlerini ogrendim çok şükür biz şansli hamilelerdeniz sadece o kadar cift yumurta benim canım senin ?

bu hafta öğrenicem nasipse canım tek mi çift mi diye. geçen hafta çift yumurta dediler ama kesin birşey söylemediler haftaya daha rahat ayırt ederiz diyorlar. bu arada hayırlı olsun bebişlerin sağlıkla alırsın inşallah kucağına :)

herkesin farklı oluyor demek ki. ilk gebelik olunca işte insan neyin normal neyin olmaması gerektiğini ayırt edemiyor ama güzel bir tecrübe oluyor :)

Sorma valla paranoyak gibi oldum bu arada çift yumurtaymış haytalar bekli oldu artık. 13. Haftamız bitmek üzere göbüş aldı başını gidiyor tabi karın ve kasık ağrım da cabası. Magnezyum yetmiyor ek ilaç vereceklermiş. Erken başlattılar beni bazı ilaçlara sende durum nedir nasıl gidiyor

20. Haftadan sonra o göbüş alıp başını gidiyor.İki gün beni görmeyen şok oluyor görünce ne çabuk büyüdü diye
Bir sürü vitamin içiyorum ben de. Ama magnezyum vermedi bana bacaklarında kramp var mı dedi yok dedim ondan vermedi galiba. 27. Haftada +10 kilodayım bir de gebelik şekeri çıktı

Ayy çok üzüldüm kuzum ya şeker çıkmasına. İnşallah sorunsuz sıkıntısız atlatırsın. Doğum tarihin ile ilgili birşey dediler mi sana hiç biz sanırım kesin olarak 7 aylık doğacağız biri rahim çıkışına aşırı yakınmış. Şu şeker olayını da yaptırmak istemiyordum ben ama sen bende çıktı diyince kararsız kaldım şimdi.

Hadi ya inşallah 37 yi görürüz iyi düşünelim iyi olsun canım Doktorum bana ilk hedefimiz 35 dedi şuanlık başka herhangi bir bilgi vermedi.Şeker yüklemesini ben de yaptırmayı hiç istemiyordum doktorum ısrarcı oldu bu konuda 50 gr lık yaptırdım işte yüksek çıktı biraz.Daha sonra 100 gr yapmak istedi aile hekimi ben yaptırmadım.Kendi doktorum da diyet verdi yüksek olduğu için.İnşallah senin öyle bir sıkıntın olmaz.iştah açılınca kendini tutmak çok zor ben sürekli tatlı istiyorum şu aralar zor dayanıyorum

Sana göre ben tolun başındayım daha öyle hususi birşey istemiyor canım tatlıydı ekşiydifalan benim tatlıyla oldum olası aram yok herşeyi şekersiz içiyorum tahminim olmaz ama hamilelik bir çok şeyimizialt üst ediyor şüphede de kaldım şimdi. Sende sağlıklı sağ-salim atlatırsın umarım bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…