• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 EKiM TÜP BEBEK

Canım @Semamusti dondurulmuş muydu çatlatma iğnesi falan yapmadın dimi???? Süpeeerrrr bariz çizgi var 🙏🏻🙏🏻
Dondurulmus canim yok catlatma ypmadim.. 4.gun ypmistim negatifti.. 6.gunum bugun tekrar yapiim dedim hic beklemiyodum ya ucuz testler vrya ondan insallah kandada gorurum :-)

EC3A0A09-F987-49E6-8CE8-882414AF05EA.webp

Dondurulmus canim yok catlatma ypmadim.. 4.gun ypmistim negatifti.. 6.gunum bugun tekrar yapiim dedim hic beklemiyodum ya ucuz testler vrya ondan insallah kandada gorurum :-)
Kuzuuuu yaaa okadar mutlu oldum ki görünce inşallah bebişin senledir :halay:

Evde sadece o vardım onu yaptım canım :-) Ama ben korkuyorum ilaçların etkisinden çıkar mı öylr ?
Sen catlatma kullnmadnki kuzum bizimki donmustu.. ben 4.gun ilac etkisi vrmi dye yptim negatifti sanmam bu ilaclarin etkisi olmuyor cunku :-) :-)

Sen catlatma kullnmadnki kuzum bizimki donmustu.. ben 4.gun ilac etkisi vrmi dye yptim negatifti sanmam bu ilaclarin etkisi olmuyor cunku :-) :-)
Bu çizgiyi görmek için üç yıl bekledim şimdide dopruluğundan korkuyorum 🥴

@Semamusti kuzu çok heyecanlandım ben yaa ama bi tarafımda kendini kaptırma diyo korkuyorum ilaçların etkisidir diye

Bu çizgiyi görmek için üç yıl bekledim şimdide dopruluğundan korkuyorum 🥴
Bende ayni kuzum 4 yil oldu dusugumde idrar ypmamistim ilk kez idrarda boyle gordum inanamiyorum ayni korkular bndede var gunlerdr 36.4 olan atesim simdi 37.1 olmus

@Semamusti kuzu çok heyecanlandım ben yaa ama bi tarafımda kendini kaptırma diyo korkuyorum ilaçların etkisidir diye
Biz catlatma ypmdkki kuzum dger ilclrin hcg etkisi yok ki ben 4.gun negatf ckmsti

Kizlar selam başlığı görünce daldım kusura bakmayın :) 14 Ekim pazartesi transferim var dualarinizi istiyorum 🙏😍 rabbim hepimize pozitifi göstersin inşallah
Benim de 14 ekim 😇transfer inş .sizin kacıncı denemenız? Dondurulmus mu ? Regl gununuz neydi son ay?

Kızlar @Semamusti @Hay Hakk öyle sevindim ki transfer günümde bana umut oldunuz çook tebrik ederim inşallah sağlıkla gelir devamı ❤️

Back
X