• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 EKiM TÜP BEBEK

Biz catlatma ypmdkki kuzum dger ilclrin hcg etkisi yok ki ben 4.gun negatf ckmsti
Aslında ever farklı bi ilaç kullanmıyoruz ama yine de ne bilim görmek istediğimiz şey çıktı ama şimdiden korku sardı bizi

@Semamusti kan vermeye mi gittin yoksa 😍😍

@Semamusti @Hay Hakk kizlar tebrikler.cok net sonucunuz.bence gidip kan verin ve mutlulugunuzun tadini cikarin.sonra da bize dua edin biz de bebislerimize kavusalim diye 🤗

@Semamusti @Hay Hakk kizlar tebrikler.cok net sonucunuz.bence gidip kan verin ve mutlulugunuzun tadini cikarin.sonra da bize dua edin biz de bebislerimize kavusalim diye 🤗
Hala inanamıyorum ki ben ilaçların etkisidri diye düşünüyorum niyeyse ? Rabbim kimeeyi evlatsızlıkla sınamasın herkese tattırsın o güzel duyguları inşallah.sizede bekleyen herkesede güç kuvvet sabır versin 🤲🏻

Benim de 14 ekim 😇transfer inş .sizin kacıncı denemenız? Dondurulmus mu ? Regl gununuz neydi son ay?
@Kendinisevenbirii @pamukseker11 hayırlı olsun tedaviniz kızlar bende ilaç kullanıyorum daha belli değil transfer zamanım. Sizin kacıncı günleriniz adetin

Hala inanamıyorum ki ben ilaçların etkisidri diye düşünüyorum niyeyse ? Rabbim kimeeyi evlatsızlıkla sınamasın herkese tattırsın o güzel duyguları inşallah.sizede bekleyen herkesede güç kuvvet sabır versin 🤲🏻
Amin insallah🤲 ama dondurulmussa bence yanilmaz test.gidip kan verin hemen.ama hep ayni merkezde kan vermeniz gerek.o yuzden sabit olsun seçiminiz

Kuzum kan verdim bi deli cesaret :-)

Back
X