24 eylül de transfer sonucu belli olacakBen basladim ama daha transfere gelemedim. Sen hangi asamadasin
insallah olumlu sonuç alirsin canımAğır kaldırma dedi temizlik yapma dedi bir de protoin ağırlıklı Beslen dedi iğneler var hap var düzenli içiyorum.
masallah canim darisi bizeSelam bende tup bebek yaptirdim ikiz cocuklarim var
benimde bugun kontrolum var ne zaman transfer olacağım belli olacak. Hakkinda hayirlisi canim insallah sonuçlarımız olumlu olurSelam kızlar 23 ünde benmde dondurulmuş 5.gün blastokist transferim olucak
benimde bugun kontrolum var transfer günüm belli olur insallah. Hakkinda hayırlısı olsun canim insallah sonucumuz olumlu olurSelam kızlar 23 ünde benmde dondurulmuş 5.gün blastokist transferim olucak
Amin inşallah canım benm son adet tarihim 5 eylüldübenimde bugun kontrolum var transfer günüm belli olur insallah. Hakkinda hayırlısı olsun canim insallah sonucumuz olumlu olur
benimkide 11 eylülAmin inşallah canım benm son adet tarihim 5 eylüldü
İnşallahinsallah olumlu sonuç alirsin canım
İnşallah pozitif görürüzgar canım kaçıncı gün embriyosu kaç tane transfer oldun.Merhaba arkadaşlar, ben dün transfer oldum, inşallah hakkımızdan hayırlısıyla pozitif sonuç alırız
5.gün embriyosu tek transferdiİnşallah pozitif görürüzgar canım kaçıncı gün embriyosu kaç tane transfer oldun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?