- 1 Aralık 2018
- 95
- 52
- 38
- 37
İnşallah toplanan yumurtalarınla çok kaliteli embriyolar elde edersinizMerhaba bende 28 yaşındayım. Bir senedir çocuk istedik olmadı. Bizde tüp bebeğe karar verdik. Tedaviye adetin ikinci günü başladık. Gonal f diye bir ilaçla yumurtalıkları uyarıyor yumurta olgunlaşmasını sağlıyor. Altı gün sadece göbekten 225 ünite ilacımı yaptım. 6. Gün eksatra cetrotide diye bir ilaç daha eklendi oda iğne göbekten yaptım onuda. Cetrotide yaptığımda kızarma şişlik oldu buz koydum biraz göbeğime. Dün gece de yumurta çatlatma ignesini yaptım diğer ilaçları kestik. Kandaki östrojen değerine ve rahim duvarı kalınlığına baktı doktorum. Folikülleri caplarini ölçtü. Sabah yumurta toplama işlemi var. USG 9 tane olgun yumurta görünüyordu bakalım kaç tane çıkacak. Biraz heyecan var.
Amin arkadaşım, inşallah pozitif çıkar, çok zor işler ama değer yeterki evimizi şenlendirecek yavrularımız gelsinMerhaba arkadaşlar. Benim 2. Tüp Bebek denemem. Ilkinde 1 yumurta oluştu ve tutmadı. 2.de önce prp ile yumurta gençleştirme yaptık. 8 adet yumurtam oluştu. 12 eylül de izmir tavmergen de toplama yapıldı. 5 adet yumurta toplandı. 3 u dollendi. 2 tanesi 14 eylül de 2.gun embriyosu olarak transfer edildi. Transferden 2 gün sonra 16 eylülde gonapeptyl vurdum 18 eylülde de choriomon yumurta çatlatma iğnelerini vurdum. Aynı zamanda dekort,folik asit,coraspirin ve progesteron fitil kullanıyorum. Bhcgb test günün 28 eylül. Ama normal edet düzenim 24u başlıyor. Eğer tutmamışsa zaten adet olacağım test günün e ulaşmayı o kadar çok istiyorum ki. Rabbim dileyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Ilkinde çoğu kişiyle paylaşmıştık ve bu durumun stresimi azaltacağını düşünmüştüm. Ama sonra anladım ki beni arayan soran herkes durumu sorgulamak için arıyor. Daha çok stress ve sinir sahibi oldum. Bu sefer kimseye söylemedikAmin arkadaşım, inşallah pozitif çıkar, çok zor işler ama değer yeterki evimizi şenlendirecek yavrularımız gelsin
MERHabalar Rabbim isteyen herkese hayirli evlatlar naaip etsin bizlere de o duyguyu tatmak nasip olsun insaallah bende dun itibariyle tedaviye basladim ilk ignemi vurdum benim durum hipo hipo menagon basladik insaallah guzel olumlu sonuclanan bir surec olur hepimiz icindeArkasaplar bu ay tüp bebek tedavisi görenler haberleşelim.
Amin arkadaşım. Senin sürecinde hayırlı olsun inşallah. Inşallah yavrularımızın haberlerini verelim buradaMERHabalar Rabbim isteyen herkese hayirli evlatlar naaip etsin bizlere de o duyguyu tatmak nasip olsun insaallah bende dun itibariyle tedaviye basladim ilk ignemi vurdum benim durum hipo hipo menagon basladik insaallah guzel olumlu sonuclanan bir surec olur hepimiz icinde
Benim de transferimin 6.gunu ama 2.gun embriyosu benimkiler. Daha uzun bir yolum var sanırım. Sen biraz ilerlemişsin. Ağrılar normal demişti doktorum. Kullandığımız ilaçların vücudumuzdaki etkileri malesef. Inşallah güzel haberlerini aliriz❤Merhaba kızlar bugün transferin 8. Gunu karnım agirdi ya adet olacakmis gibi üzgünüm
Neden olmusuz düşündünüzŞimdilik bekliyorum bakalım günü gelince yapacağız eşim kızım ve ben birlikte gideceğiz hastaneye hiç acele yok nasılsa tutmadı.
Insalalh canım kasik ağrısını duydum da karın ağrısı hiç duymamıştım yaBenim de transferimin 6.gunu ama 2.gun embriyosu benimkiler. Daha uzun bir yolum var sanırım. Sen biraz ilerlemişsin. Ağrılar normal demişti doktorum. Kullandığımız ilaçların vücudumuzdaki etkileri malesef. Inşallah güzel haberlerini aliriz❤
Bence üzme böyle kendini olumsuz etkilersin tedavini doktorum herkez belirti hissetmez kiŞimdilik bekliyorum bakalım günü gelince yapacağız eşim kızım ve ben birlikte gideceğiz hastaneye hiç acele yok nasılsa tutmadı.
Neden olumsuz düşünüyorsunŞimdilik bekliyorum bakalım günü gelince yapacağız eşim kızım ve ben birlikte gideceğiz hastaneye hiç acele yok nasılsa tutmadı.
yarına gidecem canım kontrole . Cetrotide vuruldum bugun yarina belli olur inşallahCanim ne yaptin belli oldumi yumurta toplama tarihi ve transfer tarihin
Benim amh düşük yaşım 36 önceden istemişti Dr ama değerler düşük olduğundan üç adet estrofem alıyorum e2 değerini istemedi benden günümüzü bekliyoruz artık neden olumsuz düşündüğüme gelince hiç belirti yok tamamen ondan ve de ümitlenip de ümidir yeniden kırılsın istmiyorum ne Wè olsa bu 2. Tüp bebek deneyimim Dr müthiş biri çok ilgili ve tecrübeli.Neden olmusuz düşündünüzrabbim yardımcınız olsun inşallah. Transferden sonraki 4.gun e2 ve progesteron testi istedi mi doktorunuz . Istediyse değerlerinizi bizimle paylaşır mısınız?
Canim cetrotide yumurta catlamamasi icinmis demekki seninker buyukmus vermis doktoryarına gidecem canım kontrole . Cetrotide vuruldum bugun yarina belli olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?