- 28 Ağustos 2018
- 483
- 367
- 33
Amiiin inşallah canimm. Ah benimde 7 gün geçti ama gel bana sor bide 7 aymış gibi banada 2 transfer oldu bu siteye girince bi umutlaniyyorum ama kapatınca teli yok diyorum bende hicbir belirti yok olmadiDün transferimi oldum arkadaşlar 5.gün embriyosu tek transfer oldum, doktorum 9.gün kan testi yapmamı istedi, evde en erken ne zaman çıkar acaba? beklemek çok zor, o kadar heyecanlıyım ki inşallah pozitif sonuçları görürüz, rabbim isteyen herkesin kucağını Salih veya Saliha evlatlarla doldursun
Ben ilk denememde ikizlere hamile kalmıştım sonra 4.ayda kaybetmiştikAmiiin inşallah canimm. Ah benimde 7 gün geçti ama gel bana sor bide 7 aymış gibi banada 2 transfer oldu bu siteye girince bi umutlaniyyorum ama kapatınca teli yok diyorum bende hicbir belirti yok olmadi
Selam bende tup bebek yaptirdim ikiz cocuklarim var
Yaa gözlerim doldu okurken. Gerçekten zor zamanlar geçirmişsin canım. Demekki nasipleri yokmuş bu dünyada. Ayrıca duaların naısl mutlu etti inanamazsın sanki hamileyim gibi hissettim bi an ya da psikolojim gerçekten bozuldu bilemiyorum :) rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde isteyen herkese nasıp etsin insalalhBen ilk denememde ikizlere hamile kalmıştım sonra 4.ayda kaybetmiştikİnan hiç doğru düzgün belirti yaşamadım sonra bi daha denedik tek koyduk ama 1hafta sürekli ağrı sızıyla geçti kesin oldu dedim negatif çıktı şimdi 3.defa yaptık artık belirti aramıyorum çünkü burda o kadar şey okudum ve kendim de yaşadım, herkesin bünyesi farklı oluyor... bu arada bizim tutan ikizler kaza yapmıştık o yüzden kaybettik yoksa her şey yolundaydı yani, nasipten ötesi yok işte... ben inanamıyorum bu kadar mücadele boşa değil, rabbim inşallah o güzel duyguları bize de yaşatacak, inşallah seninkiler sımsıkı tutunurlar ve sağlıcakla doğarlar Allahım aminnn
Hayır hayır gözlerin dolmasın yaşandı bitti artık önümüze bakacağız hepYaa gözlerim doldu okurken. Gerçekten zor zamanlar geçirmişsin canım. Demekki nasipleri yokmuş bu dünyada. Ayrıca duaların naısl mutlu etti inanamazsın sanki hamileyim gibi hissettim bi an ya da psikolojim gerçekten bozuldu bilemiyorum :) rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde isteyen herkese nasıp etsin insalalh
Ya evet çok güzel motive ediyor, benle eşim de sürekli konuşuyoruz :)Tamam o halde :) biliyomusun karnımı seviyorum resmen sıkı sıkı tutunun diye tembihliyorum :)
Iyice kafayı siyirmadan olsalarda bi normal düzenimize dönsekYa evet çok güzel motive ediyor, benle eşim de sürekli konuşuyoruz :)
Ahh, sağlıcakla inşallah AllahımmmIyice kafayı siyirmadan olsalarda bi normal düzenimize dönsek
Zaten herkes aynı şekilde tedavi görüyor kuzum inş yumurta ve oluşacak embriyolar kaliteli olur.Merhaba bende 28 yaşındayım. Bir senedir çocuk istedik olmadı. Bizde tüp bebeğe karar verdik. Tedaviye adetin ikinci günü başladık. Gonal f diye bir ilaçla yumurtalıkları uyarıyor yumurta olgunlaşmasını sağlıyor. Altı gün sadece göbekten 225 ünite ilacımı yaptım. 6. Gün eksatra cetrotide diye bir ilaç daha eklendi oda iğne göbekten yaptım onuda. Cetrotide yaptığımda kızarma şişlik oldu buz koydum biraz göbeğime. Dün gece de yumurta çatlatma ignesini yaptım diğer ilaçları kestik. Kandaki östrojen değerine ve rahim duvarı kalınlığına baktı doktorum. Folikülleri caplarini ölçtü. Sabah yumurta toplama işlemi var. USG 9 tane olgun yumurta görünüyordu bakalım kaç tane çıkacak. Biraz heyecan var.
Canim ne yaptin belli oldumi yumurta toplama tarihi ve transfer tarihinBen basladim ama daha transfere gelemedim. Sen hangi asamadasin
Ikimiz aynı gün sonuç öğrenicez24 eylül de transfer sonucu belli olacak
Ay evet az kaldı artik. ..Ikimiz aynı gün sonuç öğrenicez
Ama benimki tutmadı biliyorum içime öyle doğuyor.Ikimiz aynı gün sonuç öğrenicez
Öyle düşünme içini ferah tut herşey allahtanAma benimki tutmadı biliyorum içime öyle doğuyor.
Kaçıncı gün embriyosu ilk tup bebek miAma benimki tutmadı biliyorum içime öyle doğuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?