İnşallah canım benim yaaa inşallah kavusalım bizde artık mis kokulu bebişlerimizeo zaman bekle kuzum 2 3 kere test yapıp kendini yıpratma. stres yapma adetin ondanda gecikebilir sakin ol 1 hafta sonra hala adet olmamışsan kan testineee koooşsağol canım benim inşallah hepimiz bizi mutlu edecek miniklere kabuşuruzzzzzzz
amiiiin canim insallahİnşallah gerek kalmadan normal yollarla gebe kalırsın canım allah büyük nasip ederse bir mucize de senden gelir
İnşallah canım benim yaaa inşallah kavusalım bizde artık mis kokulu bebişlerimize ❤❤
Sürekli adet olacak gibiyim zaten anlamadım gitti ama ilk kez böyle oluyo önceden bi kaç gün öncesinde leke gelir belli ederdi. Hayırlısı olsun
Bir dahaki ay inşallah olmaz ve kavusursun bebeğine inşallah canımhmm ben adet olmadan önce dizlerim sızlar sonra adet olmuşumbu ay olmayım die çok bekledim
Bir dahaki ay inşallah olmaz ve kavusursun bebeğine inşallah canımHiç gecikme oldu mu Peki yoksa zamanında mı oldunuz adet öncesi belirtiler oldu mu mesela ? Benim yumurtlamadan beri akıntım hep devam etti hatta yumurtlamanın 3-4. Günü bir kere kahveleke geldi ip gibi bi daha gelmedi sonra da 12nde yani bugün adet günümdü gelmedi. Yüreğim elimde bekliyorum
ya pardon yazmayı unutmuşum 3 yıldır evliyim ama 1 buçuk senedir deniyoruz... iste dediğim gibi 2 ay daha femara ve ovitrelle ile deneyip olmazsa hsg çekmek istiyor doktorum fakat ben çok panikliyorum, haklısın profesyonel yardım almam lazım bende bunu anladım artık. Ben de şimdi internette psikolog araştıyordum, çünkü bitik bir şekildeyim kendimi yiyip bitiyorum resmen..
Bende işte sonrasında tekrar baktım peçeteyle siliyorum gelmiyor leke bile yok anlayamıyorumevet bende adetten önce akıntılar oldu allah allah demedim değil. ama tam adet günümde geldi
Bende işte sonrasında tekrar baktım peçeteyle siliyorum gelmiyor leke bile yok anlayamıyorum
merhaba arkadaslar birsey sormak istiyorum tupler hk konustugunuzdanHsgden korkacak hiçbişey yok inanın. Geçen hafta anestezili çektirdim çok şükür tüplerim açık çıktı ama acı sızı kanama hiçbişey olmadı. Bence geciktirmeden çektirin.
Kemiriyordum zaten canım bide simdi kırmızı ip gibi geldi beter etti beni yayani 1 2 gün bekle baktın gelmiyor test yap düşünüp kendini kemirme :)
merhaba arkadaslar birsey sormak istiyorum tupler hk konustugunuzdan
dr benim yumurtam oldugunu ve bu gunleri degerlendirin dedi ultrasonda gormustu yani tupte tikaniklik olsa goremez degilmi yumurtayi
acana dogrumu dusunmusum
Kemiriyordum zaten canım bide simdi kırmızı ip gibi geldi beter etti beni ya
İşte regl olmak istemiyorum suan hala gelmedi tekrarı umudumu kesmek istemiyorum cunku olursam vazgecicem artıkbelki adet olacaktın akıntıyla karıştı ondan öyle gelmiş olabilir
İşte regl olmak istemiyorum suan hala gelmedi tekrarı umudumu kesmek istemiyorum cunku olursam vazgecicem artık
tesekurler bu ayda olmazsa tuplere ve amh testi kaldi digerli guzel ciktiMaalesef öyle değilYumurtalıklarla tüpler tamamen ayrı. Yumurtalarınız sayıca fazla ve sağlıklı olabilir ancak tüpler tıkalıysa spermle buluşamaz ve döllenemez. Yani tüpler tıkalı olsa da yumurtlama olabilir. Ultrasonda tüpler görülemiyor Rahim filmi şart..
tesekurler bu ayda olmazsa tuplere ve amh testi kaldi digerli guzel cikti
bunlari yaptirayim
cevabınız icin teşekkür ederim, artık bir daha ki ay da olmazsa çektireceğim mutlakaHsgden korkacak hiçbişey yok inanın. Geçen hafta anestezili çektirdim çok şükür tüplerim açık çıktı ama acı sızı kanama hiçbişey olmadı. Bence geciktirmeden çektirin.
itirazediyorumhakimbey kuzucum umarım iyisindir aklımdasın :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?