2019 haziran ayı dondurulmuş embriyo transferi süreci

Benm hic bir belirtim yok bugün 5. Günü normal mi agrışarı olanlar olmuş ama bende sanki embryoları koymamışlar gibi hic bir değişiklik yok hayatımda
Herkezn belirtileri farklilik gosterebilir bnm ilk tedavimde kalan tek embriodan 5. Gun embrysydu transferim oldu 7. Kanamm basladi 8. Gun hamile olduğumu ogrendm cok şükür ogluma kavustum bu sefer brz daha rahatim nasibinde ona kavusmak varsa ne olurs olsun rabbim nasip edio o yuzdn bnm tavsiyem umutlu olun hmileymis gibi hissedin ve gunlerinizin tadini cikarin

Konuşuyorum onlarla inşaşşah beni seçerler 2 tane 3. Gün koyuldu inş benim olurlar

Merhaba,bir süredir e2 ve progesteron değerleri kafamı meşgul ediyor.Benim 17’sinde bu değerlerime bakıldı e2 239, progesteron 0.56 olarak tespit edildi.24’ünde de transfer oldum.Bazı doktorlar transferin 3.-4. Günü bu testleri tekrar istiyormuş gerek görürse takviye yapıyormuş.Şu an 2ampul(100mg) progestan iğnesi oluyorum.Önceki transferimde 600mg fitil kullanıyordum.Bu sefer az kullanıyorum gibi.Bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı?

Bugün 2. Günüm
Ara ara adet sancısı oluyor..
Şeffaf bir akıntı var çok az akıntı...
Bu gece de uyuyamadim tedirginim..
Takıntı yapıyorum elimde değil..
Rahatlamak için her gün meryem süresini dinliyorum ve aynı anda okuyorum...
Inşallah hepimiz mutlu sona ulaşırız hayırlı bir şekilde inşallah yarabbimmm...

Çıkanlar var.Aslında en güzeli sabretmek.Geçen dayanamayıp yaptım sonrasında nasıl olsa olmadı diye gezindim.Belki de olumsuz etkilemiştir bu psikolojik durumum,olacağı varsa da olmadı kim bilir
Hayırlısı olsun inşallah bende dayanamam gibi sonuç güzel olsun yeterki bekleriz

Merhaba benim ilk transfer 3. Gün embriyosu kullandığım ilaçları yazayım tabi değerlerimide
Estrofem 2x2
Coraspin 1x1
Folidoce 1x1
Coledan d 3x1
Progestan fitil 200 lük 2x3
Progestan ampul 200 lük 1x1
Oksapar 4000 1x1
Son yaptırdığım değer e2 140.2
Progestan 11.77

Benm hic bir belirtim yok bugün 5. Günü normal mi agrışarı olanlar olmuş ama bende sanki embryoları koymamışlar gibi hic bir değişiklik yok hayatımda
Canım Bende de hiç belirti Yok inşallah sonrasında olur belirtiler kucağımıza alırız

Peki bu değerlerin nasıl olması makbul.Benim transfer öncesi 0.56 değere karşın 100mg progestan iğne vuruluyor olmam yeterli mi? Yani hangi zamanda, hangi değerde olması gerekir e2 ve progesteronun?

Peki bu değerlerin nasıl olması makbul.Benim transfer öncesi 0.56 değere karşın 100mg progestan iğne vuruluyor olmam yeterli mi? Yani hangi zamanda, hangi değerde olması gerekir e2 ve progesteronun?
Canım değerlerin olması gerekeni bilmiyorum ama doktorun karar vermeli güvenmelisin doktoruna
Belki başka değerlerinle doğru orantılıdır
benim doktor biraz hassas hergün arıyor ilaçları kullanmam İçin motive edio hep takipte tuhaf tuhaf listeler yapıyor ilaçları unutmamam İçin

Referans aralığındaki en yüksek değeri istiyorlardır herhalde

Eklentiler

• 9AEC6217-6ACF-4D8C-A767-11804CC55D12.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 65
kızlar nasıl gidiyor. transferin kaçıncı günlerindesiniz? belirtileriniz neler
bugün benim 7. günüm test yapmadım cumartesi kan vericem. çok merak ediyorum artık çünkü hiç bir belirtim yok

bugün benim 7. günüm test yapmadım cumartesi kan vericem. çok merak ediyorum artık çünkü hiç bir belirtim yok
Canm selam benm 6. Günüm transfer gününü sayarsak 7 bende Cumartesi idrar yapmak istiyorm

İlk 3 4 gğn cok güzeldi ama yaklaştıkça korku basladı belirti zaten yok arada pıt pıt birsey çırpınıyor gibi sadece tek umudum o

İlk 3 4 gğn cok güzeldi ama yaklaştıkça korku basladı belirti zaten yok arada pıt pıt birsey çırpınıyor gibi sadece tek umudum o
Ay ben dayanamadım test yaptım çıkmadı cumartesi kan vericem ona göre belli olur artık. Ama üzülmedim değil

Ay ben dayanamadım test yaptım çıkmadı cumartesi kan vericem ona göre belli olur artık. Ama üzülmedim değil
Sakin üzülmeyin bizlerin durumunda moral cok. Onemli bn ilk hamileligimde 7 aylil hamileyken test yaptm bir tane cift cizgili testim olsun die ama hamile cikmadim o yzden bn idrar testine pek inanmiyorum moralinizi yüksek tutun lutfen

Daha çok erken kuzm üzülme en garanti sonuç kan , idrar testi yaparken cıkmazsa üzülmem çünkü cok düşük ihtimal diye yap cnm pozitif düşünmeye devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…