Çok Sağol canım. Aslında çok olumsuz değildim. Etkilenmem diye yaptım ama biraz düştü moralimiz. Ama hayırlısı belki daha erkendir. Önce kanda çıkıyor nasılsa. Cumartesi Allah kerimSakin üzülmeyin bizlerin durumunda moral cok. Onemli bn ilk hamileligimde 7 aylil hamileyken test yaptm bir tane cift cizgili testim olsun die ama hamile cikmadimo yzden bn idrar testine pek inanmiyorum moralinizi yüksek tutun lutfen
Tşkrederiz cnm olsun geç olsun güç olmasın Allah’ın izniylekızlar umarım hepimizin bebişleri tutunur ve sağlıcakla dünyaya gelir.benim transfer temmuz adetine kaldı inş. malesef kist oluşmuş doğum kontrol hapı verdi doktor onu kullanıyorum her şeyde vardır bi hayır diye teselli ediyorum kendimi
Canım sonucun çıktımı çok heyecanlıyım inşallah tutunmuştur bebekler haber ver yaaaa çatlatma biziBen de 27 haziranda baktıracağım 28inde öğreneceğim
Saat 1 gibi dedi doktor.. tabi ben sürekli e nabızdan bakacağım. Öğrenince yazayımCanım sonucun çıktımı çok heyecanlıyım inşallah tutunmuştur bebekler haber ver yaaaa çatlatma bizi
Tamam canım ayyy inşallah hadi hayırlısıSaat 1 gibi dedi doktor.. tabi ben sürekli e nabızdan bakacağım. Öğrenince yazayım
hayırlısı canım, çok heyecanlıSaat 1 gibi dedi doktor.. tabi ben sürekli e nabızdan bakacağım. Öğrenince yazayım
Saat 1 gibi dedi doktor.. tabi ben sürekli e nabızdan bakacağım. Öğrenince yazayım
Tebrikler canim hayirlu ugurlu olsun :)Şimdi aldım sonucumu 5.gün embriyosu 9.gün kan testi sonucum 438.. çok mutluyım değer nasıl bilmiyorum ama çok mutlu oşdum. Allahım herkese yaşatsın bu mutluluğu❤
tatlım hayırlı olsun çok sevindim adına, darısı bizim başımıza inşŞimdi aldım sonucumu 5.gün embriyosu 9.gün kan testi sonucum 438.. çok mutluyım değer nasıl bilmiyorum ama çok mutlu oşdum. Allahım herkese yaşatsın bu mutluluğu❤
1 embritotatlım hayırlı olsun çok sevindim adına, darısı bizim başımıza inşbu arada kaç embriyo trasfer edilmişti canım
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah.bnde dün 5. Gün embriyosu transferi oldum canım.bence değerin çok çok iyi iki gün sonrada güzel artar inşallah.bu forumda gördüğüm en yüksek değer acaba ikiz olma ihtimali varmı diye düşündüm.bu arada kalitesi nasıldı.ve transferden sonra özel birşey yaptınmjŞimdi aldım sonucumu 5.gün embriyosu 9.gün kan testi sonucum 438.. çok mutluyım değer nasıl bilmiyorum ama çok mutlu oşdum. Allahım herkese yaşatsın bu mutluluğu❤
Canım çok sevindim senin adına. Rabbim tamamına erdirir inşallahŞimdi aldım sonucumu 5.gün embriyosu 9.gün kan testi sonucum 438.. çok mutluyım değer nasıl bilmiyorum ama çok mutlu oşdum. Allahım herkese yaşatsın bu mutluluğu❤
Canımmmm tebrik ederim İnan çok sevindim Rabbim hayırlı eylesin tebriklerŞimdi aldım sonucumu 5.gün embriyosu 9.gün kan testi sonucum 438.. çok mutluyım değer nasıl bilmiyorum ama çok mutlu oşdum. Allahım herkese yaşatsın bu mutluluğu❤
Hayırlısı olsun canım ikizde güzel olur ayyyyy5.gün embriyosu 9.gün değeri 438 olup da ikiz olan var mı yaa. Doktor ikiz de olabilir dedi değere göre.. keseyi haftaya görecekmişiz
Canımmmm cok sevindim ezan vakti rabbim sağsalim kucagına almayı nasip etsin sana tüm isteyenleri meleklerine kavuştursun hic belirtin oldumu basıl geçirdin bu 9 günü anlatıp umut olurmusunŞimdi aldım sonucumu 5.gün embriyosu 9.gün kan testi sonucum 438.. çok mutluyım değer nasıl bilmiyorum ama çok mutlu oşdum. Allahım herkese yaşatsın bu mutluluğu❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?