2019 haziran ayı dondurulmuş embriyo transferi süreci

Sakin üzülmeyin bizlerin durumunda moral cok. Onemli bn ilk hamileligimde 7 aylil hamileyken test yaptm bir tane cift cizgili testim olsun die ama hamile cikmadim o yzden bn idrar testine pek inanmiyorum moralinizi yüksek tutun lutfen
Çok Sağol canım. Aslında çok olumsuz değildim. Etkilenmem diye yaptım ama biraz düştü moralimiz. Ama hayırlısı belki daha erkendir. Önce kanda çıkıyor nasılsa. Cumartesi Allah kerim

kızlar umarım hepimizin bebişleri tutunur ve sağlıcakla dünyaya gelir.benim transfer temmuz adetine kaldı inş. malesef kist oluşmuş doğum kontrol hapı verdi doktor onu kullanıyorum her şeyde vardır bi hayır diye teselli ediyorum kendimi

Tşkrederiz cnm olsun geç olsun güç olmasın Allah’ın izniyle

Şimdi aldım sonucumu 5.gün embriyosu 9.gün kan testi sonucum 438.. çok mutluyım değer nasıl bilmiyorum ama çok mutlu oşdum. Allahım herkese yaşatsın bu mutluluğu❤
Tebrikler canim hayirlu ugurlu olsun :)

Şimdi aldım sonucumu 5.gün embriyosu 9.gün kan testi sonucum 438.. çok mutluyım değer nasıl bilmiyorum ama çok mutlu oşdum. Allahım herkese yaşatsın bu mutluluğu❤
tatlım hayırlı olsun çok sevindim adına, darısı bizim başımıza inşbu arada kaç embriyo trasfer edilmişti canım

Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah.bnde dün 5. Gün embriyosu transferi oldum canım.bence değerin çok çok iyi iki gün sonrada güzel artar inşallah.bu forumda gördüğüm en yüksek değer acaba ikiz olma ihtimali varmı diye düşündüm.bu arada kalitesi nasıldı.ve transferden sonra özel birşey yaptınmj

Canım çok sevindim senin adına. Rabbim tamamına erdirir inşallah İdrar testi yapmış mıydın? Benimde 5. Gün embriyosu bugün 8. Günüm sabah test yaptım çıkmadı bişey çok üzüldüm. Yarın kan vericem bende

5.gün embriyosu 9.gün değeri 438 olup da ikiz olan var mı yaa. Doktor ikiz de olabilir dedi değere göre.. keseyi haftaya görecekmişiz

Yolculuk için de hiçbir sıkıntı olmaz dedi. Zaten 2 saatte bi yürüyeceğim kendi arabamız olduğu için mola vere vere gideceğiz.

Canımmmm cok sevindim ezan vakti rabbim sağsalim kucagına almayı nasip etsin sana tüm isteyenleri meleklerine kavuştursun hic belirtin oldumu basıl geçirdin bu 9 günü anlatıp umut olurmusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…