2019 haziran ayı dondurulmuş embriyo transferi süreci

Ben 7 yıllık evliyim. Pco problemi bende de var maalesef . 2 aşılama denemem oldu oral tedaviyi dışında. İlkinde ohss sendromu oluşmasına rağmen aşılama yapıldı. Kabus, yaşadıklarımı anlatmaya yetmezdi. Sonuç negatifti tabi. Diğer aşılamada ohss olmadım ama yine olumsuz sonuçtu. Şimdi tüm bebek tedavisine başladım . Ohss sendromu tekrar oluştu. Yarın yumurta toplamı yapılacak. Ve doldurulacak. Adetim beşinci gününde histereskopi operasyonum var. Transfer nolcak ne zaman olacak bilmiyorum . Ama benim sabrım yok kalmadı. Bu sefer de olmazsa bu konuyu açmamak üzere kapatmayı düşünüyorum. Allah herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin . Dualarınızı eksik etmeyin .

Aşılama da bende ohss oldım. 1 aşılama yaptırdım ve bu işlerden ödüm koptu. Kötü bir merkezdi. O yüzden en iyi merkezi ve doktoru seçtim tekrar kötü şeyler yaşamamak için ve çok yumurtam dondurulsun tekrar tekrar uğraşmamak ilaç almamak için vücuduma. Şişli memoriale gittim bana uzaktı ama gittim.. çok şükür ki şimdi hamileyim.geriyede 5.gün birinci kalite 6 embriyom kaldı çok şükür. Çok yumurta toplandı diye (15) 2 adet dinlenip öyle transfer oldum. İnan öyle daha iyi oluyor. Sabır ...

Çok mutsuzum kızlar umudum tükeniyo resmen. 2 gün önce idrar tsti yaptım 6 gün öncesibden yüzde 99 gösteriyo yazıyodu ama negatif çıktı. Erkendi evet ama genede merk edip bktım ama negatif görnce hayallerim gene yıkıldı

Merhaba,transferimin 7. Günü.Herhangi bir değişiklik hissetmiyorum.Dün ve bugün toplam 4 tane idrar testi yaptım.1-2 saat sonra ikinci çizgi pembemsi belirdi.Tabi ki geçerli değil bu sonuçlar.6. Gün embriyosuydu.Yarın kan vermeyi düşünüyorum.Sanırım artık belli olmuş olur.

Transferimin 13.günü 3510 çıktı. Bu son kan verişimdi. Darısı kese ve kalp atışına
Belki faydası olur. Ben transferden önce ve sonra hep kemik suyu içtim ilikli. Günde 1 su bardağı.. belki siz de içersiniz

Sağol kuzm allah razı olsun iyiki varsınız buraya da yazmasam çatlıcam Hamile arkdslar 10. Gün erken mi test için çıkmama ihtimalli varmı

Teşekkür ederim

Yumurta toplamadan sonra 15. Gün olmasına rağmen adet olmadım ne kadar geçikirse transferde gecikiyor diye çok kafaya takıyorum napsam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…