İçini ferah tut pozitif düşün inşallah değildir5 gün önce ovitrelle çatlatma iğnesi vurmuştum cnm iğne etkisi değildir inşallah
Canım ohss riski olanlarda 2 adet bekletiyorlar bazı riskli durumlarda da 2 adet beklettikleri oluyor
Aşılama da bende ohss oldım. 1 aşılama yaptırdım ve bu işlerden ödüm koptu. Kötü bir merkezdi. O yüzden en iyi merkezi ve doktoru seçtim tekrar kötü şeyler yaşamamak için ve çok yumurtam dondurulsun tekrar tekrar uğraşmamak ilaç almamak için vücuduma. Şişli memoriale gittim bana uzaktı ama gittim.. çok şükür ki şimdi hamileyim.geriyede 5.gün birinci kalite 6 embriyom kaldı çok şükür. Çok yumurta toplandı diye (15) 2 adet dinlenip öyle transfer oldum. İnan öyle daha iyi oluyor. Sabır ...Ben 7 yıllık evliyim. Pco problemi bende de var maalesef . 2 aşılama denemem oldu oral tedaviyi dışında. İlkinde ohss sendromu oluşmasına rağmen aşılama yapıldı. Kabus, yaşadıklarımı anlatmaya yetmezdi. Sonuç negatifti tabi. Diğer aşılamada ohss olmadım ama yine olumsuz sonuçtu. Şimdi tüm bebek tedavisine başladım . Ohss sendromu tekrar oluştu. Yarın yumurta toplamı yapılacak. Ve doldurulacak. Adetim beşinci gününde histereskopi operasyonum var. Transfer nolcak ne zaman olacak bilmiyorum . Ama benim sabrım yok kalmadı. Bu sefer de olmazsa bu konuyu açmamak üzere kapatmayı düşünüyorum. Allah herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin . Dualarınızı eksik etmeyin .
3 Temmuz kuzum3. Diye hatırlıyorum
Almanyadan canım :) rabbim yüzümüzü güldürsün inşaallahAynı gğn kuzm transferimiz nerdenyasıyorsun inş rabbim boş çevirmesin emeklerini boşa çıkartmasın
Bugün transferin 4. Günü ve hiçbir değişiklik yok canım sıkkınGelişme varmı kızlar
Senden beklioz kan sonucunuGelişme varmı kızlar
Ben 12. Güne sabretmek istiyorm allah izin verirse erken iğrenip fazla fazla ağlamak istemiyoen göz yasım bitti zatenSenden beklioz kan sonucunubende hala bi değişiklik Yok Cuma günü kan vericem
Oyyyy kuzummm bu sefer olacak tutunacak annesine ve biz aynı 3 ünde kutlucaz yeni annemizi en güzel anne olacaksın hayırlısıyla inşallahBen 12. Güne sabretmek istiyorm allah izin verirse erken iğrenip fazla fazla ağlamak istemiyoen göz yasım bitti zaten
slm canım, transfer zamanında çatlatma iğnesi neden yapılıyor?5 gün önce ovitrelle çatlatma iğnesi vurmuştum cnm iğne etkisi değildir inşallah
Varmış öyle bişey ama ben yumurta toplamada yaptırmıştımslm canım, transfer zamanında çatlatma iğnesi neden yapılıyor?
Teşekkür ederimCanım iyi bişey sanırım kompakt
Herşeyin hayırlısı olsun bizler için
4. günde ise hücreler arası birleşmenin tamamlanması ile birlikte embriyonun kompakt bir hal alması ve blastulasyon için yarıklanmanın başlaması 1. kalitede embriyo gelişimini gösterir.
Böyle bi not buldum umarım faydalı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?