Banada dondurulmuş transferden 4 gün çnce ovitrelle yapıldı sanırım arkadan gelen yumurta kiste dönüşmesin diye yapılıyor,kişinin yumurta durumuna göre doktor karar veriyorslm canım, transfer zamanında çatlatma iğnesi neden yapılıyor?
21 haziranda 11 di 27 haziranda transfer oldumTransferde rahim kalinliginiz kacti
Benimde 28 haziranda 12 ,2 temmuzda kac olur acaba ,21 haziranda 11 di 27 haziranda transfer oldum
Canım 31 çıktı 10. Günü bugün sanırm yok rabbim den ne geliyorsa kabulumuzSenden beklioz kan sonucunubende hala bi değişiklik Yok Cuma günü kan vericem
Ku
Canım 31 çıktı 10. Günü bugün sanırm yok rabbim den ne geliyorsa kabulumuz
Kızlar bugün 4. Günüm ve adet sancısı çekiyorum 5. Gün embriyosu 5aa idi.transferin ilk 2 günü de arada kasık agrısı yaşadım ama bugün daha fazla sizcede eğer yerleşmeyse geç değil mi.bu ağrının sebebi nedir
Bu sonuçla devam eden var düşen de var aslnda riskli o yüzden sebinemiyormCanım 31 positif..
5 in üstü positif 12. Gün tekrar yaptır testi lütfen..
Merhaba biranem hayırlısı olsunMerhabalar benimde bugün 3.günüm test günü 10 haziran bu 4.denememiz insallah hepimiz guzel sonuclar aliriz
Evet ya bildign adet ağrısı inşallah hayırlısı olur canımCanım benim de bugün 6. Gün..
Aynı yazdıkların bendede oldu..
Simdi de ara ara adet olacakmış gibi ağrı hissediyorum gidip geliyor..
Benim bide bacaklarım çekiliyor sanki..
Bide azcık yurudummu yoruluyorum..
Hayırlısı olsun hakkımızda bekleyip göreceğiz...
canım 20 yumurtadan 18 i çöp 2 si can çekişiyor . Bugün haberini aldım. Nasip kısmetAşılama da bende ohss oldım. 1 aşılama yaptırdım ve bu işlerden ödüm koptu. Kötü bir merkezdi. O yüzden en iyi merkezi ve doktoru seçtim tekrar kötü şeyler yaşamamak için ve çok yumurtam dondurulsun tekrar tekrar uğraşmamak ilaç almamak için vücuduma. Şişli memoriale gittim bana uzaktı ama gittim.. çok şükür ki şimdi hamileyim.geriyede 5.gün birinci kalite 6 embriyom kaldı çok şükür. Çok yumurta toplandı diye (15) 2 adet dinlenip öyle transfer oldum. İnan öyle daha iyi oluyor. Sabır ...
Canım benim lütfen diğer denemeni laboratuvarı iyi olan bir yerde yaptır. O kadar ilaç alıyoruz para yerine gwlir de o sağlığımız gidercanım 20 yumurtadan 18 i çöp 2 si can çekişiyor . Bugün haberini aldım. Nasip kısmet
bunu öğrendiğim çok iyi oldu canım, benim transfer haziranda idi fakat kist oluşmuş opu dan sonra hiç ilaç vermemişti doktorum bana. bi çok kişiye doğum kontrol hapı verilmis opu dan sonra burdan öğrendiğim kadarıyla. bu ay doğum kontrol hapı verdi kist i eritsin diye. umarım erirBanada dondurulmuş transferden 4 gün çnce ovitrelle yapıldı sanırım arkadan gelen yumurta kiste dönüşmesin diye yapılıyor,kişinin yumurta durumuna göre doktor karar veriyor
Adetimin 20.günü yapıldı. Rahim kalınlıpı da tutması için en iyi kalınlık 9 ve 10mm arası. Benim 10mmkn yapıldı tuttu çok şükürkızlar transferlerinizi adetin kacinci günü yapıldığını lütfen yazar mısınız bi de rahim kalınlığı ne kadar olduğunca transferler gerçekleşti
Benm de 19.gün transferim yapıldı transferden 4-5 gün önce 11 mm dikızlar transferlerinizi adetin kacinci günü yapıldığını lütfen yazar mısınız bi de rahim kalınlığı ne kadar olduğunca transferler gerçekleşti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?