Merhabaabende test yaptım silik cıktı adetime ıkı gun vardı Kan tahlili yaptırdım 16.90 cıktı.Kadın doguma gitmedim daha haftaya gidicem inşallah.
Merhaba bende 5 haftalik hamileyim.2 kizim var 2 dusugum oldu mthfr a1298c homozigot mutant tashisi kondu cuma dra gitcem iyne ya da ilaca basliyicam
Kan pihtilasmasio ne demek bilmiyorum ama umarım iyisinizdir :)
kaç haftalıktınızz bebek göründüğündeBugun hem sgk ya hem kendi drum ozele muayne oldum.kesesi gozuktu bebek gozuktu 1 hafta sonra kalp atislari icin gidicem.hersey tolunda gozukuyor.2 dusuk oldugundan progesteron baslsdi kan.pihtilasmasi icin aspirin ve folik aside devam
5+3 te gittim.kesenin icinde bebek gorundu ama daha kalp atisi baslamamisti. Ayin 10unda gidicemkaç haftalıktınızz bebek göründüğünde
Aminn canm hayırlı olsun4+5’teyiz henüz 6 aralıkta ilk randevum. Daha önce bir kimyasalım oldu bu yüzden hem çok mutlu hem çok kaygılıyımAllah hepimize hayırlısını nasip etsin
Aminn canm hayırlı olsunbende daha doktora gitmedim Son adetim 2 kasımdı:)
İnşallah canımmÇok teşekkürler canımSenin de inşallah güzel haberlerini bekliyoruz ❤
Merhaba canım keseyi gördünmü benimde daha çok yeni kendi hesaplamama göre 4+2Merhaba arkadaşlar,
Daha çok yeni 4+3'te. Birlikte takip etmek isterim
Aynı gün öğrenmişiz bende o gün öğrendim keseyi falan ne zaman görülüyor acaba birde değerleriniz masılBende 25 kasımda öğrendim minnoşumu:) henüz kese görmedik 6 aralıkta bakicak dr nasipse. 14 sene bitti evliligimde. Ilk hamileligim zorunlu kürtajla sonlandırıldı. Umarım bu nasip olur.
Benim cuma günü dr randevum pazartesi 131 carsamda 385 cıktı. Ben bu hafta ici dra gidicektim ama 28sinde genetik testim cıktı onu alıp kendi druma gittim iğne ve corasprin başladı. O arada gözükmez ama yinede bakalım dedi girmesi keseyi. Cuma kan vermem gerekiyordu ama daha önce biboş gebeliğim olduğu için verme stres yapıyorsun dedi. Pazar baktır dedi dün ben baktirmadim. Yarın baktiricamama eşimde illa şimdi gidelim diyor :)))Aynı gün öğrenmişiz bende o gün öğrendim keseyi falan ne zaman görülüyor acaba birde değerleriniz masıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?