2019 KASIMDA HAMİLE KALANLAR

Merhabaa bende test yaptım silik cıktı adetime ıkı gun vardı Kan tahlili yaptırdım 16.90 cıktı.Kadın doguma gitmedim daha haftaya gidicem inşallah.

Merhaba bende 5 haftalik hamileyim.2 kizim var 2 dusugum oldu mthfr a1298c homozigot mutant tashisi kondu cuma dra gitcem iyne ya da ilaca basliyicam

Bugun hem sgk ya hem kendi drum ozele muayne oldum.kesesi gozuktu bebek gozuktu 1 hafta sonra kalp atislari icin gidicem.hersey tolunda gozukuyor.2 dusuk oldugundan progesteron baslsdi kan.pihtilasmasi icin aspirin ve folik aside devam

Bugun hem sgk ya hem kendi drum ozele muayne oldum.kesesi gozuktu bebek gozuktu 1 hafta sonra kalp atislari icin gidicem.hersey tolunda gozukuyor.2 dusuk oldugundan progesteron baslsdi kan.pihtilasmasi icin aspirin ve folik aside devam
kaç haftalıktınızz bebek göründüğünde

4+5’teyiz henüz 6 aralıkta ilk randevum. Daha önce bir kimyasalım oldu bu yüzden hem çok mutlu hem çok kaygılıyım Allah hepimize hayırlısını nasip etsin

Bende 25 kasımda öğrendim minnoşumu:) henüz kese görmedik 6 aralıkta bakicak dr nasipse. 14 sene bitti evliligimde. Ilk hamileligim zorunlu kürtajla sonlandırıldı. Umarım bu nasip olur.

Bende 25 kasımda öğrendim minnoşumu:) henüz kese görmedik 6 aralıkta bakicak dr nasipse. 14 sene bitti evliligimde. Ilk hamileligim zorunlu kürtajla sonlandırıldı. Umarım bu nasip olur.
Aynı gün öğrenmişiz bende o gün öğrendim keseyi falan ne zaman görülüyor acaba birde değerleriniz masıl

Merhaba arkadaslar bende 5+6 hamıleyım bugun doktoruma gıttım kese olusmus dedı yolk sac kesesıde olusmus dedı ama bebek var demedı daha erken kalp atısına haftaya bakıcaz dedı sımdı kesede bebegı gorduk dıyen arkadasları okuyunca bı tereddut ettım bebek olusmaya baslamıs ama olusmus yada bak burda falan demedı

Aynı gün öğrenmişiz bende o gün öğrendim keseyi falan ne zaman görülüyor acaba birde değerleriniz masıl
Benim cuma günü dr randevum pazartesi 131 carsamda 385 cıktı. Ben bu hafta ici dra gidicektim ama 28sinde genetik testim cıktı onu alıp kendi druma gittim iğne ve corasprin başladı. O arada gözükmez ama yinede bakalım dedi girmesi keseyi. Cuma kan vermem gerekiyordu ama daha önce biboş gebeliğim olduğu için verme stres yapıyorsun dedi. Pazar baktır dedi dün ben baktirmadim. Yarın baktiricamama eşimde illa şimdi gidelim diyor :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…