inşallahsizin kesede bebek göründü mü? Yarın gidicem doktora umarım görür.
keseyi görmüştü de bebek için erken demişti, bakalım.
[/QUOTE
Kan pıhtılaşmam olduğu için geçen cuma ignemi yazdırmaya gittim dr çok erken henüz kese gözükmez ama yinede bi bakalım dedi çok gazım varmış karnımın ici bulut gibiydi görünmedi bu cumaya randevu verdi gözükür diye umut ediyorum.inşallahsizin kesede bebek göründü mü? Yarın gidicem doktora umarım görür.
keseyi görmüştü de bebek için erken demişti, bakalım.
Amin inşallah yarın bende hayırlı haberler bekliyorum ❤inşallahhhhh bana da haber verinn
Yerlesme kanaması olabilir mi canım cogu kişide oluyormus
Amin inşallah yarın bende hayırlı haberler bekliyorum ❤
Evet ben şimdi kan vericem mesela 1 saat sonra filan stres o biçim. Arttimi artmadı mi diyeinnşallllah canım sen de haber verrr
zaten yeterince stresli zamanlar, kese var mı sonra bebek var mı, sonra kalp atışı testler bişeyler
Evet ben şimdi kan vericem mesela 1 saat sonra filan stres o biçim. Arttimi artmadı mi diye
Aynen öyle canım nasip kismetArtmıştır inşallah her şey olacağına varıyor hayatta, kaderde varsa olur inşallah
Merhabalarr ben de 5+2 yım çokşükürKasimm anneleriii nerelerdesinizzzz
Merhaba, hoşgeldiniz bende 5+1’im aynı sayılırızMerhabalarr ben de 5+2 yım çokşükürpazartesi kontrolum var. Sizler nasılsınız
En son kaç cıkmıştı beta hcg nizMerhaba, hoşgeldiniz bende 5+1’im aynı sayılırızBenimde kontrolüm yarın. Heyecandan yerimde duramıyorum.
2 gün önce baktırmıştım 1105 çıktı. Sizin kaçtı?En son kaç cıkmıştı beta hcg niz
Benımde 1642 cıkmıştı2 gün önce baktırmıştım 1105 çıktı. Sizin kaçtı?
İnşallah yarın görmeyi umut ediyorumBenımde 1642 cıkmıştı ☺ Gebeliği öğrendiğim ilk gun doktoruma gittim. O da ayın üçünde tekrar kan ver eğer 1000 üzeri cıkarsa problem yok demektir ayın 9 unda kontrole gel demişti. Siz keseyi gördünüz mu
İnşallahİnşallah yarın görmeyi umut ediyorumGerçi daha küçük sanıyorum ama belki vajinal ultrasonda gözükür.
vajinalde gördü tabi bebeğikızlarrr ben tam 5+4 te bebişimi gördümmm. bugun tam 6 haftalık oldu
kalp atışını bile gördüm bi sorun yokmuş çok şükür.. taaa 1 ay sonra gel dediii
siz neler yaptınız
Gözün aydın canımvajinalde gördü tabi bebeği
Gözün aydın canımBende bugün karından bakarak azda olsa gördüm. Karından gözüktüğü için vajinal bakmadı doktorum. Haftaya tam görürüz sonraki hafta da kalp atışını duyarız dedi. Şuan için her şey yolundaymış çok şükür
Benim midem cok kotu oglene kadar hicbirsey yok oglen keyifsizlik bir tuhaf hale giriyorum.cikarmiyorum ama kotu bir hisMerhabalarr ben de 5+2 yım çokşükürpazartesi kontrolum var. Sizler nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?